όντως πιστεύω πως για τους λόγους π θήγει το κειμενάκι τα ‘αγοράκια’ είναι πιο ψαγμένα από τα κοριτσάκια σε πολλά θέματα .
αλλά υπάρχουν κ λαμπρές εξαιρέσεις. το πρώτο παράδειγμα π μ έρχεται στο μυαλό είναι στην τελευταία συναυλία των WOTAN στην Αθήνα . είχαμε πάει όλοι εμεί οι και καλά τρού να ακούσουμε επικούρες και έσκασε μύτη μια πιτσιρίκα . ήταν δν ήταν 15 χρονών. με μπλούζα -παρακαλώ- CIRITH UNGOL . ‘οκ’ λέμε . συμβαίνει . μετά σκάνε μύτη οι φίλες της … μπλούζες Blitzkrieg , Warlord , Ironsword και μια άλλη εντελώς καμμένη π δν θυμάμαι τώρα . ε, ναι μείναμε μαλάκες .:lol:
εγώ στην ηλικία της ακόμη ανακάλυπτα τους Sabbath #-o
Οι μπλούζες δεν λένε τίποτα.
Όντως. Προτιμήστε διχτυωτά να δείξετε πόσο μεταλλούδες είστε.
Αυτό είναι σι-θρου ρε άμπαλε!
Πως εγινε μοντερειτορ ακομα να το καταλαβω! Αμα δεν ξερει να ξεχωρισει το σιθρου απο το δυχτι ειναι ενα τιποτα!
όντως δν λένε κ πολλά . αλλά είναι ένα σημάδι . πάντως η αλήθεια είναι πως δν πιστεύω να τις φορούσαν για την πλάκα . ειδικά σε συναυλία τέτοιου στυλ .:-k
Η μια περιπτωση ειναι να ακουν τις μπαντες κ να φορανε μπλουζες. [Δατς γκουντ!] Η αλλη περιπτωση ειναι να ηρθαν εκει μεσα με αυτες για να φανουν ψαγμενες στα ματια καποιου τυπα. [Καθαρη περιπτωση πουτανιας γυναικειου μυαλου!] Κ επειδη ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος με αυτα τα πλασματα…θα σου ελεγα να μην το δενεις κομπο οτι ηξεραν τι φορουσαν…
Πιστεύω πως το ποσοστό ποζερόβλακων σε άντρες και γυναίκες είναι σε γενικές γραμμές το ίδιο, είναι οι απόλυτοι αριθμοί που αδικούν το γυναικείο φίλο. Αν θεωρήσουμε πως η αναλογία αντρών γυναικών είναι 10/1 (και λίγο λέω), τότε, αν στις 10 γυναίκες οι 8 ακούν μαλακίες, στους 100 άντρες θα βρεις και 20 που θα ψάχνονται.
Προφανώς και οι άντρες φαίνονται περισσότεροι, αλλά δεν νομίζω πως είναι.
Επιπλέον, σπάνια θα κάτσει άντρας να ακούσει γκόμενα να του μιλάει για μουσική, κακά τα ψέματα.
Ψήφισα “αρλούμπες” γιατί έχω 3-4 παραδείγματα γυναικών που πατάνε κάτω ανετότατα πολύ πολύ πολύ κόσμο…
α, και δεν ξέρω τι λέτε, αλλά δεν έχω γνωρίσει κανένα μεταλλά, ανεξαρτήτως φύλου, να διαβάζει βιβλία. Αν ξέρετε τέτοιους ανθρώπους/ ανήκετε στην κατηγορία, thumbs up, είστε παλικάρια.
λολζζ
Αυτη η λαθος αποψη του κοσμου τρωει τα ατομα που ακουν μεταλ… αχχχχχ…
Well said!!
υπάρχουν άνθρωποι που ακούνε μέταλ και διαβάζουν βιβλία.
υπάρχουν άνθρωποι που ακούνε μέταλ και δεν διαβάζουν βιβλία.
υπάρχουν άνθρωποι που δεν ακούνε μέταλ και διαβάζουν βιβλία.
υπάρχουν άνθρωποι που δεν ακούνε μέταλ και δεν διαβάζουν βιβλία.
πιθανότητα Ρ(Α) = σύνολο ωφέλιμων περιπτώσεων / σύνολο περιπτώσεων:lol:
Αρχικα ας μην ειμαστε απολυτοι.Παντα υπαρχουν εξαιρεσεις. Εγω που ειμαι θηλυκου γενους και οχι λεσβια η οτιδηποτε αλλο αναφερθηκε, ψαχτηκα μονη μου απο τα 14 μου χωρις να εχω επιρροες απο φιλους η γκομενους.
Βεβαια μετα απο 2-3 χρονια το τοτε αγορι μου μου εμαθε ακομα περισσοτερα το παραδεχομαι.
Και επισης παραδεχομαι οτι οι περισσοτερες γυναικες δεν ξερουν να ακοθνε μουσικη και ουτε ψαχνονται. Δεν ξερω το γιατι:-k Παντως ειναι παρατηρημενο απο τις φιλες μου, την ανδροκρατια στα λαιβ με ελαχιστες εξαιρεσεις… γιατι η πλειοψηφια γυναικων που συναντω στα λαιβ ειναι τυπισες που το παιζουν μεταλ και ιστορια με ποζερικο ντυσιμο κλπ…
Βεβαίως και υπάρχουν εξαιρέσεις.
Τσεκάρετε το τελευταίο Hammer, το “Extreme conditions - extreme solutions”
Άντε να βλέπουμε και λίγο girl powah δηλαδή!
Eννοειται πως λεει την αληθεια! Καπως πρεπει να μπουν στο σωστο δρομο και αυτες!
Μπαμπ, γιατί το άλλο θρεντ του ad1stt είναι πολύ politically correct και δεν έχει πλάκα.
Επιπλέον τώρα έχει και πολλές γυναίκες το φόρουμ:p
απο ποτε συμβαινει αυτο βρε Διονυση;
Είναι κάτι τύπισσες εκεί πέρα τελευταία ρε Μπάμπη.
Απλά δε μπαίνεις στα σωστά θρέντια.
inb4 Λάμπiς Μπάμπη μου. Λάμπiς.
[COLOR=“White”]…[/COLOR]