ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2010

USA vs Ghana

Στην Ελλάδα, στις ακαδημίες υπάρχουν πολλοί Σουάρεζ που όμως είτε δεν παίζουν επειδή πρέπει να παίξει (και να διακριθεί) ο γιος του μπατζανάκη του κόουτς, είτε είτε δεν παίζουν επειδή “τολμάνε” να κρατάνε την μπάλα, να σουτάρουν από μακριά και να ρίχνουν και καμιά ντρίμπλα, πράγματα που εδώ τα θεωρούμε απαράδεκτα και ανούσια. Οπότε οι έλληνες Σουάρεζ τα παρατάνε και παίζουν το πολύ πολύ σε κάνα 5Χ5 ενώ οι ΤΙΜΙΟΙ Χατιστέηδες και Καπετάνοι προχωράνε γιατί “είναι δουλευταράδες και βάζουν πάνω απ’ όλα το καλό του συνόλου”.

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ, IT’S TRUE!!!

Να εισαι καλα!Σ’ευχαριστω!

Οντως φιλε εχεις δικιο θα επρεπε να ημουν πιο μετριοπαθης… Σαμανε σορυ αν σε πειραξα αδερφε απλα ημουν κ λιγο φορτωμενος απο πριν… ολα καλα τωρα απο τη μερια μου

αγκαλίτσα?

εγώ να ζητήσω συγγνώμη απ’τον jiopas που δε τον ενημερώσαμε έγκαιρα. ρε μαν δεν ήξερα ότι δεν έχεις ίντερνετ. OH WAIT

ΜΠα οχι κ αγγαλιτσα?? να μας βγει κανα ονομα:p:p

Πάντως στον Πανιώνιο που ήμουν και είδα απο μέσα τις χρονιές γενννηθέντων 83’, 84’ και 85’ το μεγαλύτερο ταλέντο μακράν και με την βούλα ήταν ο Βαγγελάκης ο Μάντζιος και εν συνεχεία ένας επιθετικός του Εθνικού ενονόματι Φαρινόλα για όποιον βλέπει Β Εθνική…

Οι μπαλαδόροι που λες υπάρχουν και συνήθως χάνονται για 2 λόγους…ή δεν έχουν μυαλό ή δεν έχουν φράγκα οι γονείς τους να τα σκασουν στις ομάδες για να υπογράψουν επαγγελματικό συμβόλαιο…αυτό που σου λέω ισχύει 100% τουλάχιστον στον Πανιώνιο…και μιλάμε για κανένα 20.000αρι χιλιάδες ευρώ

Φιλαράκι δεν ξέρω ποιος ή ποιά είσαι…αλλά έχε χάρη που έχω πονοκέφαλο αλλιώς τα μπινελίκια που θα έτρωγες θα ήταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ…
Πάντως για κάνα 10χρόνο μου φαίνεσαι που έχει σαν πρότυπο τον Γεωργίου…

:lol::lol::lol::lol::lol:

καταγγέλω ότι από τότε που τα βρήκαν ο lupin με τον awake, αυτό το φόρουμ έχει πάρει την κάτω βόλτα προς τον βούρκο της αγάπης…

ΣΚΑΤΟΦΛΩΡΟΙ.

οκ ΡΟΜΑΝΤΙΚ.

Γιατρέ μου, πως ένας πονοκέφαλος μπορεί να επηρεάσει την πληκτρολόγηση συγκεκριμένων φράσεων?

Μπορεί φίλε μου…
Άλλο να έχεις καλή διάθεση και να αρχίζεις τα :papas: και άλλο να πονάει το κεφάλι σου…
Gege?

α ρε romantic ερχεσαι στα λογια μου… δν πειραζει καλο παιδι φαινεται ομως…
Μπορει απλα να τν κακοποιησανε μικρο…
:D:D:D:D:D:D:D:D

Καλα εσυ ρε φιλε με την ειρωνια που σε διεπει,κανεις τα παντα να βγεις ο νο 1 αντιπαθεστατος χρηστης του forum.Μπορει οι κολλητοι σου κι η γκομενα σου να σε ανεχεται,αλλα εγω οχι φιλε.
Ενταξει μια ερωτηση εκανα.Καθε φορα αισθανομαι οτι καθεσαι κ περιμενεις στη γωνια να ειρωνευτεις κ να σχολιασεις τους παντες εδω μεσα!
Και μην μου πεις οτι σε παρεξηγησα κ σε παρερμηνευσα…

α ρε jiopas ερχεσαι στα λογια μου… δν πειραζει καλο παιδι φαινεται ομως…
Μπορει απλα να τν κακοποιησανε μικρο…
:D:D:D:D:D:D:D:D

Oχι ρε φιλε ΟΚ.Ολα καλα

Kαλά του τα λές…διότι ο ChrisP την έχει δεί κάπως…
Ρε ChrisP είσαι ένα τεράστιο ΠΕΟΣ!!!

:lol::lol::lol::lol::lol:

οχι ο σαμαν, που τον τραμπουκιζει ο ρομαντικ εχει τα πρωτία.

Ο κρις τουλαχιστον ειναι εξυπνος