Οι Πρώτες Βροχές

Τι είπε τώρα το άτομο? Έγραψες!

Φιλε τελειο !!!

Εεεεεμμμ…γκουχ, γκουχ! εμενα γιατι πηγε αλλου το μυαλο μου;

No comments

azza το avatar σου είναι εξίσου όμορφο με σένα…

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

:lol: Σ’ευχαριστώ Τέλη μου, το avatar είναι ότι πιο πρόχειρο μπορούσα να βρω, θα μπορούσε να είναι και καλύτερο…εγώ σίγουρα είμαι καλύτερη :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Eμ τι να πεις …

… Και παρ’όλο που πλέον σκοτεινιάζει και νωρίς, μ’αρέσει πολύ αυτή η γλυκιά μελαγχολία…

Λατρεύω τη βροχή αλλά να μην είμαι έξω… :stuck_out_tongue:

Επισής λατρεύω χειμώνα και σιχαίνομαι το καλοκαίρι!!! :oops:

Ασε που ειναι καρος για δυο :wink:

Ασε που ειναι καρος για δυο :wink:[/quote]

Morgane στην πέφτει, αλλά μην ενδώσεις, εγώ είμαι πιο ωραίος… Περίμενε να γεννήσει η γυνάικα μου και τα ξαναλέμε…
:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

azza κατά βάθος εσένα αγαπάω…

Ναι ναι το ξέρω :stuck_out_tongue:

Α! Ένα πράγμα που μισώ στη βροχή και δεν σας είπα ακόμα είναι ότι κάνει τα μαλλιά μου ατίθασα, αντιδραστικά και αναρχικά :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Υπάρχουν και χειρότερα!
Κάθε φορά που έχω κανονίσει κάτι? και σηκώνω το μαλλί μου όρθιο είναι οι φορές που βρέχει και μετά γίνονται χάλια!
Μα αν είναι δυνατόν!!!

Βίζιτα;

Ε? γιατί το είπες? :evil:

I like staying at home and watch the november rain

Σωστος!!!

Ακόμα περισσότερο μ’αρέσει αυτό το κρύο, που σε προδιαθέτει και σου δίνει κίνητρα να βρεις ποικίλους τρόπους να ζεσταθείς… :oops:

Όντως, είναι καταγεγραμμένο ότι οι περισσότερες “απιστίες” γίνονται χειμωνιάτικα…
:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Όντως, είναι καταγεγραμμένο ότι οι περισσότερες “απιστίες” γίνονται χειμωνιάτικα…
:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :P[/quote]

Κι εγώ είχα την εντύπωση ότι προηγούνται οι καλοκαιρινές διακοπές!