Οι Πρώτες Βροχές

…feelings, jokes, imagination, lyrics, poems…whatever u want!

Ε απλά δηλώνω ευδιάθετος όσο ποτέ. Παίζει να είμαι σαλιγκάρι. Εξαφανίστηκε ως δια μαγείας η “σαπίλα” που νιώθω κάθε φορά που ξυπνάω και έχει αντικατασταθεί με δόσεις όρεξης (ακόμα και για τη σχολή, τι διάολο).

Επίσης, ο ζεστός καφές που πίνω τώρα σας κάνει γλυκό πρωκτικό έρωτα.

Σίστεμ οβ α ντάουν.

Έντιτ: Η απίστευτη μεσημεριανή μπόρα με έπιασε στο δρόμο. Πραγματικά το απόλαυσα.

Εμένα η σαπίλα (otherwise skatila) παρέμεινε, έως και ενισχύθηκε μετά την αποψινή μπόρα!
Ήταν πολύ όμορφη…! Μου’χε λείψει!
Ήρθε και μου ψιθυρισε ότι ο φετινός χειμώνας θα περάσει πάρα πολύ καλά…!

Χμ δεν έχεις άδικο εδώ. Απλά το πρωί νιώθω δραστήριος. Το βράδυ (καλή ώρα) νιώθω αυτή τη γλυκιά σαπίλα. Γιούπι χειμώνας.

Να φανταστώ πως ήσουν σπίτι σου, ε;
Είχα πάει στο φεστιβάλ κόμικ?
Όλη αυτή η ωραία μπόρα βρισκόταν πάνω μου για πολλές ώρες? φρίκη?

Πότε θα μάθετε να μένετε σπίτι σας με ανοιχτά παράθυρα, ωραία μουσική και ζεστό καφέ όταν βρέχει; Δε συγκρίνεται με κανένα φεστιβάλ αυτό ε.

Μπάι δε γουέι, τίποτα πιο σιχαμένο από το να βρέχει τόσο και να μη μπορείς να το απολαύσεις όπως πρέπει λόγω εξεταστικής. Ας ελπίσουμε να βρέξει έτσι και αύριο.

Ε? δεν περιμέναμε και τέτοιο πράγμα? άσε που στο φεστιβάλ έπρεπε να πάω?

Είναι μόνο της ΒΑΒΕΛ? Είχε συμμετοχές όπως τα προηγούμενα ή είναι πιο μούφα…Γμτο ελάχιστη διαφήμιση έχει γίνει! Εγώ το έμαθα το πρωί μόλις 8O

Όσο για τη μπόρα δε προβληματίζομαι! Φτάνει ναμη μπουμπουνίζει όταν ακούω την εθνική! Κατά τα άλλα είναι απόλαυση να κάθεσαι στο μπαλκόνι και να βλέπεις τις αστραπές να πέφτουν

Sumfwnw s ola!!!

Απιστευτη δημιουργηκοτητα , δεν χρειαζεται πια πολυς κοσμος στο σπιτι για να περασεις καλα , μονο αυτους που “συμπασχουν” με εμενα , και φτιαχνουμε ομορφα πραγματα μαζι.

(παλι καλα που δεν μπαινουν νερα απο τα παραθυρα μου…Ηταν δοκιμαστικο το χθεσινο…)

Πώς φαίνονται οι ευαίσθητοι άνθρωποι!! :oops:
Κάπου είχα διαβάσει πολύ πιτσιρικάς την ατάκα και ΄μου έχει χαρακτεί στο μυαλό από τότε : " Οι “μεταλλικές” καρδιές δείχνουν σκληρές απ’έξω, αλλά είναι οι μόνες που ξέρουν να αισθάνονται και να ερωτεύονται πραγματικά" !

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους…

Δεν εχι να κανει με το metal.Εχει να κανει με τον τροπο ζωης που εχει διαλεξει ο καθενας…Rock n Roll mate!
Cheers

Εμένα χτες με έπιασε η βροχή και έπαιζα μπάλα. Το καταευχαριστήθηκα 8) Κατά τα άλλα καλές οι βροχές αλλά ας μη το παρακάνει φέτος…
azza τα σέβη μου :slight_smile:

Σου 'βαλε goal; :lol: :lol: :lol:

Σπίτι ήμουνα deathbitch σωστά υπέθεσες και θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Unholy στο ότι η καλύτερη απόλαυση της βροχής είναι να κάθεσαι σπίτι σου (σπίτι μου ή και κάπου αλλού) με ζεστό ρόφημα και μουσική σε χαμηλή ένταση για να μην καλύπτει τον υπέροχο ήχο της βροχής (τα πάντα είναι μουσική).
Slekkas είμαστε παιδιά τίγκα στο συναίσθημα, τι να κάνουμε?
Doomed σε σκέφτηκα σε κάποια φάση με το θέμα των παραθύρων σου και της βροχής, χαίρομαι που δεν υπάρχει πρόβλημα.
Zouglau, την αγάπη μου!

Σήμερα όταν έπιασε η βροχή ήμουν στον 6ο όροφο σε ένα από τα ψηλά εκείνα κτίρια στην Πανεπιστημίου και δεν πρόσεξα τι γίνεται έξω από το παράθυρο, μολις κατέβηκα κάτω είδα μια μουντίλα, ενα σκοτάδι και ήταν περίπου 18.30! Γιια καποιον περίεργο λόγο δεν ξενέρωσα καθόλου. Φυσικά δεν είχα ομπρέλα! Η βροχή δεν ήταν και πάρα πολύ δυνατή, προχωρούσα κρατώντας σηκωμένα τα μακρυα πατζάκια μου και προσπαθούσα να νιώσω και την παραμικρή σταγόνα που έπεφτε πάνω στο πρόσωπό μου…!

Παραθέτω lyrics:

There’s a runaway

On a cold big city street

Trying her best to stay warm

On a subway grate

She kneels down for the heat

And prays for shelter from the storm

As people hurry by on their way home

Where they dream

Of a world without sadness and pain

They turn their heads

Not a one of them feels ashamed

What’s another tear in the rain

Τι καλύτερο απ’το να ξυπνάς γύρω στις 4-5 το πρωί από τη δυνατή βροχή, τις αστραπές και τα μπουμπουνιτά, να κάθεσαι χουχουλιασμένος μέσα στα παπλώματά σου και απλά ν’ακούς…μέχρι να σε ξαναπάρει ο ύπνος!
Και για τους τυχερούς: Νέα, βελτιωμένη έκδοση :arrow: με καλή παρέα δίπλα! :wink:

P.S. Γεια σου ρε azza! Το κορίτσι όλων των εποχών είσαι! Αυτοί είν’άνθρωποι ρε, όχι οι απροσάρμοστοι!

:lol: Σ’ ευχαριστώ snuffleeva για τα καλά σου λόγια!
Ναι ναι θα το παραδεχτώ! Είμαι το κορίτσι όλων των εποχών, πως να το κάνουμε…με βροχή, με κρύο, με ήλιο (Αν και “Αννούλα του χιονιά” με φωνάζουν) δεν είμαι η μόνη όμως…σε θυμάμαι κι εσένα σε άλλο-καλοκαιρινό-θρεντ :smiley:
Είσαι θετικό παιδί και του λόγου σου :stuck_out_tongue:

Θετική Σκέψη always, Θετική οπτική πλευρά no matter what :wink:

Eχεις σκεφτει γιατι σε φωναζουν ετσι ? μηπως υπαρχει καποιο υπονουεμενο ?

__Α να χαθείς ρε γελοίε που θα πεις στο κορίτσι πως έχει πιτυρίδα…

:stuck_out_tongue: :smiley: :stuck_out_tongue: :lol: :stuck_out_tongue: :smiley: :stuck_out_tongue:

Ετσι ειναι, δηλαδη ειναι να λυπασαι τους υπολοιπους μιζερους ανθρωπους που δεν ακουν metal και δεν ξερουν να ερωτευονται… :lol: