Υπάρχουν λεπτές γραμμές στο ζήτημα. Η αλήθεια είναι ότι το ποσοστό ακούω ότι ακούει ο γκόμενος + Πλιάτσικα και Oasis, είναι μεγάλο. επίσης είναι αλήθεια ότι η μέση γυναίκα δεν ασχολείται ιδιαίτερα με την μουσική. Ακόμα και όταν έχει ένα καλό αισθητικό κριτήριο, της αρέσει περισσότερο η λογική ακούω ότι τραγούδια μου κάτσουν καλά και δεν κάθομαι να ψάξω και ιδιαίτερα πέρα από 5-6 συγκροτήματα. Πράγμα που μπορεί να είναι κατακριτέο από τους πσαγμένους φορουμίτες του ροκιν.γρ, αλλά είναι μια κοινή λογική. Όπως πάντα υπάρχουν μέσοι όροι, γιατί π.χ. η χρήστρια που μόλις έκανε το bump, μπορεί αυτήν τη στιγμή να ακούσει το ντέμο της χ black metal μπάντα, που ηχογραφήθηκε στο ψ Κασκαδιανό δάσος.
Και μια άσχετη ερώτηση. Αν μαζέψουμε όλα τα εισαγωγικά ποστ γυναικών στο φόρουμ, σε τι ποσοστό θα υπάρχει αναφορά στους RHCP? Τροφή για σκέψη για όσους σκέφτονται αν θα πάνε στο επερχόμενο λάιβ
Το πέσιμο που γράφεται ότι κάνουν τα αγοράκια με ευκαιρία τη μουσική πάντα παίζει, αλλά όταν από το σχολείο ήδη περνάς το απόγευμα στο σπίτι του φίλου ακούγοντας μουσική, με ορισμένους φίλους θα ήταν μόνο για μουσική, με άλλους [U]και[/U] για μουσική. Η μουσική πάντως υπάρχει πάντα κ ποτέ δεν θα ήμουν με κάποιον άσχετο σε ακούσματα.
Για να ειμαι ειλικρινης,το κειμενο δεν ειναι ουτε μισογυνικο ουτε γεματο αρλουμπες, αλλα ΓΕΝΙΚΕΥΕΙ και ΤΑΜΠΕΛΩΝΕΙ ΕΠΙΠΟΛΑΙΑ! Δηλαδη,τι παει να πει οτι ολες οι γυναικες ειναι καταδικασμενες να ακουνε οτι και ο γκομενος και γενικα να μην χαμπαριαζουν απο μουσικη;
Δε λεω,μας εχουν καπελωσει τετοιες “κοτες”,αλλα δεν ειναι ολες ετσι. Αλλωστε,υπαρχει γυναικιο κοινο σε metal συναυλιες ολων των παρακλαδιων,απο gothic μεχρι black(με διαφορετικη αριθμητικη κατανομη). Ε,δεν νομιζω οτι αυτες που πανε σε black και thrash συναυλιες να τις εχει τραβηξει με το ζορι απο τα εξτενσ…,εμ,μαλλια,ο γκομενος…
Και δεν σημαινει οτι μονο οι αντρες ειναι ψαγμενοι. Αν ηταν ετσι θα ειχαμε μονο αντρες συντακτες σε μουσικα περιοδικα και παρουσιαστες σε εκπομπες(το ονομα Vanessa Warwick σας λεει κατι;)… Ανοιξτε το μουσικο περιοδικο που διαβαζετε και ριξτε μια ματια στα ανοματα των συντακτων…
Αναγνωριζω το γεγονος οτι υπαρχουν πολλα ποζερια,που προερχονται και απο τα δυο φυλα.
Αλλωστε,γιατι ολοι οι αντρες κανου γαργαρα το γεγονος οτι υπαρχουν και ανιδεοι του ιδιου φυλου;
Τι αλλο μπορουν να ειναι αυτοι που ακουνε μονο rock γ’κατηγοριας του ραδιωφωνου,που στο τσακιρ κεφι να ακουσουν και κανενα Nothing else matters και Rock you like a Hurricane για να “σκληρεινει” η κατασταση και απαξ και τους αναφερει κανεις κανενα αλλο συγκροτημα(πχ Kreator) γουρλωνουν τα ματια σαν μπαλακια του ping-pong;;;;
Αρα,ας αποδεχτουμε οτι οι ασχετοι βρισκονται ΠΑΝΤΟΥ ,οπως και οι σχετικοι,ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΦΥΛΟΥ.Να ειμαστε ειλικρινεις με τους εαυτους μας,για το τι μας αρεσει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ και τι οχι. Δεν υπαρχει κανενας λογος να κολλαει η ταμπελα σε καποους εξαιτιας μιας αμυαλης μειοψηφιας…
Cheers!!!
Really???
Eμένα μου φαίνεται θετικό μεν αλλά ως εκεί.Δεν το θεωρώ σαν κριτήριο.Συν που με την μουσική που ακούω θα βρω γκόμενα αν πάω Αμερική-Αγγλία 40 χρόνια πριν.
Κατά τ’άλλα ισχύει πως είναι γενίκευση,αλλά ισχύει πως είναι κάτι που συμβαίνει εκτενέστατα.
Στην Αμερική και σήμερα θα έβεισκες Hopeto!
Eίναι συγκινητικό να βλέπεις κολλεγιοκόριτσα να ξελαρυγγιάζονται να τραγουδάνε όλους τους στίχους του Midnight Rider!!! 8)8)8)
Εγώ πάντως 2 γυναίκες αληθινά μεταλλούδες έχω γνωρίσει ως τώρα στα 28 μου.Και για ιστορικού λόγους το αναφέρω.Η μια είναι η τζατζίκενα και η άλλη είναι η Χαρά.Κοριτσάρες μου αν ποτέ μπείτε εδώ εγώ σας ανέφερα.Απο κει και πέρα λίγα πράγματα.
H θρυλική παρουσιάστρια του Headbanger’s Ball,στο αγγλικό Mtv(τέλη 80’ς-μέσα 90’ς).
Και γυναίκα του Ricky Warwick,κιθαρίστα και φροντμαν των εξαιρετικών hard-rockers Τhe Almighty.