Δανειο?

Χρειαζομαι να βρω ενα ποσο,γυρω στα 1 500 ευρω.
Ειμαι 18 χρονων ομως και ενσημα δεν εχω ουτε αποδειξεις πληρωμων,ξερετε καμια τραπεζα που μπορει να μου δωσει αυτο το ποσο?

γονείς; Παππούδες; Είναι απείρως καλύτερο το να μη μπλέξεις με τράπεζες.

Το εχω εξαντλησει το θεμα.
Ουτε γω θα θελα να μπλεξω με τραπεζες ομολογω.
Αλλα δεν γινεται αλλιως,εκτος αμα μου βρειτε μαγαζι που δεχετει δοσεις σε μηχανακι χωρις να χεις αποδειξεις πληρωμων η κατι τελοςπαντων.

Aυτη την εποχη χωρις εγγυητη ειναι πολυ δυσκολο εως αδυνατο να σου δωσουν.
Ουτε καν καρτα δε βγαζεις χωρις εισοδημα

Άμα είσαι 18 χρονών, δεν έχεις έσοδα, δεν έχεις δουλεία, η τουλάχιστον δεν έχεις income όπως λένε και οι φίλοι σου οι Εγγλέζοι, πάπαλά το δάνειο - θα σου έλεγα, να πας σε καμια LLyods, και να πάρεις μια πιστωτική κάρτουλα, να κάνεις την δουλεία σου. Για καλό και για κακό πάρε κανα Ε9 των γονέων σου.

Μην μπλέκεις με δάνεια, βγάλε μαι κάρτα και, σιγά σιγα, θα την τελιώσεις.

That’s my fucking opinion. :wink:

Επειδη ειμαι ασχετος ομως ,αμα βγαλω μια καρτα τι θα γινει>?
Καποια εσοδα τα εχω.

Όχι έτσι δάνεια, θα μπλέξεις.

Ναι αλλα η μονη λυση.

Τίποτα δεν θα γίνει, θα βγάλεις μια κάρτα με όριο 1500 λιράκια, και κάθε μήνα θα δίνεις τουλάχιστον την ελάχιστη καταβολή. Και φυσικά όποτε έχεις παραπάνω θα δίνεις παραπάνω, εφόσον κάνεις αυτό είσαι ο καλύτερος πελάτης της τράπεζας.

Διαφορετικά σου δίνω εγω 1500 ευρω και σε 12 μήνες μου επιστρέφεις 2000 ευρω. :stuck_out_tongue:

Tα εσοδα αυτα ομως δε φαινονται στη προηγουμενη φορολογικη σου δηλωση (αν εχεις).
Αν θες παντως μπορεις να πας στους μεγαλοαπατεωνες που ακουν στο ονομα Eurobank.Πιστευω οτι θα σκιστουν να σε εξυπηρετησουν.Εμενα μολις σημερα μου εστειλαν χαρτι οτι χρωσταω 4 λεπτα του ευρω (0,04 ευρω) κ οτι αν δε τακτοποιησω αμμεσα την οφειλη μου θα μου στειλουν εξωδικο ή κατι τετοιο.Το χρεος αυτο ειναι απο δανειο πριν 5 χρονια περιπου.
Δεν εχεις να χασεις τπτ λοιπον :stuck_out_tongue:

Η μονη λυση για εμενα ειναι να μη παρεις μηχανακι απο τη στιγμη που δε παιζει σαλιο.
Δουλεψε ενα μηνα βγαλε 600-700 ευρω και πηγαινε παρε ενα πενηνταρακι να κανεις τη δουλεια σου.Φανταζομαι οτι το θες για μεσα στην πολη οποτε πιστευω οτι θα σου ειναι χρησιμο

α) Δίχως σταθερή πηγή εσόδων, σε ηλικία 18 χρονών και χωρίς ένσημα (που είναι λογικό σε αυτή την ηλικία) δεν παίρνεις με τίποτα δάνειο, τουλάχιστον από σοβαρή τράπεζα.

β) Και πάλι, δεν πρέπει με τίποτα να πάρεις καταναλωτικό δάνειο, ή οποιοδήποτε δάνειο από τώρα. Ούτε να το σκέφτεσαι φίλε δατς, θα σε φάνε ζωντανό, είναι σίγουρο.

γ) Στην ηλικία σου είμαι. Σε νιώθω. Αλλά ρελάξ, οι τράπεζα είναι σκληρή υπόθεση, για να μπλέξεις από νωρίς, αφού θα το φας πιθανότατα και αργότερα. Το νου σου.

Μωρε δεν βγαζω 600 ευρω σε εναν μηνα ουτε για πλακα.
Παρτ ταιμ.
Ενα πενηνταρακι με το βαρος μου δεν θα με σπρωχνει,και οντως για μεσα στην πολη το θελω.

για αρχη καλο ειναι.
χασε και κανενα κιλο και θα εισαι κομπλε.
παλιοκεφτε :stuck_out_tongue:

Μην μπλέξεις με τράπεζες ακόμα.Ειδικά για δάνειο.Και εγώ σε αυτή την ηλικία είμαι και δεν θέλω να ασχοληθώ με κάτι που μόνο άγχος θα με γεμίσει.Το καλύτερο θα ήταν να περιμένεις να αποκτήσεις αυτό που θέλεις και όχι κάτι προσωρινό.Αν όμως βιάζεσαι,πιστεύω ότι πρέπει να κοιτάξεις αυτό που είπε ο Mike Stan με την κάρτα.Εφόσον έχει δουλειά(και μπορείς να πληρώσεις το ελάχιστο ποσό που ζητάνε κάθε μήνα) είναι η καλύτερη λύση.Αλλιώς υπομονή.:slight_smile:

Για αγορά μηχανακίου τα θές :smiley: Πήγαινε σε αυτον που θα το πάρεις, θα κάνει αυτος τα κονέ με την τράπεζα.

Δεν τα κανει τα κονε ο πουστης ομως.

Εχασα:D

Αν και δεν είμαι φαν στα μηχανάκια, να ξέρεις πως θα γλιτώνεις μεν χρόνο στο κέντρο, αλλά συχνά πυκνά όλο και κάποιος θα κάνει σφήνα δίχως να σε πάρει χαμπάρι και μετά θα τρέχεις για να αλλάξεις φανάρια κλπ. Αν το Μετρό σε βολεύει κάπως, βολέψου με αυτό (άποψη μου).

Αλλιώς 1500 ευρώ με το δικό σου προφίλ το θεωρώ σχεδόν αδύνατο να βρεις (εκτός αν βρεις κανένα φοιτητικό δάνειο). Άποψη μου όμως είναι να μη μπλεχτείς με τράπεζες. Ειδικά αν δεν είσαι βέβαιος πως το εισόδημα σου είναι σταθερό και δε θα γίνει καμία στραβή.

Καρβου το χειροτερο ειναι οτι σχολαω πολλες φορες 4 το πρωι και δεν βρισω και ταξι και καθομαι σαν το μαλακα και καθομαι μια μιση ωρα περιμενοντας να αρχισουν τα λεωφορεια και φταβω σπιτι 6
και 7 πρεπει να φυγω για την σχολη.
Καλως η κακως θα με διευκολυνει πολυ.

Γενικη συμβουλη. Μακρια απο δανεια, εκτος εχεις καλη / σταθερη δουλεια και προκειται για στεγαστικο. Οτιδηποτε αλλο με cash. Αν δεν εχεις cash, απλα το ξεχνας μεχρι να βρεις. Οτιδηποτε αλλο ειναι οδοντογλυφιδες.

+150 τα είπε όλα ο φίλος.

Δατς πάρε ένα μεταχειρισμένο και καθάρισες.