enick η παρένθεση πήγαινε στο παλικάρι των intronaut
leye, ζητώ συγγνώμη αν φάνηκε πως αρπάχτηκα ή τσαντίστηκα, απλώς διαφώνησα - όχι κάτι παραπάνω. και ναι, συμφωνώ ότι πολλοί θα ψηφίσουν από συνήθεια, όπως όμως συμφωνώ και με τον τραμπάκουλα ότι δεν είναι ανάγκη να απαξιώνεις άλλους για να αναφερθείς στον λέστερ ή σε κάποιον άλλο, μπορεί να γίνει και χωρίς αντίστροφη ψυχολογία διαφωνώ πάντως και με το θέμα της προόδου. η μουσική μια χαρά είχε προοδεύσει, κάποιοι ψήθηκαν να κάνουν το ροκ σχεδόν μη-ροκ, να το μπλέξουν με τζαζ και ό,τι άλλο (βλ. ριο, αβαν γκαρ, κραουτς κ.λπ.) και άλλοι ψήθηκαν να κάνουν το ροκ μέταλ. τις περισσότερες φορές ήξεραν τι έκαναν ή τι ήθελαν να κάνουν τέσπα. οι συγκεκριμένοι μάλιστα, κάνουν ακριβώς τα ίδια τόσο χρόνια μετά αγνοώντας την όποια πρόοδο.
Άκυρον. με μπέρδεψε η σύνταξη…
Κατά τ’ άλλα μαζί σου στο γενικό νόημα, λαός χωρίς μνήμη είναι λαός χωρίς μέλλον και τα σχετικά. Lester γαμεί. Αυτά.
Συνεχίστε…
Όλοι καλοί κ σημαντικοί είναι,παλιοί κ νέοι,απλά οι παλιοί είναι γνωστοί και στις γιαγιάδες μας, κ επίσης το 95% του φόρουμ έχει ποστάρει 20 μπασσίστες. Οι οποίοι γαμάνε,κ προφανώς το ποσοστό δείχνει ότι έχουν προσφέρει τα άπειρα στη μουσική, αλλά απλά o redrum λέει να ακούσουμε κ τίποτα άλλο,δεν απαξιώνει
Και ο [B]Lester[/B] γαμάει ποπουδέλια ,δλδ πως να το κάνουμε τώρα
Επίσης μέγιστος κ τρέλα με κορδέλα ο [B]Tony Choy[/B]απο Atheist ε.
Επίσης ο μπασσίστας των [B]Cinematic Orchestra [/B] σκίζει κ είναι φοβερός
Επίσης οι μπασογραμμές που χώνει ο [B]Amon Tobin[/B] στους δίσκους του είναι η μια πιο άπαιχτη απο την άλλη [SPOILER]σαμπλαρισμένες όμως μάλλον ε :p[/SPOILER]
Και μην ξεχνάτε τον ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΤΑΤΟ [B]Billy Gould [/B]απο Faith No more παίδες…
Ήμουν 200% σίγουρος ότι θα πόσταρες κάτι απο αυτούς. Χαχαχαχααχαχ,διαβάζω το μυαλό σου χαχαχαχαχχααχαχαχαχχαχαχαχαχχααχχαααααααχαχαχαχχαχαχαχαχααχχχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχααχαχχααχαχαχαχαχχαααααααααααααααχαχαχχααχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχχαχααχαχγχαχαχαχαχχααχάχαχαχαχαμχαχαχαχαμχαχαχαχαχαχωαχαχαχαχαχαχαχτχαχαχαχαχαοχαχαχαχυχαχαχαχαςαχαχαχαχμαχαχαχπαχαχαχααχαχαχαχασαχαχαχασαχαχαχαιχαχαχασαχχαχαχτχαχαχαχες πάντως
ΜΥΣΤΙΚΗ ΦΡΑΣΗ ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΑ χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Ανακρίβεια νούμερο 1.
Ανακρίβεια νούμερο 2.
Ευχαριστώ που ξέρεις και τα γούστα μου καλύτερα από μένα. Πραγματικά απολαμβάνω! 8)
Κατά τ’άλλα οι 4 περιπτώσεις που ανέφερα δεν ήταν τυχαίες, ήταν από τους λόγους που έπιασα το ίδιο όργανο με αυτούς στα χέρια μου. Πως να το κάνουμε ρε παιδί μου, δεν είχα ακούσει Λέστερ τότε, αλλά ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια στο μπάσο, ήταν και συνεχίζει να είναι το Guyana των Womanowar, που πόσταρε ο Τραμπ.
Και μην ξεχνάτε τον ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΤΑΤΟ [B]Billy Gould [/B]απο Faith No more παίδες…
Εννοείται.
Επανερχόμαστε on topic, ωραία
Οκ. [B][SIZE=“5”]+[/SIZE][/B][B]πολλά… [/B]από εμένα.
Να ένα τραγούδι που δεν θα το λινκάρουν πολλοί όταν σκευτούν “τουλ”. Παράδειγμα του τι εννούσα.
(και φυσικα ο αγαπημένος μου μπασίστας.)
Να σημειωθεί η δουλειά του με peach(suns of the tundra)
Justin Chancellor και πάλι λοιπόν.
απο tool [U]schism[/U] και τα μυαλα στα καγκελα
επισης μ’αρεσει και το μπασο και στο [U]hyper music [/U]απο muse
+1, ικανότατος μπασίστας. Κι έχει επηρεάσει πολύ κόσμο τώρα τελευταία - ειδικά με μπασογραμμές τύπου Ηysteria.
Nαι είναι ωραίος,νομίζω ότι απο τους καλύτερους σε μπάντες τέτοιας ευρείας αποδοχής. Παίζει πολλες γαμιστερές μπασσογραμμές (αν κ έχω ακούσει ότι ο Bellamy γράφει τα πάντα στους muse, basslines included)
Γιατί αλλιώς οκ τρώει σκόνη απο πολύ λαό ε
τελευταία αγαπάω κάθε ήχο που παράγεται από το μπάσο των nomeansno…νομίζω ότι είναι το πιο εθιστικό πράγμα στην μουσική τους
Θελω να τους ψαξω περισσότερο τους Intronaut,μου προτεινετε καποιον δισκο τους να ακουσω?
Steve Harris
Cliff Burton(R.I.P.)
David Ellefson
Steve Di Giorgio
1.Geezer Butler
2.Cliff Burton
3.Gary Thain
Steve Di Giorgio, personal favorite
[B]Dan Briggs[/B]
Πολύ μπροστά οι γραμμές του, τελείως τζαζιστική προσέγγιση ενώ αυτά που παίζει η μπάντα του είναι εντελώς “γεια σου” γενικά (Between The Buried And Me).
Ακούστε:
[B]Viridian
Disease, Injury, Madness
Mirrors[/B]
Και παράλληλα απεριόριστη λατρεία γιατί η αγαπημένη του μπάντα είναι οι Queen. Και γιατί παίζει με το ΤΕΡΑΣ Sunn 300T (έστω και στην επανέκδοση της Fender, τουλάχιστον πρόλαβε να πάρει μοντέλο με το λόγκο της Sunn πάνω :P).
O αγαπημενος ου ειναι ο Sam Rivers γιατι κανει το μπασο απο σινοδευτκο οργανο κυριο για παραδειγμα στο τραγουδι Re-Arranged και στο Boiler των Limp Boiler
[SPOILER]Boiler-Limp BIzkit
[SPOILER]Re-Arranged-Limp Bizkit
:rockon:
- Εαν θες πιο σπασίδια -ακατέργαστα πράγματα πας για το πρώτο ,το [B]Void[/B]
- Εαν θες να ακούσεις το πιο πειραματικό τους κ φεύγα,πας για το [B]Prehistoriscisms[/B]
- Εαν θες να ακούσεις κάτι πιο στρωτό (στα σχετικά πλαίσια πάντα), κ με φωνητικές αρμονίες, πας για το [B]Valley of Smoke[/B]
Όλα δισκάρες είναι,είναι μεγάλη μπαντάρα-τραγουδάρες-συνθετική νοοτροπία,κ είναι όλοι τους κ γαμιστεροί μουσικοί επίσης
Πες τα ρε! Κ γαμώ τους μπασσίστες, φοβερές ιδεάρες!!! Στην Ελλάδα τουλάχιστον πολύ υποτιμημένος [SPOILER](για να μην μιλήσω κ για την μπάντα του κ αρχίσουνε τα όργανα εδώ μέσα )[/SPOILER]
Ο Ντεμάγιος τους έχει όλους!!!