Ψιλογελάω με αυτά που γράφονται για την διαιτησία αλλά άμα εκφέρω γνώμη θα βγούμε πολύ οφ-τοπικ.
Η ουσία είναι ότι η Γερμανία ήταν πολύ ανώτερη και πριν το γκολ που δεν μέτρησε και μετά.
Ψιλογελάω με αυτά που γράφονται για την διαιτησία αλλά άμα εκφέρω γνώμη θα βγούμε πολύ οφ-τοπικ.
Η ουσία είναι ότι η Γερμανία ήταν πολύ ανώτερη και πριν το γκολ που δεν μέτρησε και μετά.
παιδια μην σας φανει παραξενο ενας τελικος
γερμανια - ουρουγουαη
just saying…
μετα παντως κ το πως αντιμετωπισαν το διλλημμα 1η θεση κ ζορι η 2η θεση κ παραλια οι γερμανοι(κ επελεξαν το ζορι) τους εχω συμπαθησει παρα πολυ
μεχρι που τους θελω για πρωταθλητες
ον τοπικ
αντε μαλακοκαυληδες αγγλοι σπιτι για fish and chips and dick in the ass που την εχετε δει κ ποδοσφαιρικη δυναμη.
αντε !!!
(καπελο μεγια το νεο γυαλι αρμανι)
Ε ναι κι εγώ γελάω, άλλα ασε, μην αρχίσουμε…γιατί έχει πέσει στενοχωρια σε αρκετούς χρήστες:p
[SIZE=“7”]ΚΟΥΡΑΣΕΣ[/SIZE]
Ρε κρισπ, που είδες να λέμε ότι ήταν καλύτερη η αγγλία. Μπάλα είναι, και ξέρεις τι ρόλο παίζει η διαιτησία, ειδικά σε τέτοιο επίπεδο.
Δε βαριέσαι, θα τους περιποιηθεί η Αργεντινάρα τους πάντα ευνοούμενους γερμαναράδες, έχουμε και προηγούμενα από το 2006.
κ τι να λεει αυτο… αν δεν ειχα κανει τα λαθη ο διαιτητης δεν θα εμπαινε η αγγλια τοσο επιθετικα στο δευτερο κ δεν θα ετρωγε 2 γκολ στη κοντρα…
οσο κ να μην θελετε να το παραδεχτειτε σημερα υπηρξε αλλοιωση αποτελεσματος, δε λεω οτι υπηρχε δολος αλλα ανικανοτητα…
Εμ αυτό που το βάζεις.
Εθνική Γερμανίας και να μην αποτελείται από Άρειους!
[-X
Δηλαδή Ρεδ Ραμ θα ήθελες να δεις αυτή την Αγγλία να περνάει? For the sake of it?
Ετσι πως είναι οι ομάδες 7 στις 10 φορες να παίζανε θα κερδίζανε οι Γερμανοί.
Και αφήνω απέξω τις ισοπαλίες…
Ωχ ωχ…μόλις είδα ποστ Dr. Love…φευγω μην μου έρθει κανένα κεραμίδι στο κεφάλι…βρέχει!
τι θες να πεις? seriously…
Θα ήθελα η μπάλα να παίζεται στα ΙΣΑ, αλλά μάλλον ζητάω πολλά για κάποιον που ούτε υποστηρίζει μια από τις 2 ομάδες που έπαιξαν.
καλα να παθουν οι αγγλοι. και εμεινα με την πικρα ξεροντας οτι οι παικτες μπορουσαν να κανουν πολλα παραπανω.αλλα ελειπε το παθος και ενα σαφες αγωνιστικο πλανο περα απο ΄΄δωστε την μπαλα στοντζεραρντ και στο ρουνει, η χωστε καμια σεντρα΄΄
νταξ, η αμυνα ηταν χαπυ χιππο
επιπλεον, και γω πιστευω στην ουρουγουαη
Εντάξει μπάλα είναι (και μπάσκετ θα μπορούσε να είναι -λέω εγώ τώρα) και παίζει ρόλο η διαιτησία αλλά και τα 90 λεπτά του αγώνα που είδα πουθενά δεν μου απέδειξαν ότι αν ισοφάριζε 2-2 η Αγγλία, θα είχε διαφορετική αντιμετώπιση στον αγώνα.
Στο 0-0 που πάλι δεν μπήκε τόσο επιθετικά η Αγγλία πώς κι έφαγε 2 γκολ? Μήπως επειδή οι αμυντικοί της είναι είτε άχρηστοι (Τζόνσον, Άπσον) ή ντεφορμέ (Τέρι)? Μήπως επειδή ΚΑΝΕΝΑ από τα χαφ δεν αποφάσιζε να μαρκάρει ιδιαίτερα?
Αδικία όντως, έπρεπε να μετρήσει αλλά για μένα το ματς αντί για 4-1 θα τέλειωνε 4-2. Τέτοια διαφορά…
:lol:
Ότι το σχόλιό σου, δεδομένης της ιστορίας της Γερμανίας, ήταν απαράδεκτο, αν όχι εμετικό.
Και το χειρότερο είναι ότι ούτε καν σου πέρασε απ’ το μυαλό.
Έτσι δεν είναι;
Παιδιά την μεγάλη εικόνα please. Eίδαμε την Αγγλία σε 4 ματς. Ίδια εικόνα και σήμερα ήταν το κερασάκι. Ε μη τρελαίνεστε. Δεν μπορούσε να ζητήσει κατι περισσότερο.
δε γουσταρω τις εθνικες που συμπεριφερονται σα συλογοι…αν εσενα σ’αρεσει αυτο το πανηγυρι, οκ…
αα, κ δε μ’αρεσει να συνδεω την πολιτικη με το ποδοσφαιρο… σαν κατι γραφικους που λενε πχ. δε στηριζω γερμανια κ ιταλια λογω του '40…
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν εισάγεται στο ποδόσφαιρο το σύστημα που υπάρχει στο NHL: όταν υπάρχει φάση όπως η σημερινή, ο χρόνος παγώνει, οι διαιτητές πηγαίνουν στην (υποτιθέμενη) γραμματεία, βλέπουν το ριπλέι και δίνουν ή δεν δίνουν το γκολ. Απλά πράγματα.
Πέρα απ’αυτό, με την εικόνα που έδειξε και σήμερα και στα άλλα παιχνίδια η Αγγλία δεν άξιζε για κανένα λόγο να περάσει. Απ’την άλλη, λείπει η εμπειρία απ’τους Γερμανούς αλλά έχουν πολύ ταλέντο. Από τότε που βλέπω μπάλα (Μουντιάλ '98 ) δεν θυμάμαι ποτέ να’χει καλύτερη απόδοση η εθνική τους, άσχετα με το πόσο βαριά ονόματα έχει. Η δε αντεπίθεση στο 4ο γκολ τους είναι για σεμινάριο.
Ποδοσφαιρική δικαιοσύνη αποδόθηκε σήμερα ό,τι και να λέτε.
Ρε τον Καναδό, ΝHL λέει!
Συνειδητή αποφαση είναι…για τους θεωρητικούς του αθλήματος προσφέρει στην μαγεία. Ακόμη και η αδικία είναι ανθρωπινο συναίσθημα, μεσα στη ζωή, και το ποδόσφαιρο λένε πως εκφράζει όλα τα ανθρώπινα συναισθήματα και αναπαριστά τη ζωή καλύτερα απο τα αλλα αθλήματα. Ετσι λενε, εγώ δεν ξέρω, παπούτσια γυαλίζω:D
λοιπον οταν μου λετε για ευνοουμενη γερμανια θα αρχισω να γελαω
ο πρωτος που στεναχωρηθηκε για το γκολ του λαμπαρντ ημουν εγω γιατι θα ξαναδιαβαζα για διαιτησιες και σε μια νικη [SIZE=“7”]4-1[/SIZE] θα βγαιναμε και ευνοουμενοι
δυστυχως δεν θα μαθουμε ποτε πως θα πηγαινε το παιχνιδι αν γινονταν το 2-2, οπως σε χιλιαδες αλλα ματς που υπηρχαν διαιτητικα λαθη
εμενα μαρεσει αυτη η ομαδα.πολυ. εχει το συστατικο που κανει τις ομαδες μεγαλες που ειναι η κινηση χωρις τη μπαλα, εχει μπαλαδορους ‘αμυντικα’ χαφ, εχει εναν τυπο καθαρο δεκαρι που ειναι πολυ γρηγορος
δεν ξερω που θα φτασουν, μαλλον θα χασουν απο αργεντινους, αλλα ελπιζω σε επομενη διοργανωση
τωρα επειδη απ οσο καταλαβα ο γνωστος … του αθλετικς (που ειναι στο ιγκνορ) ειπε κατι για την καταγωγη των παικτων ενα εχω να πω (χωρις να βρισω αν και θα το ηθελα): μαγκια των γερμανων που παιζουν με ενα σωρο παιδια μεταναστων και δεν τους κανουν στην ακρη για να παιξουν δικα τους παιδια (αρειοι καλυτερα)…λες και η πρωτη γλωσσα του κεντιρα, μποατενγκ (κατα το ημισυ γερμανοι) , κλοζε, ποντολσκι που ειναι στη γερμανια απο 2 χρονων και οζιλ που γεννηθηκε εκει δεν ειναι τα γερμανικα αλλα τα ζουλου
στον κωλο σας ρατσιστοσκυλα, αντε γεια
Ντάξει ειδικά για τέτοιες φάσεις, το βίντεο επιβάλλεται, μη λέμε κι ό,τι νάναι.