Ποιο Συγκροτημα Απο Την Τωρινη Εποχη,Πιστευετε Οτι 30 Χρονια Μετα Θα Ειναι Κλασικο?

νομιζω οτι ειναι ενα αρκετα ενδιαφερον θεμα αυτο.ποια μπαντα θα μνημονευεται ως κορυφαια μετα απο τοσα χρονια?οι επιλογες του πολλ καλυπτουν ενα σχετικα διαφορετικο φασμα της ροκ και μεταλ μουσικης.

για εμενα σιγουρα οι σοαντ και ισως μετα να ξεπεταχτει και καποιο αλλο

Kαλά να πάαθω που βιάστηκα. Δεν είδα τους SOAD. Μόνο αυτοί θα μπορούσαν, αλλά ήθελαν λίγη περισσότερη συνέχεια…

τα συγκροτηματα που εβαλα,δεν ειναι ολα της προτιμησης μου,αλλα τα εβαλα με κριτηριο την επιτυχια τους

Καλά και εγώ δεν κόβω φλέβες, αλλά καταλαβαίνω τι ήθελες να κάνεις…

Μετά απο 30 χρόνια ; Δηλαδη όταν θα είμαι 60… Βασικά δεν ξέρω, μάλλον οι Metallica ! Γιατί το Black Album πουλάει ακόμα πολλές χιλιάδες κάθε χρόνο.

Αν και πιστεύω πως τους SOAD θα τους θυμάται περισσότερος κόσμος μετά από μερικά χρόνια, ψήφισα Rammstein καθαρά και λόγο προσωπικής λατρείας 8) !!!

Ρε συ τους Tool τους ξέχασες;

Δεν θα μιλησω, ειλικρινα.

Αιωνιο κομπλεκς

Κλασικό με την έννοια που είναι σήμερα μπάντες όπως οι AC/DC, οι Floyd και οι Zeps δεν θα είναι κανένα. Κι αυτό διότι, όπως έχουμε πει πολλές φορές, το κοινό είναι πλέον πολύ διασπασμένο και ακόμα και οι πιο δημοφιλείς μπάντες δεν φτάνουν σε παρόμοια επίπεδα δημοτικότητας.

Αναλογικά πάντως, οι 3 πρώτες του poll και οι Tool είναι αυτά που μου έρχονται στο μυαλό.

Radiohead

Ούτε καν, λυπάμαι.

Εκτός αν πιστεύεις ότι σε ενδεχόμενο live των Radiohead μετά από 15-20 χρόνια, θα πάνε 50.000 (μίνιμουμ) άτομα.

Κι εγω μαλλον Tool βλεπω να γινονται κλασσικοι στο μελλον.
Απο τις αλλες μπαντες του poll θα ελεγα μαλλον SOAD και Mastodon (μπορει να ακουγεται περιεργο αλλα τους τελευταιους του βλεπω να γινονται μεγαλη μπαντα)

Bαλτε και Tool, Radiohead στο πολλ.

Αντι για Green Day ξερωγω.

Αν και Muse θα ψηφισω.

Αναλογικα και μονο ομως οπως λεει κι ο ΚρισΠ.

Ο Κουινάκος δε θέλει ντομάτες για τους Green Day, αλλά πρέπει να φάει άπειρες όχι μόνο γι’ αυτούς, αλλά πολύ περισσότερο για τους Linkin Park. :smiley:

Εγώ πιστεύω ότι κλασσικοί θα είναι σίγουρα οι Tool και από κει και πέρα ελπίζω να είναι και οι Mars Volta και οι System of a Down :!:

ανετα και μιλω μονο για την μουσικη. πιστευω πως θα ακουγονται μετα απο 40-50 χρονια οπως ακουγονται σημερα οι ζεπελιν. και ειναι σιγουρα απο τους μουσικους της εποχης τους που θα μεινουν. τωρα τα λαιβ κι αυτα ειναι αλλη ιστορια. δεν ειναι δυνατον να υπαρχουν σλιπνοτ και μαστοντον στο θρεντ και οχι radiohead, ειναι αστειο.

Tool,Mastodon,Muse.

Tην μεγαλυτερη προοπτικη την εχουν οι SOAD. Αρκει να ξανασυναντηθουν και να κανουν συναυλιες.
Αλλιως Mastodon…

Καλα οντως οι Green Day και οι Linkin Park ειναι λιγο για γελια σαν επιλογες. Και αντε παει στο διαολο ξερω γω, οι Linkin Park ειναι καπως popular τελευταια, οκ να το δικαιολογησω.

Οι Green Day σε ποιο παραλληλο συμπαν θα μπορουσαν να γινουν κλασσικοι ρε γαμωτο? :stuck_out_tongue:

βασικά σε ποιο παράλληλο σύμπαν οι γκρην ντέη θεωρούνται “τωρινοί”?

θα με τρελανεις οπλαρχηγε, ετσι?

Και ΚΑΤΑΡΧΑΣ, το αν θαναι κλασσικη καποια μπαντα, δεν το καθοριζει η μουσικη που παιζουν, αλλα το fanbase. Οι ήδη κλασσικες μπαντες ειχαν το απειρο fanbase γιατι η ροκ/μεταλ πουλαγε.

Ποιες μπαντες εχουν το μεγαλυτερο φανμπεης σημερα? (σιγουρα οχι οι Radiohead) Αυτες θα θεωρουνται κλασσικες, Αν καποια θεωρηθει δηλαδη, και δεν θεωρηθει ο Jay-Z

Αλλα αληθεια, θα με τρελανεις οπλαρχηγε;