ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2010

Μια χαρά πάμε.

Τζέραρντ, Λάμπαρντ (ειδικά ο πρώτος) είναι σε πτώση. Ο Ρούνεϊ ειναι φανερά καταπονημένος και δεν έχει προσφέρει σχεδόν τίποτα. Για Κόουλ δεν ξέρω σε ποιον απ τους δύο αναφέρεσαι, αλλά ο Άσλεϊ ήταν πάντα υπερεκτιμημένος για μένα. Ο Τζο θα έπρεπε να είναι βασικός αλλά δεν τον προτιμά.

Από κει και πέρα, Φέρντιναντ τραυματίας και κάτι Κάρικ, Μίλνερ, Λένον. Ράιτ-Φίλιπς και λοιποί είναι μετριότατοι.

ΥΓ. ΝΑΙ ΡΕ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ!

οχι βεβαια,ειδικα τα ποδοσφαιροφιλα μελη…καλως ηρθες και καλα ποστς…ανοιξε και θρεντ στο introduce yourself αν γουσταρεις να τα πουμε εκει!

Πως διαολο γινεται καθε φορα που αλλαζω καναλι ή εστω χανω ενα 5λεπτο να μπαινει γκολ;;; :x

Καθαρό πέναλτι έπνιξε ο αλήτης!!

oντως ηταν πεντακαθαρο… Ασ ελπισουμε να μην επηρεασει καθολου…

Και το πεναλτι και η φαση του Σουαρεζ που εβγαινε μονος.

ΥΓ.: Εγω κι ο ChrisP διαμαρτυρομαστε ΜΑΖΙ για τη διαιτησια. :yahoo:

Δε καταλαβαίνω πώς αρέσει σε κάποιους αυτό το ουρουγουάι. Ούτε μια σωστή πάσα δε μπορούν να αλλάξουν τα κατσίκια. Αντίθετα οι νερντς Κορεάτες παίζουν γαμώ τις γρήγορες μπαλίτσες.
Αν γουστάρετε Ουρουγουάη λόγω ιστορίας ή κάτι, πάσο. Αλλά σιγά, παπάρια ομάδα έχει φέτος

αναμενομενο να περασει η ουρουγουαη.δεν επαιξαν τιποτα ιδιαιτερο σημερα,αλλα ηταν σοβαροι.παικταρα ο σουαρεζ παντως και το διδυμο που κανει με φορλαν,ειναι απαιχτο.

Άμπαλε!

Βασικά είναι καλή και δεμένη η Ουρουγουάη αλλά επαναπαύτηκε μετά το 30’.

Φιλε αν εχεισ παιξει μπαλα ποτε θα εχεις καταλαβει πως το να παιζεις αμυνα οπως η ουρουγουαη ειναι πολυ δυσκολο. βαρεθηκα αυτες τισ παπαριες οτι οποιος παιζει επιθεση πρεπει να κερδιζει. αν μπορουσαν οι σχιστοματιδες ας εβαζαν γκολ. Η μπαλα δν ειναι γιουργια! ειναι τσαμπουκας δυναμη κ ταχυτητα…

Προσκυναω για αλλο ενα παιχνιδι της Ουρουγουαης την παιχτουρα που λεγεται Suarez!
:bow2::bow2::bow2::bow2::bow2:

τι με νοιάζει ποιός θα κερδίσει μωρέ? αδιάφορες μου είναι και οι δύο ομάδες. εγώ είπα από ποια ευχαριστήθηκα να βλέπω μπάλα σήμερα. λατινοαμερικάνικη ομάδα είσαι, δε σε βλέπω για να ταμπουρώνεσαι πίσω αμέσως μόλις βάλεις γκολ, έλεος.

επίσης, σκάσε

ΤΙ εγινε φιλαρακο εμαθες κ μπαλα?? Για πες μ στην ελλαδα τι μπαλα παιζουν?? ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ!! νομιζεις οτι πρεπει καθε ομαδα πρεπει να παιζει σαν τν μπαρτσα? το ποδοσφαιρο εχει αλαξει οποιοες ομαδεσ δν το εχουν καταλαβει τν παιρνουν σιγα σιγα…

μαζέψου μωρή καργιόλα και μίλα σαν άνθρωπος, ακόμα δε μήκες στο φόρουμ.

να πω στους μοντερέητορς ότι δε τον ξέρω τον τύπο και όλα αυτά ΔΕΝ τα λέμε για πλάκα, να μας χώσουν άφοβα πόντους!

Εγω να μιλησω σαν ανθρωπος ρε? ποιος αρχισε τα σκασε? Α κ καργιολα ξερεις ποια ειναι… τεσπα αντε τελος αυτη η κουβεντα γιατι δν θα ειναι καλο κ για τους 2 μας.
Παντως μαθε μπαλιτσα…

ramaya, έχεις παρακολουθήσει μάχη των τιτάνων? πώς τη μυρίστηκες τη δουλειά ότι δεν ξέρει μπάλα ο sihaman…

ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧ!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

shaman μαθε μπαλιτσα !!!

(εισαι ο θεος μου εδω μεσα ρε πστ)

πιασαμε ουρουγουαη παμε για τα αλλα 7

χαχα! Σάμανε σε πήρανε πρέφα και ακόμα να αλλάξεις την υπογράφα σου! χοχο!

Μεγάλε ντάξει δεν ξέρεις όμως και εσύ μόνο μπάλα στο κοτέτσι…ο άνθρωπας σου είπε πως γουστάρει θέαμα περισσότερο από ένα πραγματικά δεμένο και αποτελεσματικό τρόπο να αμύνεσαι…και εδώ που τα λέμε όντως μετά το 30 η Κορέα προσπαθούσε να δημιούργησει και πολλές φορές με κάθετο ποδόσφαιρο…Δεν είπε κανείς ότι είναι εύκολο να αμύνεσαι και μάλιστα σωστά. Απεναντίας θέλει κάτι @@ να! αλλά άλλο θέμα το ένα και άλλο το άλλο…

Σήμερα φάνηκε τι σημαίνει να έχεις φορ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ! Α ρε ελλάδάρα που ήθελες να περάσεις και τους νερντς κορεάτες…

Παιδια εδω κ τεσσερις σελιδες εχω κανει μια ερωτηση σχετικα με το με ποιον διασταυρωνεται η Ουρουγουαη,αλλα δυστυχως μαλωνετε κ δεν μπηκε ουτε ενας στον κοπο να μου απαντησει.
Ευχαριστω για το σνομπαρισμα.