Γυναίκαι και ΜΟΥΣΙΚΗ

Είναι κάποια πράγματα που τα σκεφτόμανε αλλά εν πάση περιπτώσει διάβασα τούτο εδώ και δόθηκε η αφορμή για να ανοίξω το θρεντ.

Η αλήθεια λοιπόν:

Παράτα από τώρα το “ψάξιμο” στη μουσική. Αργά ή γρήγορα, θα καταλήξεις να ακούς ό,τι ακούει και ο γκόμενος/μεγάλος αδερφός/κολλητός DJ που προσπαθεί να στην πέσει γράφοντάς σου CD compilations γιατί κωλώνει να στην πέσει κανονικά. Είμαστε καλύτεροι στη μουσική από σένα. Ξεκινήσαμε πιο μικροί και ασχολούμαστε πιο σοβαρά επειδή… βασικά επειδή και τότε κωλώναμε να στην πέσουμε κανονικά, αλλά δεν έχει σημασία αυτό!!! Σημασία έχει ότι η μπακουριά μας κάνει εκ των πραγμάτων πιο έμπειρους σε μουσική, ταινίες, κόμιξ, RPG, μηχανές, ηλεκτρονικά κλπ. Δέξου το!

faeenanmalaka.blogspot

Σο τρου. Φυσικά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις και αυτές είναι όλα τα κοριτσάκια που γράφουν στο καταπληκτικό μας φόρουμ =) =)

Λέει την απόλυτη αλήθεια. Και δεν είμαι μισογύνης, καθόλου κιόλας.

Αλλά αφού αλήθεια λέει.

θαρρω πως αυτο που ισχυει ειναι αυτο:

η μπακουριά μας κάνει εκ των πραγμάτων πιο έμπειρους σε μουσική, ταινίες, κόμιξ, RPG, μηχανές, ηλεκτρονικά κλπ

Δεν γνωριζει γεννητικα οργανα η μιζερια φιλτατοι

Mano το διάβασες ολόκληρό το αρθρο?

Αν όχι καντο…απλά έκλαιγα απ’ τα γέλια…ειδικά στην παράγραφο για την μαλακία…

Όχι κι όλα μωρέ, κράτα 1 πισινή. Η και παραπάνω. Και χέστηκα αν θεωρούμαι μισογύνης ή όχι. Αλλά. Εγώ αν δεν ξέρω κάτι, δεν λέω ΠΑΠΑΡΙΕΣ, λεω απλά “α, δεν το ξέρω αυτό”.
Βέβαια θα μου πεις, υπάρχουν και αρσενικού γένους παπαρολόγοι, ΑΛΛΑ: Είτε είναι 15χρονα οπότε ποιος τους χέζει, είτε θα μπορούσαν να είναι 15χρονα, οπότε πάλι ποιος τους χέζει.

Παρομοίως, όλο το άρθρο είναι έπος. Αυτό που λες και το 19 είναι τεράστιες αλήθειες. Απλά εστίασα εδώ για το φόρουμ.

Ναι μεγαλή αλήθεια η παραγραφός αυτη

Προσωπικη αποψη οτι λεει την αληθεια…γιατι απλα ειναι ενα απο τα πιο τρου κειμενα που εχω διαβασει…αδιασε την ψυχη του μεχρι κ απο την τελευταια σταγονα κακιας [ισως οχι κακια…αλλα δεν ξερω πως να το πω :p] αυτος που το εγραψε κ απ’οτι καταλαβα απευθυνοταν σε μια γυναικα…

Ειναι ο κανονας,πως να το κανουμε.Ξερω αρκετες εξαιρεσεις,αλλα απειρως περισσοτερες περιπτωσεις που τον επιβεβαιωνουν…

Βεβαια εμενα-σε αντιθεση με αυτο που ειπε ο Demon-μου τη σπαν πολυ περισσοτερο τετοιες συμπεριφορες/καταστασεις οταν τις βλεπω απο αγορια…πχ οταν βλεπω μεσα σε μια μερα φορουμιτες να “γνωριζουν” δισκογραφιες μπαντων που μεχρι χθες δεν ηξεραν οτι υπαρχουν η να καταληγουν να ακουν ο,τι εκθειαζουν συγκεκριμενα ατομα(το πιο συνηθες)…στην ιδια κατηγορια ανηκουν κι αυτοι.Και με πειραζει περισσοτερα απο αγορια γιατι αυτα τα ακουωοτιακουειοταδε-συμπτωματα τα εκδηλωνουν με πολυ πιο ενοχλητικο τροπο.

Για το κειμενακι ομως αυτο που ειπα στην αρχη…

Λέει την αλήθεια, και είμαι και φεμινίστρια.

Ντάξει με το blog του τύπου έχω ψοφήσει στα γέλια άπειρες φορές

Πάντως αν ρωτήσετε εμένα ΝΑΙ ισχύει αυτό που γράφει κατά μεγάλο ποσοστό. Φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλά απλά επιβεβαιώνουν τον κανόνα.

edit: (χαχαχαχ σοζ στον τύπο 2 posts πιο πάνω, χρησιμοποίησα ίδια έκφραση χωρίς να έχω προλάβει να διαβάσω το post του)

το μονο που μπορουν να ακουσουν ειναι οτι παιζει το ραδιοφωνο που εχουν στην κουζινα τους. για παραπανω δεν ειναι.

Να δούμε τι άλλο θα διαβάσουμε…fuck you internet, fuck you :(#-o

υ.γ. όχι, δεν συμφωνώ με το blog.

E ανελυσε ρε συ την αποψη σου να γινει κουβεντουλα!

Κι ας απαντησει και κανα κοριτσι να ακουσουμε και την αλλη πλευρα.

τι να αναλυσει. 12-0. το σκορ μιλαει απο μονο του.

To blog ειναι κολασμενο! Το εχω bookmark απο το καλοκαιρι και καθε μερα κλικαρω να δω αν εχει γραψει κανα επος το παλικαρι:bow:

πωωω εχω πεθάνει λεμε!!!:lol::lol:
επικά τα 6,13,17
ααα και εγω συμφωνώ παρεμπίπτοντος το ξεχασα…:stuck_out_tongue:

Εγώ αν και κοπέλα θα συμφωνήσω με τον Vangelis…

Βέβαια ραδιόφωνο στην κουζίνα δεν έχω, αλλά τέλος πάντων. Βασικά ακούω ό,τι ακούει το αγόρι μου. Και για να πω την αλήθεια δε με χαλάει, μου αρέσουν αυτά που ακούει, καλά είναι. Και στην τελική γλιτώνω και το ψάξιμο…:stuck_out_tongue:

Καλή φάση το αρθράκι, αν και χιουμοριστικό είναι πολύ αληθινό. Sorry girls :frowning:

Και ναι λοιπον,ειμαι το πρωτο ατομο-και δει κοριτσι-που ψηφισα την πρωτη επιλογη. :stuck_out_tongue:
Αρχισα να ακουω ροκ τυχαια απο κατι κασετες του ξαδερφου μου που βρεθηκαν στα χερια μου(μπητλς,κουην,πινκ φλουντ,τοτο και στιβ μιλερ μπαντ)και μου αρεσαν πολυ και τον ρωτησα τι ειναι αυτα και καπως ετσι ξεκινησε το πραγμα.Βεβαια αργοτερα,η αληθεια ειναι οτι ανταλλαζα με εναν συμμαθητη μου κασετες και σιντι με μεταλλικα και σαμπαθ και ετσι μπηκα στα ενδοτερα του ροκ και του μεταλ.Αλλα ειμαι καθετη στο οτι δεν επηρεαστηκα ποτε απο τα ακουσματα των αλλων.Μονο ο,τι με συγκινουσε εμενα προσωπικα.Εχει τυχει ο πρωην μου να ακουει το x μεταλ συγκροτημα το οποιο το ακουσα και ειπα μπλιαχ και προσπαθουσε για τα επομενα 2 χρονια που ημασταν μαζι να με πεισει να το ακουω αλλα εγω δεν…με τιποτα.Τωρα η γνωμη μου για οσους ασπαζονται συγκροτηματα μονο και μονο επειδη ακουει ο/η συντροφος τους και μετα,οταν χωριζουν,σταματανε να ακουνε γιατι δεν τους ακουμπησε ποτε…νταξει…:-k ο καθενας κανει ο,τι καταλαβαινει.Η μουσικη ειναι ιερο πραγμα.Μη ξεπουλιεστε.

+1

Άμα μου αρέσει κάτι που ακούει το αγόρι μου θα το ψάξω.Αυτό δεν σημαίνει ότι οτιδήποτε ακούει μου αρέσει.Ναι,οκ,άκουσα μια φορά το τάδε συγκρότημα,δεν μου άρεσε,μην επιμένεις.
Άμα συμβαδίζουν τα γούστα στη μουσική,φυσικό και επόμενο είναι να ακούμε ότι ακούει.