Αφού “χεστήκατε” γιατί τότε ασχολείστε? :roll:
Και γιατί γκρινιάζετε που τα σοβαρά ποστ “χαλάνε τον χαβαλέ” σας? :roll:
Εγώ δε βλέπω άτομα να έχουν χεστεί πάντως. Μάλλον δείχνουν μεγάλο, πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.
Αφού “χεστήκατε” γιατί τότε ασχολείστε? :roll:
Και γιατί γκρινιάζετε που τα σοβαρά ποστ “χαλάνε τον χαβαλέ” σας? :roll:
Εγώ δε βλέπω άτομα να έχουν χεστεί πάντως. Μάλλον δείχνουν μεγάλο, πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.
μα ακομα και αυτες οι λιγες γυναικες στο ροκιν δεν ποσταρουν στις κυκλοφοριες
και εχω σε αρκετα clubs που εχω παει οταν το προγραμμα ειναι στις αρχες του (και μην φανταστεις πολυ νωρις) και παιζει πιο αγνωστα πραγματα υπαρχει νεκρικη σιγη …με το που μπαινει onirama η χιτακια στυλ thats my name που εχει ξεκωλωθει στο airplay γινεται το ελα να δεις
Είναι απλό, σαν να λες 1+1=2.
Το θέμα είναι καθαρά χιουμοριστικό, φαίνεται απ’ τις απαντήσεις, απ’ το ύφος, ακόμα και απ’ τον τίτλο του συγκεκριμένου μπλογκ. ΆΡΑ (συμπερασματικό) το να απαντά κάποιος τόσο σοβαρά είναι ηλίθιο, κατά τη γνώμη μου πάντα. Κάπου εκεί τελειώνει η ενασχόλησή μου. Απλό είναι, ξαναλέω.
ρε ξεκολλατε…το αρχικο κειμενο , ειτε προκειται για κακο χιουμορ ειτε για καλο, εχεις ακριβως αυτο το σκοπο… σιγουρα το συνολο του κειμενου στο Blog βριθει σεξιστικων αναφορων… εστιαζοντας καθαρα όμως στο αποσπασμα και αφηνοντας στην ακρη το χονδροειδες υφος του, νομιζω οτι καπου αγγιζει την πραγματικοτητα ίσως και λογω προσωπικων εμπειριων…
αν αυτο λοιπον ισχυει στη γενικοτητα του, προφανως υπαρχουν και γυναικες που ξεφευγουν του παραδειγματος που θετει το αποσπασμα, τοτε υπαιτιος ειναι και η ιδια η γυναικα… ειναι αυτο που λεω απο παλια, το σεξισμο εναντι του γυαναικειου φυλου πολλες φορες τον πρωωθει η γυναικα… εγω προσωπικα αυτο βλεπω γυρω μου γυναικες να ενθαρρυνουν το σεξισμο…
Χέστηκε η φοράδα στ’ άλόνι για το αν έγραφε για πλάκα ο τύπος (που δεν έγραφε) ή όχι. ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΟΨΗ. ΓΡΑΦΩ. GOT A PROBLEM WITH THAT?
Αν θες γράψε και συ, μια φορά στα χρονικά, καμιά γνώμη σοβαρή για κάτι. Δε βλάπτει. Προσωπικά δε θα μου χαλάσεις τον χαβαλέ πάντως.
Άσε που λίγο ή πολύ μόλις είπες ηλίθιους τους μισούς απο μας που γράφουμε σοβαρά τη γνώμη μας εδώ μέσα.
ωραια πατα και ενα ντιλιτ ολα αυτα τα οφτοπικ ποστς για να κρατησουμε και το χαβαλε και τις σοβαρες αποψεις, γιατι θα (εχει) καταληξει σε προσωπικες κοντρες
Δεν έχω πρόβλημα μωρέ άνθρωπε, ωχου πρωϊνιάτικα. Απλά θεωρώ ηλίθιο να κάνεις αναλύσεις επί αναλύσεων με μια τέτοια αστεία αφορμή. GOT A PROBLEM WITH THAT NIGGA?
Αυτό_είναι_όλο_.
Σοβαρή γνώμη για οτιδήποτε θα γράφω όπου γουστάρω, σου χαλάω ή όχι τον χαβαλέ ή οτιδήποτε άλλο.
Και λίγο ή πολύ (μάλλον πολύ) ξέρεις ποιον είπα ηλίθιο και ποιον όχι.
Μη μπεις στον κόπο να απαντήσεις ξανά, δε πρόκειται να το συνεχίσω, ήδη έδειξα αρκετά ηλίθιος με αυτήν την κουβέντα και ένιωσα το IQ μου να πέφτει.
Και τι γίνεται όταν κάποιες απο τις σοβαρές αυτές απόψεις αποδεικνύονται πως ήταν πλασματικές και στημένες για να κάνουν τα παιδιά τον “χαβαλέ” τους? Και για να βγάλουν μαλάκες εμάς τους υπόλοιπους που ασχοληθήκαμε στα σοβαρά?
Λοιπόν, τα περισσότερα απο τα ποστ θα σβηστούν. Το θρεντ θα μπορούσε να είχε χαβαλέ, ναι. Αλλά όχι με το να επιτίθεσαι σε όσους λένε μια σοβαρή άποψη, που σε τελική, ΔΕ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ. Ενώ θα μπορούσαν να κάνουν άλλα πράγματα.
Χαβαλές γίνεται μεταξύ φίλων. Όχι με δουλέματα και επιθέσεις. Γκέγκε?
Μαλάκες ήσασταν και πριν το θρεντ αυτό, απλή επιβεβαίωση ήταν.
Η αλήθεια βρίσκεται στους ΣΕΞ ΠΙΣΤΟΛΣ!
Τhis is IT!!!
Πραγματικα και χωρις παρεξηγηση, κριμα. Και απο κοντα που σε εχω δει μου φανηκες μια χαρα παιδι. Δεν ξερω τι ειδους κομπλεξ κουβαλας αλλα πραγματικα δεν εχω ξαναδει τοσο τραγικη κατασταση χρηστη σε φορουμ.
και οσο για το ον τοπικ, ειναι λογικο να κανεις χαβαλε σε ενα θρεντ που εχει ξεκινησει ετσι. δεν παραπονιεται ο θρεντ σταρτερ και παραπονιεσαι εσυ? μηπως και δεν δωσουν οι αλλοι την απαραιτητη προσοχη στα “σοβαρα” ποστ? πραγματικα μιλαμε για τον ορισμο του “attention whore”. κριμα πραγματικα,. επισης ξερω πως το ποστ θα σβηστει αλλα δεν πειραζει.
Όταν μας τη λένε επειδή γράψαμε μια σοβαρή άποψη, επειδή ήταν σοβαρή και μόνο, τότε ναι, θα παραπονεθώ. Και αν μετά το παράπονο, μας την πουν κι άλλο (οι γνωστοί πάντα), και αν μάλιστα μας επιτεθούν προσωπικά, τότε το πράγμα χειροτερεύει.
To thread προς το παρόν κλειδώνεται, με ανέγγιχτα τα ποστ (σύντομα θα σβηστούν βέβαια).
Κλείνω με αυτό το τραγουδάκι. Να δεις που κάποτε θα μας πούνε και μαλάκεεες…
Για αυτό δε φταίει το X γονίδιο, αλλά τα ροκ φόρουμ. Ελάχιστες γυναίκες έχουν τη διάθεση και τα κότσια να πουν δημόσια κάτι που ξέρουν πως θα προκαλέσει αντιδράσεις και στα ροκ φόρουμ, στάνταρ θα βρεθεί κάποιος “εξυπνάκιας” που θα τις μειώσει (ακόμα κι αν νομίζει πως μιλάει με άνδρα) και θα τις ειρωνευτεί δημόσια, μόνο και μόνο γιατί διαφωνεί με το τι λένε. Για τις περισσότερες γυναίκες το θέμα “δημόσια εικόνα” είναι εξαιρετικής σημασίας (και δικαιολογημένα) και για αυτό και φροντίζουν εξαιρετικά σπάνια να το ριψοκινδυνεύουν. Αυτές οι λίγες που έχουμε και που ποστάρουν δημόσια άφοβα, είναι σπάνιες και πρέπει να τις προσέχουμε σαν κόρες οφθαλμού! (το λεγόμενο “ούτε με τριαντάφυλλο δε χτυπάς γυναίκα” :D)
Επίσης, ειδικά για εμάς, νομίζω πως το φόρουμ μας είναι κάπως πιο εξειδικευμένο σε μουσικά είδη που έχουν πέραση κυρίως στους άνδρες. Αν πάρεις έναν τυχαίο άνδρα και μια τυχαία γυναίκα περισσότερες πιθανότητες δίνω στο να αρέσει στον άνδρα ένας black δίσκος ή ένα κομμάτι που μιλάει για μάχες και Νορβηγούς Θεούς με Σφυριά, παρά σε μια γυναίκα.
Η συναυλία των Massive Attack ήταν 60% γυναίκες (π.χ.) και το ίδιο θα γίνει αν έρθουν οι Portishead. Πώς γίνεται αυτό αν οι γυναίκες μαθαίνουν μουσική από τους άνδρες; Ή όσοι ακούν Trip Hop με συγκινητικούς στίχους είχαν στη ζωή τους εντυπωσιακά πολλές φιλενάδες (και άρα να το γυρίσουμε κι εμείς προς τα εκεί :p) ή απλά στα 2 φύλα έχουν πέραση διαφορετικά είδη μουσικής.
Επίσης, ξέρετε πόσες φορές έχω αναγκαστεί να δω ταινία που σκυλοβαρέθηκα, μόνο και μόνο γιατί ήταν “η αγαπημένη της ταινία” και στο τέλος μάσησα τα λόγια μου και δεν είπα “πας καλά; Αυτή είναι η αγαπημένη σου ταινία; Χαζή είσαι;”, αλλά είπα ένα “καλή ήταν τελικά ε;”
Οφφ-τοπικ, καθότι δεν έχει καμία σχέση με το θέμα, πάντως για την ομάδα του μουσικόφιλου πλυθησμού που ακούει οτιδήποτε δε γνωρίζει το ευρύ κοινό, έχοντας αυτό ως αυτοσκοπό, υπάρχει ανάλογο λογύδριο;
Αν το παρουμε με λιγο φυσικομαθηματικη σκεψη, δεν προκειται ποτε να βαρεσεις 8/8 για τον πολυ απλο λογο…το 5 με το 7 γινεται να τα βρεις σε μια. το 5 κ το 7 ομως ερχεται σε αντιπαραθεση με το 8! Αυτα τα 3 μαζι ειναι πρακτικα αδυνατον να συνυπαρξουν! Για τον πολυ απλο λογο του μια γυναικα οσο πουτανα και να ειναι στο σεξ μονο με το αγορι της, αν εχει ηθος δεν θα δεχτει ποτε να μπει τριτη/τριτος αναμεσα!
Τωρα ξερω οτι εσυ το λες για την πλακα του θεματος, αλλα ο λογος που γραφω ειναι για να πω για ακομη μια φορα οτι ειναι μαθηματικα αδυνατον να υπαρξουν τελειες γυναικες σε αυτον τον πλανητη…
Παραδεξου το…θα μεινεις μπακουρι!
και να βρεθει το 8/8 γιατι να γυρισει να κοιταξει εσας; 8) ΧΟΧΟΧΟ ΚΑΚΙΑ Ε?
Γιατι εχουμε ολοι πολυ γλυκιες φατσουλες!
Σε καλυψα;;;
Φανταζεστε να τα εχει ολα κ να μην ξερει να φτιαχνει κοτοπουλο στο φουρνο με πατατες;;; :p…Ω θεε μου…καταστροφη!
Μφφ…χμ,χμ.Οχι. Δεν ειναι δικαιο να εχετε τοσες απαιτησεις απο τις γυναικες κι εσεις να τη βγαζετε καθαρη απλα με μια γλυκια φατσα. Αν θελετε κοτοπουλο να παντρευτειτε τη Ματινα Μανταρινακη που ειναι καλη νοικοκυρα,δουλα και κυρα
Πλακα πλακα μια Ματινα θελει τωρα το σπιτι μου ετσι οπως ειναι…
Οντοπικ τωρα: Μην νομιζεις οτι ειναι δα κ τα τραγικα αυτα που ζηταει ο φιλος awake. Προσεξες οτι πουθενα δεν εδωσε σημασια στην εξωτερικη εμφανηση; Κ χωρις να σας βαζω ολες στο ιδιο τσουβαλι, οι περισσοτερες προσεχουν περισσοτερο την εξωτερικη εμφανηση παρα την εσωτερικη. Οποτε γρηγορα γρηγορα παμε σε μια αλλη κατηγορια γυναικων. Εγω σε αυτη την κατηγορια εχω βρει κοπελα με 6/8 (δεν επιτρεπει τσοντες κ τριο…:p)! Κ αυτη η κατηγορια γυναικων πιστεψε με θα ξερει να εκτημησει αναλογα οτι της δωσουμε αλλα κ την γλυκια μας την φατσουλα! ΥΕΑΗ!