ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2010

Κριμα που το 2ο βλακωδες γκολ που δεχτηκε το μεξικο μειωνει πολυ τις πιθανοτητες τους να ανατρεψουν το αποτελεσμα
Ομως η εικονα που εδειξαν ως τωρα δειχνει οτι με λιγη τυχη και αν καταφερουν να συγκεντρωθουν μπορουν να κανουν την ανατροπη
Εγω στο β ημιχρονο θα ειμαι μαζι τους παντως

Οι οδηγιες της φιφα ειναι να μη δειχνουν τα πλανα διαμαρτυριας???
#-o#-o#-o
Μπραβο φιφα
Στα καταλληλα ζητηματα δινεις τις οδηγιες…

Κρίμα κρίμα καταστράφηκαν 2 ματς σήμερα έτσι.
Σκέφτηκε να το ακυρώσει, πήγε ο Μέσης και η παρέα του και του παν σοβαρέψου Αργεντινή είμαστε.
Ρε δεν γαμιέστε;
Οχι ότι δεν θα περνούσαν οι νικητές αλλά δεν αντέχω με τίποτε την αδικία και ας μισώ την αδικημένη ομάδα.
Α ρε Μεξικό είσαι πολύ άτυχη ομάδα αλλά μπορούσες να νικήσεις την Ουρουγουάη.

Είπαμε, NHL … :stuck_out_tongue:

Πραγματικά θα πρέπει να εξετάσει σοβαρά η φίφα αυτό το ενδεχόμενο, να εισάγει κάτι τέτοιο στο παιχνίδι, τουλάχιστον στις μεγάλες διοργανώσεις. :wink:

Το βίντεο μετά και από αυτό το μουντιάλ είναι αυτονόητο πλέον.
Ας μπει με αυστηρούς όρους, πχ μόνο σε οφσάιντ, αν πέρασε η μπάλα τη γραμμή κτλ.

Το κακό είναι ότι οι κανόνες της ΦΙΦΑ πρέπει να είναι οικουμενικοί.
Δηλαδή πρέπει σε οποιονδήποτε αγώνα να υπάρχει βιντεοσκόπηση, είτε είναι μουντιάλ είτε αγώνας τρίτης εθνικής.

Γι αυτό μέχρι να ξεπεραστούν αυτά τα εμπόδια, οι δυο βοηθητικοί διαιτητές είναι απαραίτητοι.

Xαλισέκο μπράβο μου την είπες τώρα. Συγχαρητήρια, είσαι μεγάλος μάγκας. Πολύ κόμπλεξ ρε αδερφέ.

Τι κοινό έχουν οι ομάδες που ευνοούνται?

Eπειδή λίγοι εδώ μέσα έχουν μυαλό να σκεφτούνε ή έχουν μάθει να το χρησιμοποιούν, ας τα κάνουμε νιανά και γενικώς για τους ΑΝΙΩΘΟΥΣ.

Όλα τ΄άλλα είναι φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

Στα των υπολοίπων τώρα, έχω συγκλονιστεί με την επινόηση του προπονηταρά και του τιμ.

Φοβερό, μα πως το σκέφτηκαν???

Χάλια Αργεντινή, η χειρότερη που έχουμε δει τα τελευταία 12 χρόνια ευκολότατα.

Το επιχείρημα για το ότι οι αποφάσεις θα πρέπει να είναι οικουμενικές στέκει. Από την άλλη, όμως στο Μουντιάλ που κρίνεται ο κόπος και τα όνειρα τόσων ποδοσφαιριστών τα πάντα θα πρέπει να είναι άψογα, οπότε έστω στις μεγάλες διοργανώσεις (που τα λεφτά δε λείπουν) ας μπει η κωλοτεχνολογία. Πραγματικά λυπάμαι τους παίκτες του Μεξικού.

Μάλλον κι εγώ με ταινία θα τη βγάλω απόψε… :frowning:

Εύχομαι να γίνει θαύμα και να αποκλειστεί η Αργεντινή.

Το Μεξικό έπαιζε καλύτερα και τέτοιου είδους “γκολ” μου χαλάνε τη ζαχαρένια. Το ίδιο έγινε και το απόγευμα, άλλα εκεί τουλάχιστον με τη μπάλα που έπαιξε η Γερμανία έδειξε οτι άξιζε full να περάσει.

Άντε να δούμε και το β ημίχρονο…

:lol::lol::lol::lol:
επικο…

Τους αγγλους στ’ αρχιδια σας ε? :cry: :stuck_out_tongue:

Κι εγώ πάντως λυπάμαι τους μεξικανους, γιατί ξέρω ακριβώς από το απόγευμα, πως θα νιώθει ένας οπαδούς τους

(ναι προφανως το μεξικο παιζει καλυτερη μπαλα απο αγγλια. μη πεταχτει παλι καποιος)

Επειδη το ξαναειδα.
To ακυρωθεν γκολ του Lampard στην κανονικη ροη δεν πολυφαινοταν παντως.
Το σουτ ειχε δυναμη και η μπαλα εκανε γκελ πολυ γρηγορα.
Και το πιο σημαντικο ο εποπτης δεν ηταν πανω στην γραμμη αλλα στην γραμμη της περιοχης.

Στου Μεξικο τι να πεις…
2 παραβασεις,κοκκινος απο ντροπη ο εποπτης και ομως η αποφαση δεν αλλαξε.
Κριμα μεγαλο γιατι το Μεξικο αν και απειλουσε μονο με σουτ ηταν πολυ καλυτερο
απο την δωστετηνμπαλαστονμεσσι Αργεντινη.

Χαχαχαχα,τον πετυχα και γω τον Χαινζε στο μπουκετο στην καμερα:p

κριμα για μεξικο,συμπαθεστατη ομαδα με καλη μπαλα,αλλα η διαιτησια ειναι γτπ.

Με την έννοια που το λέει ο κάρβου έγραψα κι εγώ για τη χρήση βίντεο στις μεγάλες διοργανώσεις. Άντε και στα μεγάλα πρωταθλήματα, πρέμιερ, μπουντεσλίγκα, πριμέρα κτλ. Οι πιο μικρές κατηγορίες θα μπορούσαν να’χουν 2 παραπάνω διαιτητές αντί για βίντεο.

Κατά τ’άλλα, είναι αυτονόητο ότι αν δεν υπήρχαν οι σημερινές αποφάσεις, άλλα ματς θα βλέπαμε (οκ δεν έχει τελειώσει το τρέχον, αλλά είδαμε αλλοιωμένο ημίχρονο). Απλά στο 1ο έχω την εντύπωση ότι οι Γερμανοί θα κερδίζανε, είτε όσο εύκολα κερδίσανε είτε δύσκολα. Σε περίπτωση που συναντήσουν στον προημιτελικό την Αργεντινή θα έχουν την “υποστήριξή” μου.

Προς χαλισέκο:

Τι χρησιμοποιείς πρώτο πληθυντικό ρε όταν μιλάς για τη Γερμανία; Γερμανός είσαι; :p:lol:

Και για να μην ξεχνιόμαστε, ΜΟΝΟ Ολλανδία :smiley:

ποιος εχει το κομπλεξ? εγω αρχισα να λεω περι εσαει ευνοουμενης αργεντινης στα καλα καθουμενα?
απλα αν αρχισουμε τις γραφικοτητες μπορω και γω

Τι εβαλε ο πουστης

γκολαρα μαγκες αλλα και παλι κριμα για το μεξικο[-X

Πάει το καημένο το Μεξικό. :?8O

Μ’ αρέσει πάντως που κάτσαμε να δούμε μουντιάλ “για να ξεφύγουμε απ’ τη μιζέρια του ελληνικού ποδοσφαίρου” και έχουμε καταλήξει πάλι να μιλάμε για διαιτησίες, παρασκήνιο και να σκοτωνόμαστε μεταξύ μας. :lol:

Χαχ, είχα δίκιο για το Χάιντσε! Θενξ Σκούρτζε!

Επίσης συνεχίζεται βλέπω η προσπάθεια “ηθικής δικαίωσης” του σπρωξίματος της Γερμανίας. ΟΚ, καλά το πάτε. Ντοντ σταπ.

Επίσης συνεχίστε να ονειρεύεστε για βίντεο την ώρα των ματς. Ούτε θυμάμαι πότε ήταν η πρώτη φορά που άκουσα να ζητείται αυτό το πράγμα, αλλά έχω την εντύπωση ότι ήταν δεκαετία του '90! Από τότε μια στις τόσες επανέρχεται στην επικαιρότητα όταν γίνονται κραυγαλέα διαιτητικά εγκλήματα (όπως εκείνη η μπάλα που είχε σχεδόν μπει στα δίκτυα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά το γκολ δε μέτρησε ποτέ), ξεχνιέται, μετά επανέρχεται, ξεχνιέται…

Αν η Φίφα μασούσε από πιέσεις, θα το είχε βάλει από χρόνια το γαμημένο το βίντεο. Αλλά στ’ αρχίδια τους, όπως θα έπρεπε να έχετε καταλάβει.

παντως στις Η.Π.Α. ισχυει αυτο με τα βιντεο