progressive brutal death metal. Επειδή το έκαναν οι Gojira δεν σημαίνει ότι μπορείς να το κάνεις και εσύ
Κανένα, το metal δεν θα γίνει ποτέ τετριμμένο και πάντα θα είναι εδώ να μας συντροφεύει ενάντια στις βουλές των χαρτογιακάδων.
ΖΗΤΩ Ο GUS G!
Χάκο, αν διαβάζεις, θέλω στήλη στο περιοδικό σας γιατί από δουλειές δύσκολα τα πράγματα γενικά.
το 3 το συμπληρώνουμε κατά προτίμηση?
Eισαι ο official typo stalker μου:D
Ειχα γραψει κι ενα ακομα(τους Coil ως ξεχωριστη κατηγορια βασικα ως φορο τιμης αλλα στο τελος το σβησα,ξεχασα να αλλαξω τα νουμερα και βουαλα:p)
Xαχα, τωρα που βριζετε αφθονα τα “ατμοσφαιρικα” συγκροτηματα με γυνεαικεια φωνητικα, θυμηθηκα που χα αποκαλεσει τσουλα την τραγουδιστρια ενος παρομοιου συγκροτηματος που επαιζε στο ροκγουεηβ του 2008, επειδη μας χαλαγε τα κενα μεταξυ των κομματιων των carcass και καποιος απο δω μεσα ειχε θιχτει:lol:
Συμφωνω οτι ολα τα ειδη εχουν λιγο, πολυ κορεστει και υπαρχει συνεχης επαναληψη. Ειναι κατι λογικο και αναμενομενο, πολλα νεα συγκροτηματα προσπαθουν και αντιγραφουν παλαιοτερα επιτυχημενα στον εκαστοτε χωρο… Αν επιλεξω ενα, αυτο ειναι το Black Metal, δεν ειμαι καθολου φαν του ειδους και με κουραζει πολυ η επαναληψιμότητα και γενικα δεν βρισκω καθολου ενδιαφερουσες ιδεες στον συγκεκριμενο χωρο. Γουστα ειναι αυτα, ετσι?
οχι…
Χαχα, ναι, και μένα με είχε ενοχλήσει αυτή η αναφορά, το είχα ξεχάσει οτι εσύ το είχες αναφέρει! :lol: Γιατί (μας αρέσει δε μας αρέσει), η Sharon είναι μια απο τις κορυφαίες φωνές στον χώρο και μέλος ενός απο τα σημαντικότερα ονόματα του είδους, το οποίο σίγουρα δεν ανήκει στους εκατοντάδες μιμητές που ξεφύτρωσαν και πραγματικά κούρασαν το συγκεκριμένο στυλ. Όπως και τόοοοοσα άλλα στυλ όμως.
Λεπόν εγώ αφ’ενός θεωρώ κορεσμένα τα άπαντα των ειδών που πόσταρα (κι απ’τα οποία μπορείς να πεις ότι ακούω μόνο μερικά πράγματα από μεταλκορ και ποστροκ) αλλά με 3 πράγματα έχω κόμπλεξ και δεν μπορώ να ακούσω με καμία δύναμη (προτιμάω να φάω τα άντερα γάτας που’χει χολέρα παρά να ακούσω 1 λεπτό απ’αυτά ας πούμε :p)
-
ΠαPower - Επικ και όλα αυτά τα ΜΑΝΟΓΟΥΟΡοειδή - Τυφλοφυλακοειδή
-
Το βλακ μέταλ (το μόνο που έχω αντέξει ν’ακούσω απ’αυτό είναι το Dark Medieval Times των Satyricon και μπορώ να πω ότι μ’άρεσε κιόλας, αλλά πλέον ΔΕΝ)
-
συμφωνίκ - καλλιντίκ τέλος πάντων μέταλ με γουίμεν στο μικρόφωνο.
οπότε εννοείται ότι αυτά θα ψηφίσω γιατί έτσι ας πούμε (η τελευταία κατηγορία εμπίπτει στο “άλλο”)
Το μέταλκορ απ’την άλλη αντικειμενικά νομίζω ότι είναι πιο προβλέψιμο και κορεσμένο πλέον απ’όλα αυτά μαζί όπως και το melo-death αλλά ευτυχώς σε αυτά τα δύο βγαίνουν ακόμα καλοί δίσκοι (καλά και στα υπόλοιπα ιδιώματα όσοι τ’ακούν στάνταρ θα βρίσκουν κάτι καλό, εγώ απλά δεν ασχολούμαι - η άγνοια είναι ευτυχία :p) π.χ. περσινό as I lay dying και προπέρσινο Dark Tranquillity οπότε δεν τα σιχτιρίζω εδώ
αυτά
Που πήγε ρε το Doom ; 8O [-X
το epic και power για μένα
Κορεσμός υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει για πάντα σε όλα τα μουσικά είδη και σε όλο το κόσμο. Αυτός είναι κανόνας.
Και φυσικά κάθε κανόνας έχει και τις εξαιρέσεις του. Δηλαδή μπορεί να βγαίνουν 1000 μπάντες που παίζουν το ίδιο στυλ αλλά από μία έως 10 από αυτές μπορεί να αξίζουν το κάτι παραπάνω. Εκείνες πρέπει να ανακαλύπτουμε και να στηρίζουμε και να πετάμε στα σκουπίδια όλες τις υπόλοιπες (990-999).
Επίσης θεωρώ άσκοπο να τσακώνονται άτομα για τη μουσική. Το αυτί του καθενός αναλόγος τα ακούσματα που έχει και την “εμπειρία” φτιάχνει και ένα τελείως διαφορετικό κριτήριο για τη μουσική που θέλει να ακούει…
Εδιτ: Ψήφισα το Poser - Glam γιατί έτσι έκανα μια ζωή. Δεν υπάρχει λόγος, απλά το μισώ από μικρός
Γιατί 1ο το Epix Metal? Σε όλους δεν άρεσαν τα παραμύθια σαν παιδιά;
Γκλαμ / ποουσερ μεταλ. Γιατί η μέταλ φίλε με δεν είναι ετσι!! :lol:
Θεοι οι Gojira,επος το From Mars To Sirius αλλα brutal death ουτε απ’εξω.
Brutal Death ειναι οι Suffocation ας πουμε.
Αποφασισα.Τα Meshuggah-οειδη ριφφς…
Ε όχι και τετριμμένη η ντουμιά, θα τρελαθούμε τελείως; Να ρίξει φωτιά να σας κάψει ο Lee Dorrian. :p:p:p
Λοιπόν, έχουμε και λέμε. Θα πάω δια της ατόπου. Τραντισιοναλ μετσαλ δεν ψηφίζω γιατι θα ήταν σα να λέμε είσαι ροκάς και θεωρείς τετριμμένους τους Μπιτλς π.χ., εν ολίγοις οι αιώνιες αξίες δεν μπορούν να χαρακτηριστούν τετριμμένες. Το ίδιο ισχύει και για το χαρντ ροκ. Μπλακ/ντεθ με την καμία γιατί αφενώς είμαι φαν, αφετέρου είναι λίγο πιο αντεργκραουντ φάσεις, με συγκεκριμένοους οπαδούς που γουστάρουν γιατι αυτούς ξέρουνε, αυτούς εμπιστεύονται. Και στην τελική ποτέ δεν διεκδίκησαν ιδιαίτερα βραβεία πρωτοτυπίας τα συγκεκριμένα στυλάκια. Πόζερ επίσης δεν ψηφίζω γιατί νομίζω οτι δεν υφίσταται τέτοιο είδος στις μέρες μας, οπότε για τι το τετριμμένο μιλάμε; Metalcore και Post, δεν σχολιάζω γιατί δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα. Οπότε τι μας μένει; Στρουμφάκια! Ήθελα δεν ήθελα εκεί κατέληξα:lol::lol:
λολολ.
ο ορισμος του prog brutal death metal, ειναι αυτος κι αυτος, που στην ουσια τεκνοντεθ θεωρουνται.
οι Gojira πλεον παιζουν αυτο το μεσουγκομεταλ που λεει και ο Κοσμας, οποτε δεν αρχισαν τιποτα καινουργιο.
Βγαλτο μπρουταλ και εισαι νταξει.Και ναι οι γκοτζιρα αρχισαν κατι καινουριο κατα καποιον τροπο.Δες τα 2 πρωτα και τα 2 τελευταια cd τους.
Prog metal δυστυχως,μια και ειναι πιο regressive και απο επιθεωρηση του Δαλιανιδη ξερω γω…
Power metal τυπου Rhapsody,με τον Κριστοφερ Λη,την Ορχηστρα των Χρωματων,την παιδικη χωρωδια Τυπαλδου,τους Ονιραμα,τη Ρωζιτα Σωκου και τον Χρηστο Σαντικαι,οπως και λοιπα σαουντρακ για τα festival του Στρουμφοχωριου…
Ατμοσφερικ/μελοντικ/κλαψομουνικ/αγαμικ/κοπρολαγνικ/γκοθικ/νεκροβοθρικ/φερετρικ/ rock-metal γιατι η υψιφωνος σουσουραδα και ο κακιασμενος νεκροβαμπιρος ειναι τοσο κιτς που θα εκαναν τον Γκαρυ Γκλιττερ να το γυρισει στην υψηλη ραπτικη…
Ποσα και ποια συγκροτηματα ξερετε που να υπαρχουν σε αυτη την εκδοχη του ειδους και το εκαναν τετριμμενο ??
Παρομοια ερωτηση απευθυνω και στον Leviathan που μιλησε για τα τυφλοφυλακοειδη.
Ξερει πολλα συγκροτηματα που να εχουν τον ηχο των Blind Guardian ??
Τουλαχιστον θυμηθηκε ο ενας τον αλλον…:lol: