Γυναίκαι και ΜΟΥΣΙΚΗ

γκουχ…γκουχ…χμ…ΚΟ…γκουχ…ΜΛΕΞ!

Ξεκολλάτε κορίτσια, το παλληκάρι κάνει χιούμορ!
Θέλει το μπογκ του να είναι δημοφιλές και γράφει υπερβολικά, για να τραβάει την προσοχή των αναγνωστών του. Συγνώμη που χαρακτηρίζω, αλλά θα πρέπει να είσαι λίγο …τούβλο αν δεν μπορεί να διακρίνεις την εσκκεμένη υπερβολή.

Θέλει πολύ αγάπη για τις γυναίκες για να ασχοληθείς τόσο μαζί τους και πιστέψτε το, θα ήθελε …10gigabite μπλογκ για να γραφτούν μερικά από τα θετικά χαρίσματα που αγαπάμε στις γυναίκες. Απλώς ορισμένες μεμονωμένες συμπεριφορές και καταστάσεις έχουν ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ αν περιγραφούν λίγο γλαφυρά…

Όταν διάβασε όλο το μπλογκ η δικία μου, προφανώς μου είπε ότι ο τύπος το παραχέζει, αλλά γέλασε με την ψυχή της και σιγά μην έννιωθε θιγμένη από το ύφος του ψήλου!

Ο… μισογυνισμός και το (οποιουδήποτε ύφους) χιούμορ, έχουν κατάφωρη διαφορά!

^ Δεν διαφωνώ στο θέμα χιούμορ, κι εγώ γελάω με τα ποστ του. Όταν όμως πιάνεται από αυτές τις μεμονωμένες καταστάσεις και τις γενικοποιεί… δεν ξέρω, μου βγάζει μια αντιπάθεια… Ίσως να φταίω κι εγώ, παίρνω τα πράγματα πολύ προσωπικά καμιά φορά…

Μμμμ … Δικό σου είναι το blog???

GAMAY το κειμενάκι.

εχει κοπελες που ειναι τερμα ψαγμενες στη μουσικη…και δεν μιλαω απλα για ποιοτικη μουσικη,μιλαω για ατοφιο μετσαλ…

Δικό μου είναι.

Του Κρις Πι είναι

σχετικα με αυτα τα 8/8 , και με 3/8 οι περισσοτεροι πιστευω ειμαστε ευχαριστημενοι γτ τοσα πολλα μαζεμενα…δεν

Καλά τα λες Ράνια.
Εγώ προσωπικά ρε παιδιά πολύ σπάνια έχω επηρεαστεί από γκόμενους…δηλαδή από όταν άρχισα να ακούω ροκ/μέταλ μόνη μου το έψαχνα από ίντερνετ και περιοδικά. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να κρύβεται ένας άντρας από πίσω…οκ παίζετε rpg αλλά αυτό προσωπικά δε μου λέει και πολλά!έχω γνωρίσει rpgάδες που δεν ξέρανε κανένα κομμάτι των pink floyd :stuck_out_tongue:
όπως και να έχει μην τρελαίνεστε με το όλο θέμα και δεν κατάλαβα τι παίζει με τους nightwish και τους lacuna coil πχ…αν ήταν συγκροτήματα για γκόμενες γιατί υπάρχουν και τόσοι άντρες στη συναυλία?εκτός αν πάνε για να χαζέψουν που μας οδηγεί σε άλλα συμπεράσματα για το φύλο σας…:wink:

μαλιστα…και που τις βρηκες?

και παλι ομως…

αν ειναι στην ηλικια σου ,φιλε μου…μιλαμε για επερχομενο “δεσιμο” δια το νεαρο της ηλικιας.:lol:

στην ηλικια μου…κοπελες δηλαδη γυρω στα 14-15…ακουν συγκροτηματα οπως οι linkin park και αλλα τετοια ξερω γω…αυτες που θα τους φανει πιο ελαφρυ,θα συνεχισουν με μεταλικα η maiden και αν τους αρεσουν και αυτα…σε χρονο 0 θα βρεθουν να γουσταρουν Sacred Reich και θα παιζουν ξυλο…στα 17 τους ειναι αρκετα ψαγμενες για να τις ερωτευτεις…η αν τις γνωριζεις απο μικρες μπορεις να τις διαμωρφοσεις οπως θες…με αυτο τον τροπο στα 18 τους θα εχουν αρκετα μεγαλλη συλλογη απο us power για να τους την παρεις…αυτες που δεν θα τους αρεσει τοπιο σκληρο…θα το γυρισουν στο πιο χαλαρο…με τοκιο μοτελ,γκριν ντευ και τετοια ξερω γω…στα 17 τους ειναι ακομα μια στατιστικη των κλαμπς…δεν μπορεις να τους κλεψεις τιποτα,παρα μονο εσωρουχα

εισαι αγνο μεταλλο…:stuck_out_tongue:

μονο που αν ποτε κανεις κινηση για να εκμεταλλευτεις και να βαλεις χερι σε συλλογη κοπελας…
Αϊ γουιλ περσοναλυ χαντ γιου νταουν,μαδαφακα!
γιου χιαρ?[-X

καλυτερα να εισαι μεσα στα εσωρουχα των!:wink:

Γενικώς καλά τα είπες κ συμφωνώ αλλά αυτό το κομμάτι με μπερδεύει… Μου τη δίνουν τα rpg κ αρνούμαι σχεδόν πεισματικά να παίξω (δέχομαι κ διάφορες πιέσεις ενίοτε) κ δεν καταλαβαίνω πώς σχετίζονται τα rpg με τις μουσικές γνώσεις… Άν άντρες στο παίζουν γνώστες επειδή παίζουν rpg μάλλον σε δουλεύουν… (όλο μ***κίες λένε μερικοί από μας για να ψαρώνουν οι γκόμενες - έλεος! :lol:)

χαχαχα…μου ρθε σκηνικο τωρα…γονεις να λενε στην κοπελα…“να μην τον παρεις,σε θελει μονο για την συλλογη σου και το 7” Apollo Ra…"

ειναι πολυ ωραιο να μοιραζεσαι τα ιδια ακουσματα και να "φτιαχνεις’ μια συλλογη με το ατομο που γουσταρεις να εχεισ διπλα σου.

Η μαλακια ειναι οτι στη “μεγαλη στραβη” πρεπει να μοιρασεις και να χωρισεις και ειναι λιγο ψυχοφθορο.

Αλλα εννοειται, οτι τη θελει για το 7’’!
(σε φαση γιαγια που παρακολουθει ενα ισπανοφωνο σηριαλ και φωναζει στην οθονη για το καλο της κοπελας! :lol: )

Κι αυτή τον θέλει για το 8’’. :wink:

αν υποθεσουμε οτι ακομη δεν εχει “ξεφυγει” στη φαση του υπερβολικου σεξ (καθαρα λογω ηλικιας) 2.54 x 8=20 something cm…

not bad at all!

τι κωλοπαιδο,θεοι!:lol:

Δηλαδη απο τα λιγα που μας λες ισχυει οτι
γκομενα = σχετικα φτηνος τροπος για να μεγαλωσεις την συλλογη των δισκων σου;

Σαν τον παππου μου που στα νιατα του ηταν νταβατζης σκεφτεσαι! :stuck_out_tongue:

Νομίζω ότι κατάλαβα πού πήγαινε αυτό:roll:
Αν και τα rpg δεν σχετίζονται με τη μουσική πέρα από το να ξέρεις τι πρέπει να παίζει ως background. Απλώς μπήκε σαν παράδειγμα για να ενισχύσει τον λόγο του:p

Ε ναι δε θέλει κ πολλή φιλοσοφία… :lol:

Κ πάλι πάντως μου φαίνεται άκυρο σαν επιχείρημα (έστω ενίσχυσης λόγου) - δεν πείστηκα :stuck_out_tongue: