εγώ τόσα χρόνια για Σκάλντινερ τον έκοβα πάντως. Αλλά ήρθε εκείνη η ρημάδα εκπομπή του τι βι γουα, προ λίγων εβδομάδων και άκουσα τα χείλια του Χακου του γλυκούλη - συνοδευόμενου μετα προικισμένης νεαρής δεσποινίδος - να τον προσφωνούν ως Σούλντινερ.
Οι SunnO))) oυτε κανονικο ονομα δεν μπορουν να εχουν ?
Leper μην το ψαχνεις με τα Νορβηγικα ονοματα.
Το ulf διαβαζεται λες και το u εχει umlaut.Οποτε μην δενεις τσαμπα την γλωσσα σου!
Για τους Atheist, δεν είναι ούτε Α-λφα, ούτε Ε-ψιλον. Είναι κάτι ενδιάμεσο. Ξεκινάς με Ε και τελιώνεις με Α για να πετύχεις το σωστό. Γενικά έτσι πάει σε όλες τις λέξεις.
Ο φίλος μας Sculdiner, το c έχει μια δώσει Κάππα, και το u, έχει μια δώσει όμικρον και μια δώση άλφα. Τώρα θα μου πείς, αμα μπορούσαμε να μιλάμε έτσι θα είχαμε Εγγλέζικη προφορα, ναι το ξέρω, απλά λέω, καθαρά Α, ΟΥ, Ε, Κ, δεν υπάρχουν…
Γιαυτο και ο Darren είπε οτι είμαστε ο μοναδικός λαός που μπορεί και προφέρει σωστα το όνομά τους, Ανάθεμα !!!
Τους amorphis άλλοι τους λένε άμορφις και άλλοι αμόρφις, νομίζω το 2ο είναι το σωστό. Τους Ιsis (άισις) τους έχω ακούσει και ίσις. :roll: Οι Atreyou προφέρονται σίγουτα “ατρέγιου” καθώς έχουν πάρει το όνομα τους από τον ομώνυμο χαρακτήρα στην “ιστορία χωρίς τέλος”.
Ναι ωραία συμφωνω, αλλά, τις Ελληνικές λέξεις θα τις λέμε όπως είναι στα Ελληνικά, όπως τις λέει η κάθε μπάντα, ή Αγγλικά με Ελληνική προφορά ; Αποφασίστε !!
Τελός πάντων όπως και να έχει, άμα δεν φύγει το παχυ, Ε,Α,ΟΥ,Κ Η, δεν βγαίνει άκρη.