Γυναίκαι και ΜΟΥΣΙΚΗ

μωρε μακαρι να κοιταγατε τον εσωτερικο κοσμο περισσοτερο.Δυστυχως κοιτατε την εμφανιση γι’αυτο και οι γυναικες-εγω ειμαι εξαιρεση-πασχιζουν να γινουν θεογκομενες,χαζογκομενες κτλ…αφου αυτο θελετε.

Υπαρχουν αρκετοι που δινουν τεραστια σημασια στον εσωτερικο κοσμο! Δεν θελουμε ουτε θεογκομενες ουτε χαζογκομενες! Δεν ζητησαμε ποτε κατι τετοιο! Θελουμε να εχει μια καλη εξωτερικη εμφανηση, οπως κ εσεις αλλωστε. Χαζογκομενες ομως δεν θελησαμε ποτε να ειστε!

Kαλα μην παιρνεις και ορκο :wink:
Υπαρχουν αλλοι που θελουν μια κοπελα σαν συντροφο και αλλοι που θελουν μια κοπελα για να τους μαγειρευει και για να μη χρειαζονται φουσκωτες κουκλες τα βραδια, και ολα τα αλλα ειναι ανεπιθυμητα γι’αυτους.

this thread is now about high school

and must be closed.

Τουλαχιστον σε προσωπικο επιπεδο δεν ισχυει αυτο…

οπως θα ελεγαν και οι τσαουσοβαϊμακιδες αυτο ειναι μια τεραστια αληθεια

πιθανον λογω μαλακιας να ψηφισα το πρωτο,αν καποιος mod μπορει να το ελεγξει και αν εχω δικιο να το διορθωσει

αν δεν κανω λαθος το ‘‘γυναι’’ στην ονομαστικη πληθυντικου κανει ‘‘γυναικες’’:oops:
αν κανω λαθος καλυτερα να κρυφτω’:oops:

@awake οταν βρεις τον αντρα που (μετα το τριολε του με την κοπελα του και μια αλλη) δεχεται να κανει τριολε με την κοπελα του και καποιον αλλο “καυτο”(οπως λες και εσυ) γκομενο,παρε με τηλ.
συν8ηματικη λεξη : ισορροπια

Awake, πάρτην τηλέφωνο.

Το ψήνεις να πας παρέα?

Δεν ζήτησε παρέα, μην αποπροσανατολίζεις την συζήτηση.

χαχχα, μην αποπροσανατολιζετε την συζητηση ρε.
το ποιντ του ποστ μου ειναι : ακομη και αν εβρισκες την ΤΕΛΕΙΑ γυναικα, εσυ εισαι ο ΤΕΛΕΙΟΣ ανδρας:-k?

ειναι γενικη ερωτηση,δεν αφορα αποκλειστικα τον awake

Είναι μια γενική ερώτηση χωρίς απάντηση όμως, γιατί η τέλεια γυναίκα και ο τέλειος άντρας είναι εντελώς υποκειμενικά θέματα.

chris

στειλε πικ σου στην space queen και μια πικ της κοπελλας που θα φερεις σε μενα

:stuck_out_tongue:

2+2 = 5 που λενε κ oi radiohead

Εσένα γιατί να σου φέρω κοπέλα? :lol:

Ας κανουμε τωρα αλλη μια μαθηματικη σκεψη…

Η πυθανοτητα να βεθει μια γυναικα που θα καλυπτει ολα τα στανταρ που θα ειναι ορισμενα απο εναν αντρα ειναι ιση με το να βρεθει αντρας να καλυπτει ολα τα στανταρ που θα οριζει μια γυναικα! Αυτη η πιθανοτητα ειναι της ταξης του 0,0000000000000000001%. Τωρα ας πουμε οτι για να μην μεινει καμια απο τις 2 τελειοτητες παραπονεμενες, πρεπει να ειναι μαζι ή κ να εχουν σχεση! Η πιθανοτητα για τα ανθρωπινα δεδομενα να βρεθουν αυτα τα 2 ατομα μαζι κ να τα φτιαξουν ξερεις οτι ειναι καθαρα μηδενικη!;! Οποτε κ να βρεθει μια τελεια γυναικα ή ενας τελειος ανδρας ειναι αδυνατον να βρει ο ενας τον αλλον!

Καθε μεθοδος επιστημονικα αποδεδειγμενη ειναι και αποδεκτη! :stuck_out_tongue:

Ισοπεδωτική όλη αυτή η επιστημονικότητα.

Λέει μισογυνικές αρλούμπες…
Ο τυπάς που έγραψε το κείμενο πρέπει να να έχει φάει πολύ χώμα…

Αυτό.
Γενικά όταν διαβάζω κείμενά του σχετικά με γυναίκες έχω την αίσθηση ότι είναι όχι μόνο τέρμα μισογύνης, αλλά και τρομερά ανασφαλής απέναντί τους. Γιατί δηλαδή οι γυναίκες να μην μπορούν να είναι ψαγμένες?..