Την λεξη " Heaven " πώς την προφερεις εσυ?
Pwned
:p:p:p
Ουφ. Πάλι καλά. Κάτι ξέρω που προφέρω το Stairway to Heaven Στέργουεη του Χήβεν.
heathen: χιδ(ε)ν.πολυ συντομη προφορα του (ε)
heaven:χεβ(ε)ν.πολυ συντομη προφορα του (ε)
σωστος ο απο πανω!
btw το heaven δεν εχει καμια σχεση με το heathen!δεν σημαινει επδ μοιαζουν προφερονται το ιδιο!σπουδαζω αγγλικη φιλολογια αν αυτο σας πειθει καπως
Για να προφέρει κανείς σωστά το heathen δε χρειάζεται να σπουδάζει τίποτα συγκεκριμένο, απλώς να ακούει DOOMSWORD. \m/
το van halen πως προφέρεται? έχω ακούσει βαν χαλεν, βαν αλεν, βαν χαιλεν και άλλα άκυρα
Στα ολλανδικά (απ’ όπου κατάγονται τα δύο αδέρφια), Βαν Άλεν. Οι Αμερικάνοι όμως, ίσως επειδή όχι άδικα, θεωρούν ότι είναι πια 100% δικοί τους, τους λένε Βαν Χέηλεν (κι εγώ το προτιμώ έτσι να πω την αλήθεια).
Και Πραϊμόρντιαλ ρε άπιστε.
[B][I]Α’μ ε χήδεν σέρτσιν φορ χις σόουλ[/I][/B], το χεις βάλει και στους στίχους.
Ασφαλώς όπως και SOAD (We will fight the heathens, we will fight the heathens) αλλά η λέξη πλέον έχει ταυστιστεί με Ντούμσουορντ από την πρώτη φορά που έσκασε το refrain.
\m/__\m/
αφου συμφωνησα μαζι σου τι φωναζεις?
έισι ντίσι
AC/DC = alternating current/direct current
ειναι οι δυο μορφες του ηλεκτρικου ρευματος.
Συνεχες και εναλλασομενο.
Eχω αρχισει να συνηθιζω στο " Έισι ντίσι". Αν και μου ακουγεται ακομα καπως!
Προσφατα θυμηθηκα πως τους Testament τους ελεγα Τεστεημεντ (ημουν πιο μικρος, δεν ηξερα και την λεξη :p) και τους Annihilator Ανιχιλεητορ :lol:
[B]α)[/B] Είδες να φωνάζω; Γιατί μου το προσάπτεις; Δεν είναι άδικο; Εγώ είδα να κάνω και χιούμορ αρχικά και να εξηγώ με όμορφο, φιλικό και ευγενικό τρόπο. Εσύ πού είδες να φωνάζω;
[B]β)[/B] Δεν συμφώνησες, διαφώνησες καθώς υπεραμύνθηκες αυτού που είπες λέγοντας ότι ναι μεν αλλά αφού φωνάζουν τη λέξη, άρα το λένε όπως τους βολεύει (άρα λάθος). Απλά, για το λεξικό είπες πάσο (και τι να έλεγες, το λέει λάθος το λεξικό…;).
[B]γ)[/B] Το θέμα μου, ο λόγος που το συνέχισα και το συνεχίζω (χωρίς να φωναζω, ούτε και να σου μιλάω με θυμό ή αρνητικά συναισθήματα), είναι αυτό που σου έγραψα στην δεύτερη και τρίτη παράγραφο αυτού που έκανες quote πριν, και το πας πάλι να με βγάλεις περίεργο αντί απλά να πεις “α ναι; α, μάλλον έτσι φαίνεται να είναι (θενκς), ωραία”.
__Ξέρω ότι τώρα έχεις την εντύπωση ότι εγώ είμαι ο περίεργος που επιμένει, αλλά το ίδιο θεωρώ κι εγώ τόσα ποστ τώρα. Θυμήσου ότι ούτε καν άκουσες τα σημεία που παράθεσα (αλλιώς δε θα είχες πει ποτέ “το φωνάζει”, μιας και δε φωνάζουν στη δεύτερη περίπτωση). Αρα, αντί να με κατηγορήσεις ότι φωνάζω, και να με ρωτήσεις “αφού συμφώνησα μαζί σου τι φωνάζεις”, να σε ρωτήσω εγώ “αφού δεν συμφωνείς και δε θέλεις να παραδεχτείς/συμφωνήσεις μαζί μου, τι κουράζεις;”
__Τέλος πάντων, no bad feelings προς το παρόν, ελπίζω να μη εξελιχθούν σε τέτοια από μία ανούσια κόντρα/εγωισμό μεταξύ μας από το πουθενά.
Πες τα ρε Shadowcaster. Δεν υπάρχει τίποτα πιο εκνευριστικό από κάποιον που νομίζει ότι “ξέρει” (και επιμένει να νομίζει ότι “ξέρει”) ενώ δεν ξέρει την τύφλα του.
[SPOILER]
[/SPOILER]
αυτα συν με το οτι μου βαζεις αλλα τρια λεξικα ενω εχω καταλαβει το λαθος μου και σου λεω παω πασο δεν ειναι σαν να μου φωναζεις.
ολα τα λινκ που εβαλες τα ακουσα και ειπα οτι στο πρωτο φωναζει και ειναι πιο λογικο να αλλαζει τον τονο σε σχεση με τον σεντρικ που ψιθυριζει
Serj Τάνκι-αν,τάνκιαν ή τανκιάν
πως προφέρεται το Lynyrd Skynyrd?
πάτα εκει που λέει ακου
http://translate.google.gr/translate_t?hl=&ie=UTF-8&text=Lynyrd+Skynyrd&sl=en&tl=el#