το κακο της το καιρο… στηριζουμε αμερικανακια, υτα εχω παιξει και να προκριθουν στο στοιχημα…
Παιδια στηριζουμε Ουρουγουαη για εναν κ μονο λογο… Ξυλο κ τιμιοτητα απο τη μεση και πισω forlan k suarez μπροστα!! Καλα ρε η Γκανα ειναι σαν να εχει τον ιδιο παικτη σε ολες τις θεσεις. Οχι πολυ ταλεντο απλα ειναι ΟΜΑΔΑ, σε αντιθεση με τις αλλες αφρικανικες που εχοθν τις βεντετες απο πρεμιερ , καμπιονατο κ πριμερα… πχ Ακτη
Α και κατι αλλο… syla Παμε για σκακι ρεεεεεεεε:p:p
Δεν ξέρω αν είσαι αληθινός ή φέηκ, αλλά εσύ ο αποπάνως με το υπεραπίστευτο νικνέημ είσαι ήδη ο αγαπημένος μου χρήστης.
Ράμαγια ρε μαλάκες!!! :’)
και οχι τιποτα αλλο,αλλα το πρωτο του ποστ σε ροκοφορουμ ειναι στα αθλητικα και μαλιστα ειναι ποστ στηριξης ουρουγουαης…
Ειμαι αλιθινος φιλε κ χαιρομαι που βρισκω κ αλλους πιστους… Να σε ρςτησς πωσ γινεται να φανει η εικονα που εχς για το προφιλ μου στα ποστς μου?? στο προφιλ φαινεται κανονικα εδω ομως οχι… τι παιζε:-sι??
παοκακι… ετσι χαιρετατε τα νεα μελη εδω…??
User Cp -> Settings & Options -> Edit Avatar
ή Πίνακας Ελέγχου -> Settings & Options -> Επεξεργασία Avatar.
Καλως ηρθες.Στηριζουμε Ουρουγαη γιατι απλα και ομορφα.
Πολύ στάνταρ τα 3 απ’ τα 4 χτεσινά αποτελέσματα (Χ Προτογαλίας, νίκες Ισπανίας και Ακτής).
Μαλακία που δεν τα έπαιξα.
Πλέον είμαστε μακράν με Αργεντινάρα, με Ουρουγουάη και Ισπανία να ακολουθούν στις προτιμήσεις.
Μία ακόμα τραγική κόκκινη (και 2-3 άδικες κίτρινες) στο Ισπανία-Χιλή το χουν παραχέσει σε αυτό το μουντιάλ.
Πάμε μωρή Αγγλία! :trombone:
Ελα μωρη Ουρουγαη,Ελα ρε Φορλαν παρτε εσεις εκδικηδη για την ηττα της Ελλαδας απο την Κορεα.
Χα χα!!Πλακα κανω βεβαια,αλλα η αληθεια ειναι οτι θελω Ουρουγουαη!!
Μηπως ξερει κανεις να μου πει ο νικητης του Ουροθγουαη-Κορεα με ποιον νικητη ζευγαριου θα παιξει?
Ευχαριστω!!!
Παιδια πολυ ξεγραμμενη την εχετε τν Αγγλια κ δν θα σας βγει σε καλο… φετος κατι μου λεει πως ειναι η χρονια της. Αφηστε που προπονητης σαν τν Φαμπιο δν ηπαρχει αλλος…
ναι αλλα μεχρι στιγμης δεν μας εχει πεισει:)
Νά χε και κάνα παίκτη…
Για το ΗΠΑ - ΓΚΑΝΑ τι λετε? Το βαλα 1. Αν και τωρα το χω μετανιωσει… :oops:
Βλέπω δύσκολο να μην περάσουν οι ΗΠΑ, αλλά παίζει να χρειαστεί και παράταση.
Δεν την ξεγραφω, απλα δεν την εχω ικανη για μεγαλα πραγματα…
ειναι δυνατη ομαδα αλλα αμυντικα εχει ενα μικρο προβλημα
Mπα, μην το μετανιωνεις και εγω ασσο θα το εριχνα αυτο. Οι Αμερικανοι ειναι σκυλια και δεν τα παρατανε, ασε που η Γκανα δεν νομιζω να ειναι τοσο ικανη ωστε να τους πεταξει εξω.
Παω να δω το ματς!
τα χαφ δν σου κανουν που εχει?? η η επιθεση?? ο Ρουνει δλδ κ οι αλλοι απο πισω τζεραρντ λαμπαρντ κοουΛ?? παμε καλα δν εχει η αγγλια παικτες???
μωρε παιχτες εχει αλλα δεν φαινεται και τοσο δεμενη ομαδα