Κουαλιαρελα ειναι.
Βαγγο συμφωνω μαζι σου για Δανια αλλα δεν πολυτραβηξε φετος στο επιθετικο κομματι.
Κουαλιαρελα ειναι.
Βαγγο συμφωνω μαζι σου για Δανια αλλα δεν πολυτραβηξε φετος στο επιθετικο κομματι.
γαλλια εξω
ιταλια εξω
ομορφα.
θα δουμε ματσαρες στα νοκ αουτ
αρχισαν να μπαινουν κ γκολ μετα την 1η μουφα αγωνιστικη που νυσταξαμε
95 γκολ/44 ματς (2,15 γκολ/αγωνα)
μονο οι βουζουβελες με χαλανε σε αυτο το μουντιαλ.
Mεγάλο λάθος φίλε μου! Αν το ψάξεις λίγο θα το δεις και συ.
Να πω την αλήθεια και γω βαριέμαι, αλλά δύο πραγματάκια θα τα πω:
Την Δανία την θυμάμαι από το μουντιάλ του 86. Μια εκπληκτική ομάδα τότε, με παιχταράδες όπως οι 2 Όλσεν (ο νυν προπονητής Μόρτεν Όλσεν, ήταν ίσως από τους πρώτους στόπερ που βοηθούσε και στο δημιουργικό κομμάτι την ομάδα του, καθώς “κουβαλούσε” μπάλα, είχε πολύ καλή τεχνική και είχε όλα τα χαρακτηριστικά που θα χαρακτήριζαν ένα μεγάλο στόπερ σήμερα, 25 χρόνια πριν) ο Μέλμπι, ο Λέρμπι, ο Έλκιερ, ο Μίκαελ Λάουντρουπ και τόσοι άλλοι. Έπαιζε όμορφο ποδόσφαιρο, δημιουργικό, ποτέ ταμπούρι.
Το 1992 είχε αποκλειστεί από το γιούρο, αλλά μετά το εμπάργκο της Γιουγκοσλαβίας, ενημέρωσαν ξαφνικά την Δανία 10 μέρες πριν την έναρξη της διοργάνωσης ότι θα παίξει αυτή. Οι παίχτες της είχαν φύγει για διακοπές και άρχισαν να μαζεύονται κυριολεκτικά από τις παραλίες. Ο φυσικός ηγέτης της ομάδας Μίκαελ Λάουντρουπ, αρνήθηκε να συμμετάσχει στην αποστολή και δήλωσε ότι κανονικά η ομοσπονδία δεν έπρεπε να το δεχθεί, καθώς ούτε προετοιμασία είχε γίνει ούτε τίποτα. “Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε εκεί, είναι να πάμε και να ξεφτιλιστούμε. Εγώ δεν θα συμμετέχω σε αυτό”, δήλωσε. Ο μικρός του αδερφός, ο Μπρίαν Λάουντρουπ ανέλαβε τον ρόλο του ηγέτη. (ψάξε βιντεάκια του μικρού Λάουντρουπ να δεις για τι παίχτη μιλάμε).
Η συνέχεια είναι γνωστή. Η Δανία πήγε και πήρε το κύπελλο. Και το πήρε παίζοντας ΜΠΑΛΑ. Πολύ όμορφη μπάλα. Και όχι ταμπούρι.
Να θυμίσω και τον προημιτελικό του μουντιάλ του 1998, όπου στρίμωξε στα σχοινιά την Βραζιλία, η οποία κατάφερε στο τέλος να αποδράσει (3-2).
Γενικά λοιπόν, η Δανία ήταν πάντα μια ομάδα που έπαιζε το ποδόσφαιρο της. Και ήταν αρκετά δημιουργικό και με πολύ φαντασία (στα καλά της τουλάχιστον). Δεν σε έκανε να βαρεθείς στα παιχνίδια της. Το αντίθετο. Και έχει και υπέροχους οπαδούς.
Πράγματι αυτό είναι αλήθεια. Και όχι μόνο φέτος. Τα τελευταία χρόνια έχει χάσει πολύ από την σπιρτάδα και το μπρίο της. Δεν διαθέτει βέβαια τώρα και παιχταράδες ισάξιους του παρελθόντος (τουλάχιστον στο μέγεθος των Όλσεν, των Λάουντρουπ, του Έλκιερ, του Λέρμπι κτλ). Ίσως γι’ αυτό και ο φίλος παραπάνω, ενθυμούμενος μόνο τα τελευταία χρόνια, την έχει στο μυαλό του ως μια “στεγνή” ομάδα, κάτι που δεν ισχύει σε καμία περίπτωση.
καταρχην ζηταω τα ονευματικα δικαιωματα του abalia…
και δευτερον…
δεν σας χαλασε ιταλακια…
So?
Το θέμα ήταν ότι για να προκριθεί έπρεπε να κερδίσει και έπαιξε για να κερδίσει.
Το ότι μετά από ολόκληρη κατάκτηση Euro καταφέραμε ακόμα και οι Σλοβάκοι να έχουν ποιοτικότερους παίκτες από εμάς, είναι εξισου λυπηρό. Έτσι είναι όμως όταν κοιτάς ΜΟΝΟ το αποτέλεσμα και ποτέ το ποδόσφαιρο.
Nope.
Σε ισοβαθμία με ίδια γκολ, μετράει η κατάταξη στην βαθμολογία της FIFA.
Πράγματι τα πνευματικά δικαιώματα του abalia ανήκουν στον samis. Όπως και να χει, πήγαν σπίτια τους και αυτό είναι καλό και για την διοργάνωση. Σκεφτείτε να το έπαιρνε ξανά αυτό το …πράμα.
Για το θέμα της Ελλάδας και της Σλοβακίας, συμφωνώ μαζί σου. Για την ισοβαθμία, κάνεις λάθος.
Αρχικά μετράει η διαφορά των γκολ. Αν είναι ίδια, τα επιθετικά γκολ. Αν και αυτά είναι ίδια, τότε το μεταξύ τους παιχνίδι. Αν έχει έρθει Χ τότε η βαθμολογία της φιφα.
Αν πχ έχουν 3-3 τέρματα και οι δύο και το μεταξύ τους έχει τελειώσει 1-1, τότε η βαθμολογία της φιφα. Εδώ όμως στο μεταξύ τους ματς υπήρξε νικητής, άρα είναι αυτός που προκρίνεται.
Σόρι, λάθος τότε.
ρώτησα γιατί έχω ένα excel που περνάω τα αποτελέσματα κ φτιάχνει μόνο του τη βαθμολογία, και μου έβγαλε ότι περνάνε οι ελβετοί… μάλλον λάθος τους φαντάζομαι.
Το έψαξα λίγο περισσότερο. Λοιπόν, όπως τα είπα για τα 3 πρώτα κριτήρια. Δηλαδή:
… κλήρωση!!! Καλά είναι δυνατόν;; Στα σοβαρά το κάνουν αυτό το πράγμα; οπωσδήποτε καλύτερο η βαθμολογία της ΦΙΦΑ, ή να τους βάλουν να εκτελέσουν πέναλτι ξέρω γω… αλλά κλήρωση;;; τέσπα, δεν θα προκύψει κάτι τέτοιο, διότι η άρση της ισοβαθμίας θα γίνει με τα προηγούμενα κριτήρια στην περίπτωση που συζητάμε(Ελβετία - Χιλή). Θα μπορούσε όμως να έχει συμβεί σε κάποιον όμιλο και θα ήταν τραγικό.
δεν παιζει τριπλη ισοβαθμια στον ομιλο της ισπανιας με τπτ
δειτε και κανα πινακα καταταξης πριν αρχισετε τα ασκοπα σεναρια 8)
Παμε ρε χιλη για τους 9 βαθμους!!Ελπιζω να τα παει καλα φετος…μεγαλη μου συμπαθεια απο τοτε που αρχισα να βλεπω μπαλα.Τωρα θα ηθελα να αφησουν εξω τους-αντιπαθεστατους- ελβετους και να περασουν οι Ισπανοι,οι οποιοι αμα περασουν μπορουν να πανε τελικο.
για δώσε μας τα φώτα σου να μην κουραζόμαστε.
και πάλι εξακολουθείς να μη βλέπεις ενδεχόμενο τριπλής ισοβαθμίας στον όμιλο της ισπανίας?
Ρώτησε το Αενίμα και του είπε ότι δεν υπάρχει τριπλή ισοβαθμία, τι θες τώρα εσύ?
κρις μη γινεσαι κλασικος εξυπνακιας ελληναρας
(επισης βρες κατι αλλο πλυν του aenima,γινεσαι πιο κουρασελ κ απο εμενα)
δες τη διαφορα τερματων
βαλε λιγο συνδιαστικη λογικη (με ποια αποτελεσματα ισοβαθμουν κ οι 3 - τι +/- εχουν στα τερματα)
και θα δεις οτι δεν παιζει τριπλη ισοβαθμια με τπτ
(χιλη - ισπανια δεν βγαζουν ιδια goal difference με τπτ , με οτι σκορ κ αν νικησει η ισπανια την χιλη…)
φιλακια
Ναι ΟΚ.
Λέμε για τριπλή ισοβαθμία όμως.
ΙσοΒΑΘΜΙΑ.
ΒΑΘΜΟΙ κοινώς.
Τα γκολ δεν παίζουν ρόλο.
Φιλάκια και σε σένα.
chrisp εγω εννοω τριπλη ισοβαθμια ΚΑΙ ιδιο goal difference
στο πηγα ενα βημα παραπερα να μη κουραζεσαι
κ να εχουν τους ιδους βαθμους κ οι 3 (που ειναι πολυ πιθανο)
δεν παιζει με τπτ τριπλη πανομοιοτυπη διαφορα τερματων
οκ τωρα ?
εγω απλα απαντησα στην ερωτηση/απορια αν υπαρχει περιπτωση να υπαρχει 3πλη ισοβαθμια σε καθε επιπεδο (ακομα κ στη διαφορα τερματων) οποτε θα ειχαμε μπλεξιμο (αποτι ειδα αλλος ελεγε εδω μεσα για βαθμολογια φιφα αλλος ελεγε για αλλο κοκ)
δεν υπαρχει περιπτωση τετοια στον ομιλο της ισπανιας
οι 2 που περνανε θα βγουν διχως να χρειαστουν κληρωσεις/ρουλετες/επανειλλημμενες ακροασεις του αενιμα (chrisp joke reference)
παμε παρακατω τωρα ???
awake, άλλο ισοβαθμία, άλλο ισο…γκολία. ήμαρτον δλδ. το ότι λες ισοβαθμία και εννοείς ισοβαθμία με ίδια διαφορά γκολ δε σημαίνει πως δεν είσαι λάθος. ΚΟΥΡΑΣΕΛ. μου κλείνεις και το μάτι στο “κουτί παραπόνων” ατιμούλη :lol:
ναι, δε βγαίνουν κ οι 3 με ίδιους βαθμούς και ίδια διαφορά τερμάτων, σε αυτό συμφωνούμε.
ελβετοί, τραβάτε στις σοκολάτες σας, δε σας θέλουμε.
παμε δυνατα φουριας ροχας.