Nαι,πραγματικα εχω παθει την πλακα μου με την εξυπναδα του!!!
ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΡΥΤΑΝΕΥΣΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ Κ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ…:p:p
Τι έγινε ρε και πλακώνεστε;
Λοιπόν, η Ουρουγουάη έκανε την δουλειά. Έξω η αντιπαθέστατη Κορέα. (Είπαμε, μου έχουν κάτσει στραβά από το 2002). Προτιμώ τους Αμερικανούς από την Γκάνα. Η Γκάνα δεν μου γεμίζει το μάτι. Καλύτερη μου φαινότανε το 2006.
:eek:
Αντε ας ηρεμησουμε!
Ουρουγουαη χωρις τρελλη μπαλα,αλλα με τεραστιο Luis Suarez,περασε.
Φιλε,ειλικρινα oi H.Π.Α παιζουν συμπαθεστατη μπαλιτσα,αλλα ιδεολογικα κ μονο δεν μπορω να τους υποστηριξω.
κοκα κολα πινεις ?
ροκενρολ ακους ?
μπλουτζην φορας ?
χαμπεργκερ τρως ?
τους υποστηριζεις ηδη
Oι ΗΠΑ εν προκειμένω είναι μια ομάδα ποδοσφαίρου που απλώς εκπροσωπεί την χώρα της, δεν την αντιπροσωπεύει…δεν είναι ούτε το Κογκρέσο το ίδιο ούτε τα 200 χρόνια αμερικανικής ιστορίας μετουσιωμένα σε ομάδα
Ακούς μετά και τον Γιωργάκη Παπανδρέου (και τον εκάστοτε πρωθυπουργό μετά απο καθε επιτυχία εθνικής ομάδας) να μιλάει σαν ο τελευταίος αμόρφωτος για εθνική υπερηφάνεια και σου έρχεται να την κόψεις την φλέβα…
Ομάδες είναι, που εκπροσωπούν χώρες .Βεβαια ο καθένας σκέφτεται όπως θελει και υποστηρίζει ότι θελει και για όποιο λόγο θελει…
Οφ τόπικ κλείνει…
τωρα που φτασαμε σε παραταση ελπιζω να παμε και στα πεναλτι.θελω να δω πεναλτι:D
Ναι ενταξει δεν εχεις αδικο υπο αυτην την εννοια!
Να οριστε,το πεταξε το δευτερο η Γκανα!!
no penalty[-X
αλλα ακομα ελπιζουμε:)
Πολύ σωστό αυτό και το’χω διαπιστώσει ιδίοις όμμασι …
γκολαρα το πρωτο της γκανας…τι τους εκανε ρε
κριμα δεν ειδαμε πεναλτυ…
και κατι για τα ταλεντα…
εχω δει περιπτωσεις που η αελαρα προσπαθει να παρει παιχτες απο χωρια και οι ομαδες ζητουν απιστευτα ποσα…(το οποιο ειναι και παρανομο…υπαρχουν ορια βαση κανονισμόν…)
και ετσι παραμενουν στην ομαδα του χωριου τους και στο τελος σταματουν ή συνεχιζουν για την πλακα τους και το χομπι τους…
πρεπει να το χω γραψει και δω στο φορουμ καμποσες φορες για το θεμα των ακαδημιων στην ελλαδα
περα απο την ανυπαρκτη ποδοσφαιρικη εκπαιδευση σε θεμελιωδεις αρχες του αθληματος (απο πολυ μικρες ηλικιες), το επομενο τεραστιο προβλημα ειναι ο χαρακτηρας των ελληνων ποδοσφαιριστων…αμα δεν βαλει ο τυπος στο κεφαλι του πως θελει να βγαλει λεφτα ως επαγγελματιας αθλητης και αρχιζει με τα πρωτα λεφτα (που τις περισσοτερες φορες δεν τα χει ξαναδει) να τα σκορπαει σε αυτοκινητα, γκομενες και clubs, θα μεινει ταλεντο και δεν θα του φταιει και κανεις
το εχω δει απειρες φορες να συμβαινει και πραγματικα ειναι κριμα, αλλα οταν ο αλλος ειναι παρτακιας και νομιζει πως το επαγγελματικο ποδοσφαιρο ειναι ευκολα λεφτα τι να κανεις…
μαγκες να αφησουμε για 10 μερες την γαμωελλαδα πισω
κ να ασχοληθουμε με τον κοσμο κ το μουντιαλ ?
απο 11 ιουλιου παλι για οσφπ,παο,αεκ,παοκ θα μιλατε
ας αφησουμε πισω την ψαρωκωσταινα πλιζ
Ρε γιατί δεν κάνατε το απλό;
http://www.youtube.com/watch?v=AOCLXoSyqPU :lol:
Και γμ το κέρατο μου όποτε πέφτει χώσιμο στο φόρουμ δεν είμαι παρών.
Αύριο χάνω το Γερμανία-Αγγλία ρε φούστη μου [-X
ΧΑ.Το yahoo έβγαλε τη μπάρα με τα yahoo sports-scores απο την κεντρική σελίδα.Πρέπει να τους πόνεσε πολύ η ΠΟΥΤ$Α!
Απο ομάδες που υποστηρίζω έχω μέσα ακόμα Αργεν,Μεξ και Γερμ.
Βασικά αν ήταν και η Ιρλανδία θα ήμουν κομπλε ακόμα
Πάνε και τα Αμερικανάκια…κρίμα…κρίμα:):!:
Τώρα φταίω εγώ να πω οτι αν είχαμε την ομάδα του 04 και περνάγαμε σαν 2ροι παίζει και να φτάναμε ως τους 4 τουλαχιστον;
(Μαμακία είπα,ε )
Jiopa με τη μουσική που ακούς και μόνο…
Μην μπερδεύεις τον αθλητισμό που είναι μέρος του πολιτισμού μίας χώρας με άλλα πράγματα.