εμενα ρε γμτ δεν εχουν καμια καλη μεσα.[-X
εντιτ και παραθετω
ζητω αλληλογραφια με κοριτσια (16-26) που εχουν αποψη για τη φιλια και τον ερωτα. Ειμαι 22, με αποκαλουν Γλυκο Τυφωνα και ειμαι μοναδικος κληρονομος του πλουσιου θειου στην Αμερικη( θελω να πω πως εχω χρονο να μιλησω με ολες σας). Γλυκος τυφωνας κλπ κλπ
:lol::lol::lol:δεν μπορω να φανταστω τι του εχουνε κανει στη ζωη του του παλικαριου…πρεπει να εχει περασει πολλα βασανα…κακες γκομενες…ντα!(δεν εχω σκανερ αλλα το βαζω αυτουσιο)
FEMALE SHIT…
Αγαπητο(τελος παντων) metal hammer
θα ηθελα να απαντησω στη φιλτατη τευχος 203 και να της
πω οτι δεν εχουμε μονο τις μεταλλουδες για πηδημα αλλα ολο το γυναικειο πληθυσμο(ειδες βρε??δεν εισαι μονη!!).Ο λογος ειναι οτι η γυναικα σημερα
εχει καταλαβει τι μπορει να κανει με το μ…νι της και το εκμεταλευεται.Συμφωνα με αυτο,
θεωρειτε δεδομενο πως μπορειτε να κανετε οτι θελετε μονο και μονο επειδη ανοιγετε τα ποδια σας.Τι λετε ρε ψοφιες!!που αμα ανοιξετε το στομα σας πετατε παπαδες.
Δυστυχως οσες γκομενες εχω γνωρισει(γιατι μονο γκομενες μπορω να σας αποκαλεσω)μεταλλουδες και μη,ολες τα ιδια σκατα ειστε.Μερικοι λενε οτι δεν ειναι ετσι και εχουν βρει την καταλληλη…@@!!!μεχρι να βαρεθουν και να αρχισουν τις μαλακιες και τις πουστιες ειναι.
Για το θεμα τις συναυλιας σου…το γεγονος οτι επαιζες nevermore δεν μου λεει τιποτα.ΠΑΝΤΩΣ…κατηγορω τον τυπο που επαιζε μαλακια οταν παιζατε(:-s)(αλλωστε τη μαλακια πολλοι αγαπησαν,τον μαλακα κανεις!!!Αντε βρε παπαρα βρες καμια ψοφια να ξεθολωσεις!!!)
HAIL TO YOU!!
χαχα μιλαμε για στιγμες απειρου καλλους…ποσταρετε κι αλλα, we want more! :lol:
ακολουθει ψιλοσχετικο αποσπασμα απο Μικρο Κθουλου:
Μ.Κθουλου:
Πιστευω οτι αυτο το γραμμα-οδηγος που ετοιμασα, θα βοηθησει πραγματικα τους αναγνωστες του περιοδικου Metal Intruder!
"[I]Aγαπητο Μetal Intruder,
Με λενε…, ειμαι…χρονων και θελω να απαντησω στο γραμμα του …και να του πω οτι ειναι ενας μεγαλος … για να πιστευει οτι οι …βγαλανε καλυτερο δισκο απο τους … .Επισης θελω να κανετε αφιερωμα στους …που ειναι θεοι, και οχι σαν τους φλωρους τους …που ξεπουληθηκαν και αντιγραφουν τους … .Τελος, πιστευω πως η θρησκεια ειναι ο,τι …τερο εχει εμφανιστει στην ανθρωποτητα. Οσο για τον συντακτη σας τον κ. … η δισκοκριτικη του στο αλμπουμ των …ηταν για γελια.[/I]"
Ξυπνάω με χάλια διάθεση το πρωί, πάω για χέσιμο και διαβάζω αυτό:
ΣΤΑΜΠΑΡΙΣΜΕΝΕΣ; (από την “Ν???”, τεύχος 86)
Προς όλους τους αναγνώστες του ΗΜ/ΜΗ,
Είμαι μια απεγνωσμένη λεσβία που σας γράφω για να σας πω τον πόνο μου. Εδώ, που λέτε, εδώ και δυό χρόνια μαζί με την φίλη μου την Πόπη έχουμε αναπτύξει λεσβιακές σχέσεις. Ζούμε στο δικό μας κόσμο και είμαστε ευτυχισμένες, αλλά αντιμετωπίζουμε σοβαρά προβλήματα με την πουτάνα κοινωνία. Γιατί ρε γαμώτο να μας αντιμετωπίζουν έτσι? Τι κάναμε? Ρε φίλε, γιατί μας βλέπεις έτσι? [SIZE=“4”]Σου γαμήσαμε τη γιαγιά και θίχτηκες?[/SIZE] Ναι. Είμαστε σκουπίδια. Είμαστε κατώτερες ηθικά και πνευματικά. Το ξέρω. Δεν θέλεις να μας βλέπεις. Όμως άνθρωποι είμαστε κι εμείς και θέλουμε να ζήσου. Τι κι αν είμαστε λεσβίες? Σε πειράξαμε? Άσε μας να ζήσουμε μόνες μας, [SIZE=“4”]άσε μας να κάνουμε έρωτα και να γλειφόμαστε[/SIZE]. Έχεις πρόβλημα? Γιατί δηλαδή εμείς οι λεσβίες να είμαστε σταμπαρισμένες? Γιατι μας δείχνουν όλοι με το δάχτυλο? Μήπως μας ζηλεύετε? [SIZE=“4”]Γιατί ρε γαμώτο?[/SIZE]