Εμεις οι δυο εχουμε ιδιο τροπο σκεψης .
Τελη μην πεις λαλακια , σε εθαψα λεμε.
morgane
November 21, 2005, 5:13pm
Όντως, είναι καταγεγραμμένο ότι οι περισσότερες “απιστίες” γίνονται χειμωνιάτικα…
:P[/quote]
Κι εγώ είχα την εντύπωση ότι προηγούνται οι καλοκαιρινές διακοπές![/quote]
Μπαααααααααααααα στις καλοκαιρινές διακοπές έχει βρωμίσει το θέμα και φυλάγονται όλοι… :P[/quote]
Έχω μείνει πίσω… Σε κάθε περίπτωση, μην ξανοίγεσαι παντρεμένος άνθρωπος με ολόκληρη κόρη! Τι θα σκεφτεί το παιδί?
ΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑ
Εγώ είμαι ο πιο πιστός πατέρας και σύζυγος μαζί…
morgane
November 21, 2005, 5:19pm
Κόντεψα να πέσω απ’την καρέκλα μου Τέλη! Για το “πατέρας” είμαι σίγουρη! Αν και απ΄ότι ακούω, είσαι καλό παιδί κατά βάθος (πολύ βάθος ίσως? ) Σκυλί που γαβγίζει…
Angel μοιάζουμε αρκετά μου φαίνεται…
morgane:
Κόντεψα να πέσω απ’την καρέκλα μου Τέλη! Για το “πατέρας” είμαι σίγουρη! Αν και απ΄ότι ακούω, είσαι καλό παιδί κατά βάθος (πολύ βάθος ίσως? ) Σκυλί που γαβγίζει…
Αμα τον δεις από κοντά δεν θα θέλεις να μοιάζετε… ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Sorry Ανδρέα πλάκα κάνω… Το βράδυ θα έρθεις TEXAS;
morgane
November 21, 2005, 5:35pm
Τέλη θα ξεπορτίσουμε το βράδυ? Τι λέγαμε βρε τόση ώρα?
telisvas:
[quote=morgane]Κόντεψα να πέσω απ’την καρέκλα μου Τέλη! Για το “πατέρας” είμαι σίγουρη! Αν και απ΄ότι ακούω, είσαι καλό παιδί κατά βάθος (πολύ βάθος ίσως? ) Σκυλί που γαβγίζει…
Sorry Ανδρέα πλάκα κάνω… Το βράδυ θα έρθεις TEXAS;[/quote]
Καλααααααα… μπα την αλλη βδομαδα ρε , που θα εχουμε τις αφιξεις απο τα εξωτερικα .
Angel_In_Black:
[quote=telisvas][quote=morgane]Κόντεψα να πέσω απ’την καρέκλα μου Τέλη! Για το “πατέρας” είμαι σίγουρη! Αν και απ΄ότι ακούω, είσαι καλό παιδί κατά βάθος (πολύ βάθος ίσως? ) Σκυλί που γαβγίζει…
Sorry Ανδρέα πλάκα κάνω… Το βράδυ θα έρθεις TEXAS;[/quote]
Καλααααααα… μπα την αλλη βδομαδα ρε , που θα εχουμε τις αφιξεις απο τα εξωτερικα .[/quote]
Έλα ρε για ένα ποτό μόνο…
Πήρα άδεια από την κόρη… ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Κρυώνουν οι πατούσες μου… 8O
Φορα καλτσες.[/quote]
Είπε η φετιχίστρια?
:lol:
sofi-k
November 22, 2005, 1:17am
Φταιω εγω μετα; Αφου με προκαλειτε.
Μα είναι δυνατόν να μην φοράω κάλτσες;
Και χοντρό καλσόν και κάλτσες και γούνινες παντόφλες? [η αποθέωση της θηλυκότητας, θα έλεγα]
morgane
November 22, 2005, 10:40am
Κι εγώ έχω αρχίσει να νοσταλγώ τα πλεχτά πασούμια της γιαγιάς μου (που τά’φτιαχνε απ’ότι μαλλί της περίσσευε! Μεγάλο σχεδιαστικό κατόρθωμα!) 8O
Άθλιο πράγμα να κρυώνουν οι πατούσες σου και να μην υπάρχει κανείς να στις ζεστάνει!
Μπα? δεν ζεσταίνονται? είναι κυκλοφοριακό το πρόβλημα?
morgane
November 22, 2005, 3:01pm
Μπα? δεν ζεσταίνονται? είναι κυκλοφοριακό το πρόβλημα?[/quote]
Τουλάχιστον το βράδυ που κοιμάσαι βρε παιδί μου, να έχεις ένα ζευγάρι πόδια να ζεσταίνουν τα δικά σου! Έστω και προσωρινά!
nimlot
November 22, 2005, 3:19pm
“Όλαρία ολαρά, χιόνι πέφτει από ψιλά, χιόνι πέφτει και σκεπάζει την αυλή μας, το μυαλό μου φτερουγίζει μακριά, χιόνι πέφτει και σκεπάζει τη σκεπή μας και το άρρωστο σκυλί μας… ξεψυχά!”
Άσπρα και τα Γρεβενά!!!
morgane
November 22, 2005, 3:20pm
nimlot:
“Όλαρία ολαρά, χιόνι πέφτει από ψιλά, χιόνι πέφτει και σκεπάζει την αυλή μας, το μυαλό μου φτερουγίζει μακριά, χιόνι πέφτει και σκεπάζει τη σκεπή μας και το άρρωστο σκυλί μας… ξεψυχά!”
Άσπρα και τα Γρεβενά!!!
Αυτό το τελευταίο με το σκυλάκι τι τό’θελες τώρα, κατάθλιψη μ’έπιασε!
morgane:
[quote=nimlot]“Όλαρία ολαρά, χιόνι πέφτει από ψιλά, χιόνι πέφτει και σκεπάζει την αυλή μας, το μυαλό μου φτερουγίζει μακριά, χιόνι πέφτει και σκεπάζει τη σκεπή μας και το άρρωστο σκυλί μας… ξεψυχά!”
Άσπρα και τα Γρεβενά!!!
Αυτό το τελευταίο με το σκυλάκι τι τό’θελες τώρα, κατάθλιψη μ’έπιασε![/quote]
έλα ντε…βάλ’το μέσα στο σπίτι !!