νταξ, δεν το συζητώ το περιοδικό ήταν για τα μπάζα, δλδ ούτε καν για να γελάς. Το θυμάμαι που το πετύχαινα στα περίπτερα, και κάποια φασή νομίζω είχε βάλει 2 cd των Flames.
Aυτό δεν ήταν ένα έπος με τσοντοφωτογραφίες στο layout?
Επειδή αυτή η συζήτηση γίνεται ενδιαφέρουσα, το ψήνει κανένας mod να μεταφέρει τα τελευταία ποστς σε ξεχωριστό τοπικ με κανάν τίτλο τύπου άκυρος/ γελοίος μεταλλικός τύπος ή κάτι τέτοιο?
Παλιά Forest τα ψάχνω με κυάλια, γιατί εγώ το βλήμα αφού τα αγόραζα τακτικά -το βλήμα- μετά αηδίαζα και τα πέταγα
Πολύ γελιο ορισμένοι τυπάδες. Όπως επίσης στο τεύχος για τα 25 χρόνια ο Χριστόφορος από Κιφησιά που κάθησε να βρίσει το metal και τα άρπαξε ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ κυριολεκτικά, πρέπει τουλάχιστον τα 7 επόμενα γράμματα να ταν για πάρτη του.:lol::lol:
Για εμενα το πιο κορυφαιο ειναι η αγγελια του Κατσουλα απο τις φυλακες Πατρας στο αγγλικο Μεταλ Χαμερ πριν αρκετα χρονια. Αν τα ξεθαψω, θα ψαξω να βρω την αγγελια :lol:
Ο Καλοπήτας ήταν πρωτοπόρος στα d.i.y. πάρτυ στην ηλεκτρονική σκηνή από τις αρχές του '80 (πιο new wave, goth τότε). Νομίζω σε δικό του πάρτυ έπαιξαν πρώτη φορά λαιβ και οι Στέρεο Νόβα, γενικότερα έγινε πολύ γνωστός με τα κινητά Jungle πάρτυ στην Αθήνα, όπου γινόταν της κακομοίρας. Διόλου απίθανο να έκραζε δημόσια το πρώτο μεγάλο ναϊτ κλαμπ που άνοιξε το δρόμο στη διασκέδαση τύπου Τσιλιχρήστου.