ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2010

Σιγά την ομάδα…έχει σφάξει ο Μεξικανός την Χιλή

ενώ είχε μπει πολύ δυνατά η χιλή στο ματς, μετά την πατάτα του τερματοφύλακά της, όλα της πάνε στραβά. η δεύτερη κάρτα εμένα μου φάνηκε αυστηρή, αν και την είδα μόνο σε ένα μακρινό ριπλέυ την φάση… μου φάνηκε πως απλά τον βρήκε (?) πάνω στο τρέξιμο χωρίς να χει πρόθεση. τέσπα, δύσκολα γυρνάει το ματς τώρα και η ελβετία με ένα γκολ περνάει ως έχουν τα πράματα. για να δούμε.

εγω πιστευω ο τορρες μονος του επεσε.παραπατησε μαλλον

ενδιαφέρον τα νοκ ούτ μάγκες τώρα που τελείωσαν τα παιχνίδια
Προβλέπονται ματσάρες

Γερμανία-Αγγλία(Στηρίζουμε Γερμανία διότι οι Άγγλοι είναι gay…)

Ισπανία-Πορτογαλία(Στηρίζουμε Ισπανία γιατί απλά οι πορτογάλοι είναι αχώνευτοι)

Αργεντινή-Μεξικό(Στηρίζουμε Μεξικό διότι είναι cult ομάδα, άσε που ο Μαραντόνα το παίζει κορυφαίος πρπονητής)

Ουρουγουάη-Νότια Κορέα(Ε δεν θέλει ερώτημα)

Βραζιλία-Χιλή(Στηρίζουμε Χιλή που είναι ουτσαιντερ)

Η.Π.Α-Γκάνα(Στηρίζουμε Γκάνα που να πάρει διότι είναι η μόνη Αφρικανική ομάδα που ίσως μπορεί να πάει και τελικό, άσε που έχει το τρελό παίκτη τον Ασαμόα)

Ολλανδία-Σλοβακία(Στηρίζουμε Ολλανδία γιατί την θέλουμε τελικό αν και δεν πρόκειται να φτάσει)

Παραγουάη-Ιαπωνία(Στηρίζουμε Ιαπωνία για να κάνει την έκπληξη…)

προβλέπεται ωραία μπάλα στα βραζιλία-χιλή, αργεντινή-μεξικό και ισπανία-πορτογαλία.

ο ρονάλντο σήμερα απλά κούραση. μ’ αρέσει που πόζαρε πριν από όλες τις εκτελέσεις φάουλ…

στηρίζουμε και ιαπωνία συν τοις άλλοις, κι αυτό το ματς έχει τα φόντα να βγει πολύ ενδιαφέρον!

άντε να δούμε, καλή αρχή αύριο :stuck_out_tongue:

Αν και οταν ειχε ξεκινησει το μουντιαλ, ειπα πως θελω να το παρει η Αργεντινη, παρελειψα να αναφερω οτι η αγαπημενη μου ομαδα-χωρα απο μικρο παιδι ειναι η Ουρουγουαη. 8)

Αντε παμε να τους φαμε ρε Ρομαντικ !!! :smiley:

:metal::metal::metal:

Πάνω-κάτω μαζί σου είμαι…πότε αρχίζει αυτή η φάση;:):!:

ισπανια μαγκες καταλαβετε το:):slight_smile:

Αν εξαιρέσουμε το τελευταίο γιούρο…μιλάμε για την πιο λούζερ ομάδα…όλων των εποχών:):!:

Δεν ειδα πολυ Ισπανια - Χιλη,μεγαλη γκαφα ο τερμας της Χιλης.

Βραζιλια - Πορτογαλια χαλια μαυρα.
Ελπιζω να δουμε καλα ματς στους 16 και Βραζιλιανοι ελπιζω να σας
τρακαρουμε στους 8.Eχουμε να εκδικηθουμε για το '98. :evil:

O Ελκιερ ? Το “φουγαρο” ?
Μεγαλος γκολτζης.Η κατακτηση του Euro του 92 απο την Δανια ειναι ο μεγαλυτερος
αθλος εθνικης ομαδας και ας λενε οτι θελουν οι Ελληναρες.

προβλεψεις

με bold ποιος θα περασει

Γερμανία-Αγγλία

Ισπανία-Πορτογαλία

Αργεντινή-Μεξικό

Ουρουγουάη-Νότια Κορέα

Βραζιλία-Χιλή

Η.Π.Α-Γκάνα

Ολλανδία-Σλοβακία

Παραγουάη-Ιαπωνία

Ολλανδία μόνο

Άντε και Ισπανία που έχει όλους τους παικταράδες μαζεμένους.

Η λογική λέει ότι στους 8 θα δούμε σίγουρα Αργεντινή, Βραζιλία και Ολλανδία απ’τα φαβορί.
Στα τρία απ’τα υπόλοιπα παιχνίδια, εγώ βλέπω οι Ιάπωνες να περνάνε τους Παραγουανούς, καθώς με εντυπωσίασαν στο παιχνίδι με τη Δανία (μηχανάκια οι τύποι), οι Ισπανοί που απέκτησαν και πάλι καλή ψυχολογία με την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο να αποκλείουν τον κλαψομούνη και την παρέα του και οι Αμερικανοί να περνούν έστω και δύσκολα απ’τη Γκάνα ΑΝ δεν παίξει κανα χειρουργείο.
Τέλος, το θεωρώ πολύ πιθανό οι Ουρουγουανοί να αποκλειστούν απ’τους σχιστομάτηδες που είναι τρεχαντήρια και μπορούν να πιάσουν στον ύπνο αυτή την αποτελούμενη από ισοβίτες άμυνα και να κλείσουν καλά τους χώρους στα μετόπισθεν. Αν συμβεί αυτό, θεωρώ πως οι Ουρουγουανοί θα έχουν πολύ μεγάλο πρόβλημα να δημιουργήσουν φάσεις, δεδομένου ότι είναι ομάδα που στηρίζεται σχεδόν αποκλειστικά στις εμπνεύσεις και την εκτελεστική δεινότητα των φορ της (Φορλάν και Σουάρεζ - τον οποίο θα’θελα να δω στην Γιουνάιτεντ :P). Εν πάσει περιπτώσει, σ’αυτό το ζευγάρι θεωρώ φαβορί την Κορέα. Επιπλέον, στο ζευγάρι Γερμανία - Αγγλία, βάσει εμφανίσεων φαβορί θεωρείται η Γερμανία, ωστόσο είναι πολύ πιθανό η απειρία των παικτών που διαθέτει σε τέτοιες διοργανώσεις να της στοιχίσει στο νοκάουτ. Απ’τη μία υπάρχει μπόλικο ταλέντο στα χαφ, απ’την άλλη προσωπικότητες όπως ο Τζέραρντ, ο Λάμπαρντ και ο γουΡούνεη. Εγώ δίνω τον πρώτο λόγο στους Άγγλους. Αν δεν τους κρεμάσει η μετριότατη, εν απουσία Φέρντιναντ, άμυνά τους και όποιος κάτσει κάτω απ’τα δοκάρια, βλέπω να περνάνε.

Συνολικά, φαβορί για την κατάκτηση εξακολουθώ να θεωρώ την Ισπανία. Αντικειμενικά έχει τη μεγαλύτερη πληρότητα, σε όλες τις γραμμές (μόνο η Αργεντινή την έχει σε κάποια γραμμή, την επιθετική). Θα μπορούσε να έχει καλύτερα μπακ αλλά οκ …

Ας ελπίσουμε να μη δούμε σούπες με παιχνίδι σκοπιμότητας που θα οδηγούνται στα πέναλτι … :roll:

μας αρεσουν τα δυσκολα…

ξεκιναμε με τους γερμανους κ μετα παιρνουν σειρα αργεντινοι,ισπανοι κ στον τελικο ευκολα τους ολλανδους…:stuck_out_tongue:

Μου φαίνεται πως οι ομάδες έχουν μοιραστεί κάπως ανισομερώς, αφού στο δεξί σκέλος θα γίνει χαμός. Ειδικά Αγγλία ή Γερμανία εξαιρετικά δύσκολα θα κάνουν το 4/4 που απαιτείται για να σηκώσουν την κούπα. Φοβάμαι πως τυχούσα νίκη της Ισπανίας τής ανοίγει το δρόμο για τον τελικό. Στους 4 θα βρει κάποιον από τους παραπάνω δύο που δύσκολα θα συνεχίσει σε 3ο σερί θετικό αποτέλεσμα με δύσκολο αντίπαλο, είτε την Αργεντινή που δεν πιστεύω πως έχει την ψυχολογία να ανταπεξέλθει σε ματς με το μεγάλο φαβορί στους 4. Δίνω πιθανότητες στους Αργεντίνους για τον τελικό μόνο αν βρεθεί κάποιος να στείλει τους σιχαμένους (τους Ισπανούς ντε) σπίτι. Ελπίζω οι Πορτογάλοι, για να πληρωθώ κιόλας :stuck_out_tongue:

Το αριστερό πάλι είναι σκέτος γρίφος. Ίσως ήρθε η στιγμή η ιστορία να ξεχρεώσει αυτά που οφείλει στους Ολλανδούς, σε μία στιγμή όμως που σε καμία περίπτωση δεν έχουν ομάδα με τα φόντα να γίνει παγκόσμια πρωταθλήτρια (σαν το όσκαρ στον Σκορσέζε ένα πράγμα), αν και θα προτιμούσα Χιλή ή Βραζιλία. Ο τελευταίος της τετράδας θα είναι σίγουρα μικρό όνομα (παραδοσιακά υπάρχει πάντα ένα τέτοιο ε), δύσκολες οι προβλέψεις αλλά ξεχωρίζω τη Γκάνα

ολα τα λεφτα ειναι η πανω δεξια τετραδα που θα γινει σφαγη για τους 4

θελω γερμανια στο ηθικο μερος(δεν εκατσαν να βγουν 2οι στον ομιλο) η αργεντινη μπας κ δουμε τελικο με βραζιλια

με τπτ τους μαλακοαγγλους

οσον αφορα τις αλλες 3 τετραδες θα πω

ουρουγουαη
βραζιλια
ισπανια

Διαφωνω στα ζευγαρια Ολλανδια-Σλοβακια που βλεπω ανετα Ολλανδια και Παραγουαη-Ιαπωνια που θα πω Παραγουαη… Σφαγη θα γινει στο Γερμανια-Αγγλια πιο πολυ απο ολα…

Μην ξεγραφεις τοσο ευκολα Ιαπωνια…Μπορει να κανει την εκπληξη.

:lol2::lol2::lol2::lol3::lol3::lol3::lol::lol:

Ρε, θα με στείλετε πριν την ώρα μου εδώ μέσα!

και εγω ολλανδια θα επελεγα αρχικα αλλα μετα ακουσα κατι ‘φωνες’ κ μου λενε παιξτο σλοβακια

ας πουμε οι ειναι η 1 ‘not safe’ επιλογη μου απο τις 8 που θα επαιζα στοιχημα (αν επαιζα στοιχημα…)

ομαδα που ριχνει 3 γκολ στην (εστω κ παλτο) ιταλια , εχει κατι να πει…

τι γελάς ρε χαπατο. όντως είναι η μοναδική αφρικανική ομάδα πλέον που μπορεί να πάει τελικό :stuck_out_tongue: