ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2010

μην το ψαχνουμε βιντεο δεν θα μπει ποτε, θα το ειχαν βαλει αν το ειχαν σκοπο

το θεμα ειναι πως εχουν αλλοιωθει αποτελεσματα σε 2 ματς σημερα, για μενα καθαρα λογω αθλιας διαιτησιας…δεν νομιζω να υπαρχει καμια συνομωσια της fifa για να ευνοηθουν οι adidas ομαδες γιατι ομαδα της adidas εχει να σηκωσει παγκοσμιο απο το 1998

κριμα

ελεεινα πραγματα αποψε μουντιαλ,για τα πανηγυρια.

παντως ο μεσι μηδεν στο μουντιαλ.

Λογικο μεν αν τον μαρκαρουν ολοι. Τι να κανουμε ομως αυτος εγινε κορυφαιος ποδοσφαιριστης. Τα εχει κι αυτα η ιδιοτητα

Παμε ρε ΜΕΞΙΚΑΡΑ!!!
η αργεντινη παντως ειναι τερμα χωμα
δεν θα παει μακρια με αυτη την αποδοση

Παμε ρε, ριξτε και ενα 2ο γκολακι στα καπακια!

αν μπει γκολ μεχρι το 85 θα δουμε τρελα πραγματα για ενα 10λεπτο… απο το θεο φυσικα…:roll:

Αυτό!
Έχω ξενερώσει πολύ άσχημα από το γκολ του Λάμπαρντ που δεν μέτρησε το απόγευμα γιατί η μπάλα μπήκε μισό μέτρο μέσα, ο πλάγιος πρέπει να ήταν εντελώς γκαβός για να μην είδε αυτό πιου όλοι είδαμε στην τηλεόραση σε πραγματικό χρόνο και πριν να δούμε τη λήψη στη ευθεία της γραμμής!
Μεγάλη απογοήτευση, δεν περίμενα τέτοια διαιτησία σε μουντιάλ, είχαμε να δούμε τέτοιο φαλτσοσφύριγμα από το 2002 που έσπρωχναν την Κορέα!

Χώσε ρε Μεξικό και ένα 2ο έτσι για το καλό.

τωρα το δα αυτο (και κλασικα δεν πρεπει να αφησω να πεσει κατω τιποτα σαν ιντερνετικος χαζος που ειμαι) :stuck_out_tongue:

δεν δικαιολογω τιποτα και δεν ξερω πως καταλαβες πως παω να το δικαιολογησω ‘ηθικα’
το ‘τους ειχαμε εξαφανισει τους αγγλους’ το εγραψα γιατι πραγματικα επισκιαστηκε μια καταπληκτικη εμφανιση απο τη διαιτησια

ισα ισα που ειμαι ο νο1 ξενερωμενος απο αυτη τη φαση…μακαρι να γινοταν το 2-2 και να παιζοταν στα ισια το ματς και να τους κερδιζαμε τιμια (αν τους κερδιζαμε)

οπως και αυτο ματς της αργεντινης μπορει να το κερδιζε η αργεντινη και χωρις διαιτησια

ο,τι και να πουμε τα εχουν σκατωσει αγρια οι ρεφερι…απλα και ομορφα

ως ουδετερος/αμεροληπτος παρατηρητης

εχω να πω οτι η αυτη η αργεντινη δεν εχει καμια ελπιδα απεναντι στη σημερινη γερμανια στον επομενο αγωνα

ασε που σαν προπονητης ο μαραντονα δειχνει λιγα πραγματα

κ μου φανηκε πολυ φλατ/κουρασμενη η αργεντινη αποψε

μαραντονα θα ριξει πολυ κλαμα στις 3 του ιουλη

οσοι δεν φορατε ‘μπιανκοσελεστε’ γυαλια το βλεπετε κ οι ιδιοι

κριμα το μεξικο,αποκλειστηκε με πετσινο γκολ.

γερμανια η πιο σοβαρη υποψηφια για τελικο εως τωρα.θα πονταρω αουτσαιντερ ουρουγουαη

Ξαναλεω οτι το γκολ της Αγγλιας ειναι πιο δυσκολο απο την φαση του πρωτου
γκολ της Αργεντινης.
Το Μεξικο συνηλθε πολυ αργοτερα.Γκολαρα ο πιτσιρικας.
Αρκετα καλο το Μεξικο στο β.Προσπαθησε με οση δυναμη/ορεξη ειχε να κανει κατι.
Απο την αλλη η Αργεντινη στα 3 ματς που την εχω δει (δεν την ειδα στην πρεμιερα)
δεν με εχει πεισει οτι μπορει να το σηκωσει.Κανενα συστημα.

Και εγω σπαστηκα σημερα με την Αργεντινη. Παραηταν κραχτο το πρωτο γκολ και εκνευριστηκα, λες και χρειαζοταν πετσινο γκολ για να νικησει (καλα δεν λεω πως θα επαιρνε νικη σιγουρη, μα ηταν το καθαρο φαβορι). Το Μεξικο οταν συνηλθε, επαιξε ωραια μπαλιτσα και το γκολ που εβαλε μου αρεσε πολυ.

Παντως, αν παιξουν οι Αργεντινοι ετσι με Γερμανια δεν τους βλεπω να την βγαζουν καθαρη.

[QUOTE=ChrisP;910909]
Δεν έκανες μια ερώτηση.
Μας εγκάλεσες και μας ειρωνεύτηκες που δεν απαντήσαμε στην ερώτησή σου.

Προς Chris P

http://www.livepedia.gr/index.php/Εγκαλώ

Aντε μαθε μπαλιτσα αγορακι μου!!!

Οταν μαθεις ελληνικα,μιλαμε.

H αλήθεια είναι πως η Γερμανία μοιάζει πιο ομάδα από την Αργεντινή. Αναφορικά με τις διαιτησίες:

http://www.soccerplus.gr/article/diaitisia-xreiazetai-enisxysi

http://www.livepedia.gr/index.php/Εγκαλώ
Σε περιπτωση που δεν ξερεις ελληνικα.

αυτα περι σημερινων για τη γερμανια, οτι θα τσακισει την αργεντινη τα πιστευετε? δηλαδη πατησανε οι γερμανοι τους αγγλους? εγω ειδα πολλα λαθη των αγγλων ειδικα σε αμυνα και κεντρο, τα οποια οι αργεντινοι δεν τα κανουν και δεν θα τα κανουν.
μπαρυ, τζεημς και απσον δεν παιζουν στην αργεντινη, οποτε μην συγκρινετε ανομοια πραγματα.
στα του ματς, φυσικα και ηταν οφσαιντ το γκολ του τεβες και οπως και να εχει αλλαξε τη ροη του αγωνα. ουτε και μενα μου αρεσε, αλλα τι αν γινει. σε ολο το μουντιαλ εχουν γινει τετοια μαγικα. σιγουρα θα ηταν αλλο ματς παντως. η εκδικηση παντως ειναι κοντα… :stuck_out_tongue:

Σιγα την καλη αμυντικη γραμμη της Αργεντινης ρε samis.
Κακη αμυνα και ο τερματοφυλακας δεν μου γεμιζει το ματι.

Jiopas συνελθε.Θα πεσουν και ποντοι οχι μονο delete.

3/4 εως τωρα…μηπως ειναι ωρα για στοιχημα ? :-k:-k:-k

dr love τι λες ? :lol::lol::lol:

Eκανες λαθος στο ΗΠΑ-ΓΚΑΝΑ ομως θα σου κοστισει ενα χιλιαρικο.

ιαπωνια κ σλοβακια θα πληρωνουν πολυ καλα, αφου τις πιστευεις παιξτες…:wink:
μαλακια να περασουν κ να μην πλερωθεις…

εγω λεω να παιξω christiano ronaldo για το πρωτο γκολ στο ισπανια-πορτογαλια… αν δε μιλησει τωρα, ποτε???