ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2010

Ρε για κάνε μας τη χάρη. “Αν σ’ αρέσει εσένα αυτό το πανηγύρι, ΟΚ”. Το “πανηγύρι” είναι ότι στην εθνική Γερμανίας παίζουν κάποια παιδιά που μπορεί να κατάγονται ή να γεννήθηκαν στην Τουρκία, την Αφρική ή οπουδήποτε αλλού, αλλά έζησαν όλη τους τη ζωή στη Γερμανία, νιώθουν Γερμανοί και παίζουν για την εθνική ομάδα της χώρας τους. Ποιό είναι το πρόβλημά σου;

Αλλά ναι. “Να μην συμπεριφέρονται οι εθνικές σαν σύλλογοι”. Όπως η Εθνική Ελλάδας στο ποδόσφαιρο, που είναι όντως μια άσπιλη και αμόλυντη εθνική ομάδα. Γιατί τις μαϊμού ελληνοποιήσεις εμείς τις κρατήσαμε για όλα τ’ άλλα αθλήματα!

Δε θα μπορούσες να συνδέεις την πολιτική με το ποδόσφαιρο, γιατί πολύ απλά δεν έχεις ιδέα ούτως ή άλλως.

έντιτ

Χεχε, Χαλισέκε στο μυαλό μου μέσα ε!

Για ποιο απ’ τα δύο? :lol:

πες τα γαμω την κοινωνια μου

Νομίζεις ότι ήταν τυχαίο που δε διευκρίνισα; :lol:

κλασικα…
0 μπαλα, 0 παθος, 0 ολα…:frowning:

τζεραρντ και λαμπαρντ στην ιδια εντεκαδα
10 να ψαχνουν τον ρουνει
πλαγια μπακ που δεν ξερουν σε πια θεση παιζουν
8 σουτ του τζεραρντ που εμοιαζαν με αυτα τα σουτ που κανει ο παπαζογλου του παοκ…κλωτσια στην μπαλα και στο χορτο μαζι…(εκτος αυτου μεσα στην περιοχή)
παιχτες-προσωπικές επιλογες του κύριου 8 εκατομμυρια ευρο/λιρες/γιεν το χρονο

οσο για την διαιτησια υπήρχε αλλα τι να λεμε τωρα…
αμα δεν έμπαινε και αυτο το μπλαρι ο γκομεζ το σκορ θα ηταν διπλασιο…

και ξαναλεω…
αμα αναρωτιομαστε τι κανει στο μουντιαλ ο χαριστεας για τον τζεραρντ τι να πουμε…??

οπως λεει και ο τζιμακος…

τωρα το πας αλλου λες κ πηγα να βγαλω την ελληνικη ομαδα η ομοσπονδια απ’εξω…
κ πανηγυρακι δεν ειπα τους γερμανους, αλλωστε μου ειναι συμπαθεις σαν εθνικη, λεω οτι δεν γουσταρω αυτο που γινεται (κ παραγινεται καποιες φορες) παντου…
δεν ειμαι ρατσιστης γαμω την πουτανα μου κ δεν ειναι δικαιο να με χαρακτηριζετε ετσι για το ποδοσφαιρο, αν ημουν δεν θα γουσταρα κ το νινη στην εθνικη…
αλλα ξεχασα οτι εδω τα ξερετε ολα …

Καλά ας έπαιζε στον Ολυμπιακό ο Νίνης και θα σου έλεγα! :lol:

Αλλά πέρα απ’ την πλάκα, νομίζω ότι πετάμε πλέον τον χαρακτηρισμό ρατσιστής αρκετά εύκολα. :wink:

τι παραγινεται βρε μαλακα

οταν σου λεμε 3424358274398 φορες πως οι τυποι (περα απο τον κακαου που απλα ειναι 12 χρονια εκει) ειναι [SIZE=“7”]ΓΕΡΜΑΝΟΙ[/SIZE], ΓΕΝΗΜΜΕΝΟΙ, ΜΕΓΑΛΩΜΕΝΟΙ ΕΚΕΙ , ΠΡΩΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, ΜΑΘΑΝΕ ΜΠΑΛΑ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΤΣΙΚΟ, ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ

εσυ μου’χες ταξει ενα ιγκνορ… συζητα μονος σου…:wink:

μα σε εχω ιγκνορ, αλλα ειδα ποστ σου που κουταρισε ο γρακχος

μπορεις να απαντησεις? και θα σε βγαλω απο το ιγκνορ

promise???

Τι’ναι αυτές οι φλωριές ρε, η μπάλα είναι ΑΝΤΡΙΚΟ άθλημα … :stuck_out_tongue:

Και μια και πιάσατε το Νίνη …

http://www.sport-fm.gr/article/280329

και γαμω τα ματς ηταν. σιγουρα θα ηταν διαφορετικο αν ειχε γινει το 2-2, αλλα ο διαιτητης θελει οφθαλμιατρο. τεσπα, οτυαν καλυτεροι παιχτες των γερμανων ειναι οι απσον και μπαρυ, ε τοτε λογικο το 4-1 :lol: . ειδεικα αυτος ο μπαρυ αναρωτιεμαι γιατι επαιζε κοφτης. για να κοιταει τους αντιπαλους.

το καλο ειναι οτι η εκδικηση για το 2006 θα ειναι και γαμω για τους αργεντινους…

forza Argentina!!!

λοιπον θα στο πω τελευταια φορα, ελπιζω να καταλαβεις

οι γερμανοι ολους αυτους δεν τους πηραν μεταγραφες…δεν ειπαν στον οζιλ ελα να παιξεις στη γερμανια και θα σου δωσουμε 3 εκατομμυρια γιουρο…ο οζιλ γεννηθηκε στο γκελζενκιρχεν και εμαθε μπαλα στη σαλκε (οπως ο neuer περιπου)

θα ειχες δικιο αν τους πληρωναν ολους αυτους, αλλα δεν τους πληρωνουν
πραγματικα σε παρακαλω οταν δεν γνωριζεις καποια πραματα μην εκφερεις απολυτες αποψεις

Dr. Love η απάντηση σου έχει δοθεί ήδη. Αυτό που θα πρεπε να μην αρέσει σε κανέναν είναι το να αλλάζουν εθνικότητα σε ταλαντούχους αθλητές από τη μια στιγμή στην άλλη, με ένα απλό χαρτί, με αντάλλαγμα την υπόσχεση μιας πολυτελούς ή πολλές φορές απλά ασφαλούς ζωής και στόχο όσο γίνεται όσο γίνεται περισσότερες “εθνικές νίκες” που θα αποφέρουν τεράστια οικονομικά κέρδη και για κάποιους ακόμα και πολιτική καταξίωση. Αυτό είναι που “έχει παραγίνει”, πρώτον όμως πολύ περισσότερο σε άλλα αθλήματα παρά στο ποδόσφαιρο, και δεύτερον θα έπρεπε να το διαχωρίσεις από την περίπτωση της Εθνικής Γερμανίας στο ποδόσφαιρο, μιας χώρας δηλαδή που ούτως ή άλλως είναι -έχει υπάρξει εδώ και δεκαετίες- πολυεθνική.

Πάντως είναι θετικό για σένα ότι σε ενόχλησε το ενδεχόμενο να θεωρηθείς ρατσιστής.

ελα ρε ξεκολλατε

δεν ειναι ρατσιστης ο dr love ,απο αυτα που γραφει εδω μεσα δεν βγαζει κατι τετοιο

κολλημενος με τον παναθηναικο,ναι

παει αβερτα κουβα στοιχημα , ναι

αλλα ρατσιστης , οχι

σημερα πανηγυριζουμε την τσαπου στον αγγλικο κωλο.ας μεινουμε εκει :smiley:

καλα αμα πει καποιος κατι που ειναι λαθος δεν ειναι και ρατσιστης…

Για να τελειώνουμε, εγώ δεν είπα ρατσιστή το Δόκτωρα (ο Χαλισέκος τον είπε, και για μένα υπερέβαλε).

Πέταξε μαλακία όμως. Και μάλιστα εντελώς ελαφρά τη καρδία, κάτι που έδειξε την άγνοιά του. Αυτό ήταν που έπρεπε να απαντηθεί και αυτό απαντήθηκε.

οκ ισως κακως ανεφερα τη λεξη ρατσιστης, αλλα εχει τελειως λαθος συλλογισμο ο τυπος

τεσπα, τερμα απο μενα δεν εχει νοημα να συνεχισω, ελπιζω να καταλαβε καποια πραματα

οσο για την εξοδο του neuer στο πρωτο γκολ, το λαθος ειναι της αμυνας…απλα ο ανθρωπος ειδε πως εβγαινε ολομοναχος για κεφαλια και προσπαθησε να τον κοψει (η φαση δεν ευνοουσε εξοδο, καθως η σεντρα εγινε απο περιπου το υψος της μεγαλη περιοχης και ο upson ηταν στη μικρη περιοχη, ενω o neuer κατω απο το γκολποστ)
λαθος του ηταν στο δοκαρι του λαμπαρντ που (με βοηθεια της μπαλας που κατεβηκε αποτομα) εκανε λαθος υπολογισμο

αλλα δειτε και την καλυτερη αποκρουση του μουντιαλ στο σουτ του τζεραρντ, και την πρωτη αποκρουση του στην εξ επαφης προβολη του λαμπαρντ

εντιτ
επικοινωνω με γρακχο σημερα :stuck_out_tongue:

απλως το βλεπω αδικο να μην μπορει πχ η τουρκια να εχει στη εθνικη της εναν τετοιο παιχταρα επειδη τον προλαβαν οι γερμανοι… απο την αλλη εσυ λες οτι εχει ζησει ολη τη ζωη του στη γερμανια κ αισθανεται γερμανος …αν κ νομιζω οτι οι μεταναστες σκεφτονται με νοσταλγια τη χωρα τους κ την αγαπουν, κ αν τους δοθει η ευκαιρια να την εκπροσωπισουν δεν θα την αφησουν να περασει ετσι…

ειναι δικοπο μαχαιρι αυτο το θεμα κ η λυση ειναι καπου στη μεση, να γινεται με μετρο… εχω ακουσει περιπτωσεις να διεκδικει παιχτη μια εθνικη(δεν θυμαμαι ποια) επειδη ο προπαππους του προπαππου ηταν απο κει… γινονται τρελα πραγματα…