Αυτό το τελευταίο με το σκυλάκι τι τό’θελες τώρα, κατάθλιψη μ’έπιασε![/quote]
έλα ντε…βάλ’το μέσα στο σπίτι !![/quote]
Τωρα παει ξεψυχισε
Αυτό το τελευταίο με το σκυλάκι τι τό’θελες τώρα, κατάθλιψη μ’έπιασε![/quote]
έλα ντε…βάλ’το μέσα στο σπίτι !![/quote]
Τωρα παει ξεψυχισε
Ε καντε το λουκανικα να χετε να τρωτε ολο το χειμωνα.
Μπα μαλλον καυσοξυλα :twisted: :twisted:
8O :? 8O
8O :? 8O[/quote]
Φιλόζωο το Σοφάκι…
Ε αφου πεθανε που πεθανε, να μην φανε κι οι ανθρωποι. Να πεθανουν κι αυτοι δηλαδη;;;;; Απλα σκεφτομαι πρακτικα.
(Συγγνωμη αν σας σοκαρα. Υποσχομαι να γινω ευαισθητη.)
Δεν το σώζεις με τίποτα…
Δεν το σώζεις με τίποτα…[/quote]
Το σκυλάκι;
Ουπς? τι έπαθα? γίνομαι σαν την sofi-k?
Μα είμαι χορτοφάγος?
Κοίτα πως αλλάζει ο άνθρωπος εδώ μέσα? μετάλλαξη?
Όπως πάει σε λίγο θα μας προσφέρει τη γάτα της γειτόνισας απέναντι που δεν χωνεύει, σε σεφταλιά…
Να λες καλά που δεν μας πρόσφερε ακόμα την γειτόνισσα?
Ναι καλα…Σε καναδυο μηνες θα τσακιζεις κατι μπριζολινια και κατι τας κεμπαπ…Αλλο πραμα. :twisted:
Όπως πάει σε λίγο θα μας προσφέρει τη γάτα της γειτόνισας απέναντι που δεν χωνεύει, σε σεφταλιά…
Δεν ειμαι φονιας. Εξαλλου το προαναφερθεν σκυλακι ειχε ηδη ψοφ… εεε πεθανει…
Ναι καλα…Σε καναδυο μηνες θα τσακιζεις κατι μπριζολινια και κατι τας κεμπαπ…Αλλο πραμα. :twisted:
[/quote]
Κάτι παρόμοιο είχε πει και μια φίλη μου? όταν ψήναμε στο εξοχικό μου? ναι, εγώ έψηνα? [το ξεπέρασα πια και δεν κλαίω πάνω από το κρέας]? αλλά, αυτή η φίλη μου, έγινε τελικά χορτοφάγος, επίσης?
Αααα δηλαδη εισαι κακη επιρροη;;;
Να το ξερω να προσεχω.
Επισης. Οn topic. Η σημερινη βροχη ηταν φρικτη.
Και τώρα ο αέρας φυσάει σαν γύφτος?
Χμου πέραν του ότι μπήκε νερό στο σπίτι μου και σαν καλός νοικοκύρης καθόμουν και μάζευα κάμποση ώρα, ήταν απολαυστικότατη.
Μόλις (4.10) γύρισα και σπίτι μετά από βραδινό περίπατο στο βροχή και πραγματικά είχα την καλύτερη ψυχολογία που θα μπορούσα να έχω. Θα έλεγα πως είμαι γκοθάς κατά βάθος, αλλά τα χαλάμε στα της ψυχολογίας.
Έτσι να ζηλέψετε και λίγο αν και δεν υπάρχει σκυλάκι.
Χαίρομαι που δεν είμαι η μόνη που της αρέσει να περπατάει βραδιάτικα ή ξημερώματα μέσα στη βροχή…με βοηθάει να σκέφτομαι …Αχ Αχ να βρέχει κάθε μέρα [χωρίς τον κ**οαέρα] …
Nimlot στα χιόνια πάω κ γω !!
Το πιο ωραίο είναι να οδηγάς στη βροχή και ν’ ακούς Paradise Lost…
Παλιά το έκανα πολύ συχνά… Πήγαινα από Πειραιά - Σούνιο μέσα στη νύχτα ολομόναχος και γύριζα…
Μέχρι που άρχισα να παίρνω παρέα…
Και αν δεν έχεις τουτου, παίρνεις το mP3 Player κ ξεκινάς με τα ποδαράκια [όχι για το Σουνιο :? ]…κ μπορείς να πάρεις κ όσηηη παρέα θες!! :roll:
Ο ποδαρόδρομος έχει πολύ μοναξιά…