Το ματς είναι να τραβάς τα βυζιά σου
Διαιτητες πανω στη γραμμή όπως στο τσουλου γιατι δεν υπάρχουν???
Το ματς είναι να τραβάς τα βυζιά σου
Διαιτητες πανω στη γραμμή όπως στο τσουλου γιατι δεν υπάρχουν???
Οικονομική κρίση.
τρελένομαι ρε πούστη δε γίνονται αυτά
Ουδεμία αντίρρηση. Φαίνονται και είναι πολύ καλύτερη ομάδα. Θίασος ήταν η Αγγλία μέχρι το 2-0. Όμως στο ποδόσφαιρο μετράνε τα γκολ. Και ειδικά αυτό της Αγγλίας που δεν μέτρησε, ήταν τόσο φανερό και στην κανονική ροή, δεν χρειαζόταν καν ριπλέι. Η καλύτερη ομάδα (η Γερμανία) πρέπει να περάσει με την αξία της. Αυτή τη στιγμή η Αγγλία αδικείται σε 2 γκολ. Ε, είναι πολλά για ένα ημίχρονο νομίζω…
ειμαι με λεξοτανιλ τελικα
καλυτερη ομαδα ειμαστε ρε γαμωτο, αλλα αν ηταν λιγο πιο εμπειροι τωρα θα εριχναν το ρυθμο και δεν θα επαιζαν σαν τρελαμενοι πανω κατω
εκδικηση 54 χρονια μετα (αν την παρουμε την προκριση τελικα)
με λιγα λογια δεν βλεπω να περναμε, αν ξυπνησουν οι αγγλοι και μας πιεσουν
αλλα εχουμε καλυτερη ομαδα ρε γαμωτο!
ποιος τους ακουει τους αγγλους αν αποκλειστουν…μαζι κ μενα…:roll:
νταξει ο ανθρωπος εκανε το 2-1, 1-2… αν κ ειναι λαθος να τα υπολογιζεις ετσι αλλα κ τι να κανεις αν αδικειται ετσι μια ομαδα… γκολαρα το γκολ του κλοζε, παλικαρισιο που λεμε κ τελειο πλασε στο τελος…
1 μαιμουδενιο πεναλτακι θα το παρουν οι αγγλοι… μολις ειδε τα ριπλει ο ρεφερι χεστηκε πανω του, στανταρ… τι οργια εχει να κανει στο δευτερο…#-o
τι εθνικοτητα ειναι???
καλο…:lol:
Δε διαφωνώ.
Απλά ακριβώς επειδή μετράνε τα γκολ κι αυτά τώρα λένε 2-1, λέω τι βλέπω να γίνεται στο 2ο ημίχρονο.
Όπως είπε ο αποτέτοιος της ΝΕΤ, το πρώτο γκολ δεν είναι οφσάιντ.
Ε, τώρα νομίζω το ματς τελείωσε. Να γλιτώσει κι ο haliseco απ’ τα λεξοτανίλ.
Tερματοφυλακάρα, βλέπει την μπαλα να έρχεται, και την αποφεύγει#-o
Πω πω πω ρε…τι σαπάκια οι Αγγλοι, παρτυ κανουνε τα παντσερ εεεε. 4-1!
φινιτο λα μουσικα
Είμαι ο μόνος που αναμένει με αγωνία τα αυριανά αγγλικά πρωτοσέλιδα???
Πάρα πολύ καλή ομάδα η Γερμανία.
Η Αργεντινή θα περάσει σήμερα, αλλά στον προημιτελικό θα γίνει σφαγή.
Πράγματι, αν περάσει και η Αργεντινή, το Γερμανία - Αργεντινή θα είναι σούπερ ματς.
μονο αυριο?? για κανα μηνα δεν θα ασχολουμαστε με τιποτα αλλο…
Ε, και καλά θα κάνουν!
Αίσχος.
Ο Αγκμπολανχόρ έπρεπε να 'ναι βασικός και όχι εκτός αποστολής. Πού πας με χέσκει…
και μου βάζει heskey ο μαλάκας
O διαιτητής κι ο βοηθός πάντως δε θα σφυρίξουνι ποτέ ξανά διεθνές ματς, είναι το μόνο σίγουρο.
Για μένα άλλο ματς πριν από αυτό το γκολ, άλλο μετά. Η ψυχολογική κούραση των άγγλων μετά από το χειρουργείο επέδρασε περοσσότερο από τη σωματική όλης της χρονιάς.
Αν θέλουν να αλλάξουν κάτι οι άγγλοι πάντως (καλά σιγά μην το κάνουν, άγγλοι είναι, είπαμε ο θεός τους είναι η παράδοση), ας κόψουν όλα αυτά τα κύπελλα της κακιάς ώρας και βασίλισσας που έχουν, και να σταματήσουν να αντιμετωπίζουν τους παίχτες σα μηχανές.
Καλά ο σπίκερ ρέστα. Καλύτερη γερμανία από το 90 και μετά λέει. :lol:
ενα ειναι το σιγουρο… δεν χασαμε τιμια απο γερμανους…
χασαμε απο βραζιλιανοισπανοτουρκοτυνησοπολωνογκανεζογερμανους με τη βοηθεια της διαιτησιας…
Κοίτα είναι σίγουρα καλύτερη απο εκείνη που πήγε τελικό το 2002 πάντως…
Και ναι θυμίζει την παλιά καλή εθνική τους…Παραδοσιακή Γερμανία.