Ρε δε με νοιαζει,επαιζε United και ειναι σκατοφατσας:p
(στεγνα εμπαθεια,αλλα σε κατι τετοιους εχει νοημα το flame,γι’αυτο και κατι Νεβιλ κλπ τους αφηνω απ’εξω)
Νταξει αυτο του Εντγκαρ με πληγωσε ομως=[
Ρε δε με νοιαζει,επαιζε United και ειναι σκατοφατσας:p
(στεγνα εμπαθεια,αλλα σε κατι τετοιους εχει νοημα το flame,γι’αυτο και κατι Νεβιλ κλπ τους αφηνω απ’εξω)
Νταξει αυτο του Εντγκαρ με πληγωσε ομως=[
Πολυ σωστα ολα αυτα για τον Scholes, τεραστιος. Με Giggs οι μονοι που πραγματικα εκτιμω και θα ελεγα ως “αγαπημενους” παικτες απο την United. Και εχω ζησει φυσικα ε.
όταν μιλάμε για μαν υτδ, πρέπει να αναφέρουμε πρώτα την πηγή του κακού. Την ποντικομαμή που τους κάνει όλους σαν τα μούτρα του
[SPOILER][/SPOILER]
Δηλαδή σε μια ομάδα που είχε Μπαρτεζ, Κιν, τα καθυστερημένα αδέρφια Νεβιλ, Μπεκαμ και κάτι ουργκ σαν τον Μπερκ και τον Σταμ μας ενοχλεί ο χαμηλών τόνων και παιχταράς Σκοουλς επειδή είναι αγγλάρας και κοκκινοτρίχης;
Και μόνο γι’ [U][I]αυτό [/I][/U] δηλαδή θα έπρεπε να τον συμπαθούμε. Κόκκινα φορούσε το παλικάρι.
Όλη η φουρνιά ισπανών (και μη) ντοπαρισμένων κοντοπούτανων που έχουν καταργήσει το καθαρό φορ και το μακρινό σουτ.
ερρρμ,ειμαι στα ορια της κωλοτουμπας:lol:
Ντάξει τί να πω, κι άλλοι δεν είναι Γιουνάιτεντ αλλά δεν κάνουν έτσι! Βέβαια θα μου πεις αυτοί οι άλλοι έχουν δει με τα μάτια τους πρωτάθλημα. :roll: Κατά τ’ άλλα το μόνο που έχω να πω για το παραλήρημα του pumpkin είναι ότι…
…κλαίω :lol2: :lol2:
Eχω μαθει να μη κρινω καθολου τις αντιδρασεις μη γαβρων οπαδων για τον Πρεντραγκ Τζορτζεβιτς.Καταλαβαινω οτι καποια πραγματα εχουν μπαστακωθει μεσα στη ψυχουλα σας γι’αυτο δε μου δινω το δικαιωμα να γινω πολυ σκληρος.Εσενα ομως Μανε Μπαμπεφ δε θα σε κοντραρω ΚΑΙ γιατι σεβομαι τους υπερηλικες.Απο κει και περα οι συγγαυροι καταλαβαινουν πως το εννοουσα,για ποιο feeling μιλαω.Τελος,το Τζολε/Γκιγκς δε θα σου φαινοταν τοσο αστειο και μακρινο αν ο Πετρος ηταν καπως πιο φιλοδοξος.
Πίστεψέ με ΜΙΚΡΕ, θα μου φαινόταν αστείο κάτω από οποιεσδήποτε προϋποθέσεις, σε οποιοδήποτε χρόνο, ακόμα κι αν ήμουν γαύρος κτλ. κτλ. :roll:
Aν ήσουν γαύρος εσύ ΜΙΚΡΕ δε θα έλεγες στον μικρό αυτές τις πίπες. Στο κάτω-κάτω αναφερόμαστε στον καλύτερο (βάσει ουσίας και επιτυχιών - ομαδικά και προσωπικά) ξένο ποδοσφαιριστή που μας έκανε την τιμή να παίζει στην Ελλάδα. Άρα…
To Γκιγκς των φτωχων σου κανει τελος παντων ρε περιεργε;Η σου φαινεται ουτοπικο οτι ο Τζολε στα καλα του θα μπορουσε να παιξει σε μεγαλες ομαδες εξω;
:lightsabre: Ποιος τολμάει να κρίνει την θρυλικότερη καράφλα;
Ε αμα εχεις δει και εναν Μιχ ολα τα αλλα σου φαινονται πολυ λιγα.
ρε στο αποπανω βιντεο παρτε ματι τη σπριντα που ριχνει στο 0:40,δε τον προλαβαινει η καμερα.Το καπνισμα βλαπτει σου λεει μετα.
Οντως έχει βάλει γκολάρες αλλά…
[SPOILER]Βαρέθηκα να βλέπω πέναλτυ!! :lol::lol:[/SPOILER]
ωπα ωπα
λιγα λογια για τον Σκοουλς ο οποιος ειναι υπερμεσος.
απ τους πιο τιμιους παιχτες
ΟΥΤΕ.ΚΑΝ.
Και εσείς έχετε φέρει καλύτερους παίκτες, και εμείς, ακόμα και η ΑΕΚ. Παιχταράς ο καραφλός αλλά μην τo γαμάμε κιόλας! Μην αφήνετε τα κόκκινα γυαλιά σας να σας θολώνουν την κρίση, στην ουσία αυτό που σκέφτεστε είναι “ναι ρε Τζόλε γάμα τα βαζελοχανούμια ναούμ”.
Κατ’ αρχάς ναι μου κάνει :roll:. Όσο για το άλλο, χμ, δε μου φαίνεται απαραίτητα ουτοπικό, αλλά έχω την εντύπωση ότι σε πραγματικά μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα ο Τζόλε θα ήταν στην καλύτερη περίπτωση δεύτερη επιλογή για μπροστά αριστερά.
Και για να μην ξεχνιόμαστε
Qft! :razz:
σας παρακαλώ. μην λετε κατι κακό για τον νεντβεντ
Αυτο στα εισαγωγικα θα το σκεφτομασταν ετσι για καναν Ανατολακη,οχι για τον καραφλα.Τα πραματα ειναι απλα,θυμασαι κανενα καλυτερο καθαροαιμο αριστερο χαφ απ’τον Τζολε στα καλα του στο ελληνικο πρωταθλημα;
Για το αλλο που λες,ε προφανως σε Μαδριτες,Γιουναιτεντ,Μιλαν και τετοια δυσκολα θα παιζε βασικος.Αλλα και παλι πχ Γεωργατος επαιζε κανονικοτατα βασικος Ιντερ,που ηταν και ειναι τοπ ομαδα απλα οχι στις 6-7 πιο διασημες.
αυτος για μένα ειναι ντροπή που φοράει την ένδοξη φανέλα του Ολυμπιακού(και δεν τρολάρω το εννοώ)
Mεγαλη μαχη μεταξυ του αποπανω σκουληκιου,του βαρυποινιτη Παμπλο Γκαρσια
και του εμετικου Πεπε.Τρελο πουλεν παντως και ο Νασιφ Μορις