Μεταλλική Αλληλογραφία

Ρε ξεθάψτε κανένα γράμμα από κανένα παλιό τεύχος να λιώσετε στο γέλιο.

5/93, μεταλ χάμμερ

ΑΝΟΗΤΑ ΦΛΩΡΙΑ

[CENTER]Γράφω αυτό το γράμμα στο περιοδικό αν και ξέρω ότι δεν θα δημοσιευτεί. Ας ξεκαθαριστούν μια και καλή μερικά πράγματα:

  1. Εμείς που ακούμε επικό μέταλλο, το κάνουμε γιατί έχουμε μυαλό και έτσι γουστάρουμε. Οι μαλάκες και τα κοριτσάκια που προτιμούν τον “κοινωνικο προβληματισμο” και την “αντιδραση”, και δεν καταλαβαίνουν το νοημα της μουσικής μας, ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ.
  2. Όσοι δεν γούσταραν την συναυλία των Manowar και απαριθμούν επικα συγκροτήματα προσπαθώντας να αποδείξουν ότι είναι πορωμενοι μεταλλάδες, ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ.
  3. Όσοι ριψάσπιδες, δειλοί και απάτριδες μισούν τον στρατό γιατί είναι μυγιάγγιχτες αδερφές και όσοι τσαντίστηκαν με το παιδί που είχε την ελληνική σημαία στο μανικι, ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ.
  4. Τα παιδάκια που στην συναυλία των Manowar δεν ξέρανε να τραγουδήσουνε το Manowar, και ψευτοχτυπιούνταν στο Kings Of Metal, οι φλωρογκόμενες, η μαλάκω πίσω μου που πορώθηκε όταν έβαλε Alice Cooper και οι πούστηδες που χορεύαν όταν έβαλε Metallica, ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ.
  5. Ο Καραολίδης, o Lord και η πλειοψηφία των συντακτών του Metal Hammer Ελλάδας και Αγγλίας (με μερικές φωτεινές εξαιρέσεις), ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ.
    Δεν θα μπω στον κόπο να αιτιολογησω ό,τι είπα. Η πλειοψηφία των αναγνωστών αυτού του περιοδικού αποτελείται απο ανόητα φλώρια, που θα αδυνατούσαν να καταλάβουν.[/CENTER]
    [RIGHT]“The Fire Still Burns”, Δήμιος.[/RIGHT]

:bow: :bow: :bow:

Ψήθηκα.

Ζεστένω δάχτυλα και επανέρχομαι! 8)

απλα επικο
:bow2: :bow2: :bow2:

Χαχαχα. Έπικ το παραπάνω! Λοιπόν τεύχος 9/1998 γράμμα Δημήτρη Blessed but not cured. Προσπαθώ να το βγάλω πικ για να προσκυνήσουμε ομαδικώς.

aυτα είναι, χώστε στην φωτιά να γελάσουμε. πάω να μαγειρέψω και επανερχομαι αργοτερα.

Back to the future 1996 revisited!!!

Οι μετάλικα έχουν μόλις βγάλει το Load και στα γράμματα του χάμερ γίνεται της κακομοίρας!

Α και είστε φλώροι! Δείτε πως γινόταν τότε η κόντρα Metallica vs Maiden! Kαι φυσικά, οι οπαδοί των Manowar όπως τους αγαπάμε.

‘‘στηριζουμε γκρουπ οπως οι Savatage και Stratovarious,για την καταπληκτικη πολυποικιλη μουσικη τους,που ομως ειναι στα ορια του metal.Oποιοσδηποτε ‘‘δηθεν’’ προοδευτικος μεταλλας που ξεφευγει απο αυτα τα ορια,συγγνωμη δηλαδη αλλα ειναι π@στοφλωρος’’:lol3::lol3::lol3::lol3::lol3:

οι ‘‘true metallers’’ οπαδοι των manowar ειναι οοοοοοοοοοοοοοοολα τα λεφτα.Για αλλη μια φορα :bow2: :bow2: :bow2: :bow2:
και τα nicknames τους :bow2: :bow2: :lol: :lol: :lol:

Ε, κι αυτού του μήνα τα γράμματα δεν πάνε πίσω.

Πολεμιστές του μέταλ

εσύ τα κατάφερες με το “αξίζει που έγινα μεταλλάς?”, ή να βάλω να το σκανάρω?

Παπάρια, τα 5 μεγαπίξελ μου δεν κάνουν για τέτοια πράγματα. Σου αφήνω την τιμή αν δε βαριέσαι.

Εδιτ@κρισπ: φωτογραφική είναι.:stuck_out_tongue:

Ορίστε που καταντήσαμε, κάποτες οι μεταλλάδες πήγαιναν πεζή στα λάηβ με τα δερμάτινα και τα σκισμένα και τώρα έχουν κινητά με 5 μεγαπίξελ. Παρακμή…

λοιπόν, είναι δυο σελίδες τεράστιες, και το κείμενο είναι ατέλειωτο, αλλά ο τύπος έκανε πραγματικά κατάθεση ψυχής τότε. :lol:

Για την ιστορία του τόπου λοιπόν.

1η σελίδα

2η σελίδα

κάντε τα απαραίτητα κλικς. τα έβαλα σε σμίκρυνση για να μην πεθάνουμε τον σέρβερ.

αν και ειμαι τακτικος αναγνωστης του hammer τα περισσοτερα τευχη τα εχω στο πατρικο μου.Ωστοσο βρηκα ενα αρκετα καλο που ειναι πολυ προσφατο αλλα xoυ γκιβς ε φακ; απολαυστε…

      [B][COLOR="Red"]ΓΛΕΙΦΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΛΩΡΟΥΣ[/COLOR][/B]

Σςςςς,χαιρετω παλικαρια…First of all,θα ηθελα να σας συγχαρω που εχετε την δυναμη και το κουραγιο να σηκωνεστε καθε μερα και να γραφετε τις μαλακιες που γραφετε με τοση ορεξη…HAILL!Λοιπον,εχουμε και λεμε εχω βαρεθει(οπως και πολλοι αλλοι) να βλεπω τυπωμενες αβερτα ο,τι μαλακιες-πραγματικα ο,τι μαλακιες- σας κατεβουν για κατι λουλουδες εν ονοματι metallica.Πλασαρετε αυτη την Metallic-ολαγνικη προπαγανδα σε ολα τα μαλακιστηρια,γαμωσπιτα,πουτανογεννηματα 14 κωλοχρονων που ακομα δεν κατεβασαν τα αρχιδια τους κι ενστερνιζονται αυτα τα speed/pop ακουσματα,και μετα μου τσαμπουνευεστε οτι χαλασαν οι μεταλαδες.Ελεος πια…ΜΕΓΑ ΕΛΕΟΣ!!!Τραβατε ολοι στην σελιδα 136 του τευχους Νο.296 ‘‘Αν δεν τα ειχαν μεγαλα σαν καρπουζια…’‘Γιατι ετσι κυριε Μαρκο μας; Τα εχετε δει απο κοντα;Μιλατε απο προσωπικη εμπειρια;Τοσο αφρατα ηταν;Αφηστε δε το ολο αρχιδο-γλειψιμο των πουστο-Slipknot…Καλα ρε Χρονοπολε ,with all the respect,γιατι γουσταρεις να γλειφεις τοσο αγρια κωλοτριχα slopknot;Ισχυει και για τους Μastodon,ρε μεθυστακες!ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ RAP,ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ RAP ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΤΑL;!;!;!<<τελειο metal live>>…μην ξετσιρλιασω! και κατι αλλο:Slipknot-"slipknot’’:βαθμοι 1437,Pink Floyd-’‘Dark side of the moon’’:βαθμοι 1437 επισης.Ρε χωριο,τολμησατε και βαλατε πρωτα τους rappers και μετα τους Floyd;;;Και μου θελετε και metal περιοδικο…NTΡΟΠΗ ΣΑΣ!ΕΧΕΤΕ ΑΗΔΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΤΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ!!!Αυταααα.,ανοητοι…

venceremos,παιδες!

Y.Γ:προς απεγνωσμενο πετσακια που ξαχνει τραγουδιστρια για metalcore σχημα:Ρε χαϊβανι αμα θες γκομενα,δεν βαζεις αγγελια.Περιμενε πρωτα να σου φυτρωσουν κατι ωοειδη εργαλεια που τα λενε αρχιδια και μετα τραβα και χωσου σε καμια μουναρα στα ισια!

χαχαχαχαχα WE WANT MORE!!! :lol:

Η προσφορά σου ανεκτίμητη.

“Eίμαι 21 χρόνων και ακούω μέταλ από τα 9 από King Diamond και Manowar”
“Ένας πραγματικός χριστιανός είναι και καλός άνθρωπος”
“Άρα μην παραμυθιάζουμε τους εαυτούς μας. Οι ευκαιρίες μας με μια γυναίκα (μυαλωμένη ή άμυαλη) είναι από ελάχιστες ως μηδενικές”

Έπος και συγκίνηση.:lol:

Διαβάστε το και οι νεώτεροι!

Θρυλικό γραμμα που προκαλεσε πολλες συζητησεις και που η αληθεια ειναι με εβαλε και μενα σε σκεψεις…:lol: (αλλη ηλικια βλέπετε τότε και αλλος τροπος σκέψης…)

Απευθύνω αγωνιώδη έκκληση από αυτό το βήμα στον εκλεκτό συμφορουμίτη TRAMPAKOULAS να βρει και να ποστάρει τα ΕΠΙΚΑ γράμματα που έστελνε στο χάμμερ την περίοδο '95-'96 και τα έχωνε στο black metal. Είμαι σίγουρος πως τα έχει ακόμα. ΠΕΘΑΙΝΩ να ξαναδιαβάσω για “Thou Fart Lord - Peosforos” και τα υόλοιπα ΕΠΗ.

:please: