Spoiler αγορινα! Δεν παιζουμε με αυτα τα πραγματα…
Κ σιγα μην κανει αυτη γυμνη φωτογραφιση…περιμενει τον “δικο της Tommy Lee” να βγαλει κ κανενα φραγκο!
Θα ριξω κ εγω λιγο λαδι στη φωτια…
[SPOILER]
=P~ =P~
[/SPOILER]
Spoiler αγορινα! Δεν παιζουμε με αυτα τα πραγματα…
Κ σιγα μην κανει αυτη γυμνη φωτογραφιση…περιμενει τον “δικο της Tommy Lee” να βγαλει κ κανενα φραγκο!
Θα ριξω κ εγω λιγο λαδι στη φωτια…
[SPOILER]
=P~ =P~
[/SPOILER]
:lightsabre::lightsabre::lightsabre:
Προτείνω eternal ban στον MangerNick μετά τον παραλληλισμό της Σκάρλετ με ημιπορνοστάρ τύπου Πάμελας?
Με το λάδι στην φωτιά θα συμφωνήσω.
Το muse το μισησσα (σχεδον). Ξενερωτο RnB,χαζοι (εως αφελης) στιχοι και 3 κομματια ακρατης βαρεμαρας για κλεισιμο.
Όλα ΟΚ, αλλά RnB??
Whiplash, Defiance, Ryche, Dream Theater, Artillery, Martyrdod, Candlemass
Ναι σωστα…Παμελα ειναι μονο μια!
Φυσικα χωρις να θελω να πω οτι δεν ειναι μ…ναρος η Σκαρλετ! Αλλα ο παλιος ειναι αλλιως…
Αυτή τη στιγμή μου έρχονται στο μυαλό Candlemass, Immortal και Queensryche…
ελα ρε, βγαλαν φετος αλμπουμ αυτοι και ηταν και κακο;
Σου αρεσε τιποτα φετος?
Οχι
@ nomisteraki δεν ηταν κακουλi αλλα νταξει, δεν περναει το ομωνυμο και το in extremis ουτε κατα διανοια
Απογοητεύσεις είναι να αναμένεις κάτι με ανυπομονησία και να σου βγαίνει μούφα. Από αυτήν την άποψη θυμάμαι και αναφέρω τα Mono - Hymn to the Immortal Wind και My Dying Bride - For Lies I Sire, αν και τα εκθειάζουν μερικοί εδώ. Απόψεις. Απλά από τους Mono περίμενα κάτι καλύτερο γνωρίζοντας τα θεϊκά προηγούμενά τους και από τους MDB μία επαναφορά (δυστυχώς ούτε το A Line of Deathless Kings μου άρεσε).
TI? 8O