Όχι ρε, απλά εξηγώ γιατί δε συμμετέχω στη συζήτηση. Γιατί αφορά μια νοοτροπία που για μένα είναι λάθος.
Και στο παρελθόν έχω κάνει παράπονα γιατί όλο ανοίγονται θρεντς όπου θάβονται συγκροτήματα.
Δεν είπα ότι πρέπει να αλλάξεις τον τίτλο. Δε διαφώνησα με το moderation. Mε τους χρήστες που συνέχεια προσπαθούν να θάψουν διαφώνησα.
δεν νομίζω ότι κάποιος “προσπαθεί” να θάψει, τουλάχιστον κάποιος σοβαρός. απλά τελικά νομίζω ότι γίνεται αυτό.
πχ
το ok computer θεωρείται ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ κορυφαίο album. γιατί είναι. ΤΕΛΟΣ. μπορείς να πεις “δεν μαρέσει” θεωρώ άδικο να πεις “υπερεκτιμημένο”. πράγμα που έγινε. τουτέστιν? αν κάτι δεν μου αρέσει κ αρέσει σε κόσμο - > υπερεκτιμημένο. αυτή η νοοτροπία υπάρχει γενικά κ ανακυκλώνεται. κ μου την σπάει προσωπικά, αλλά δεν ξέρω πως μπορούμε να την ξεπεράσουμε.
ναι δεν υπαρχει αντικειμενικα δεν αξιζει, αλλα ουτε αυτο για μενα ειναι το υπερεκτιμημενο. Γενικα ρε παιδι μου αυτο που λεω γω ειναι οτι το υπερεκτιμημενο/υποτιμημενο στεκει μονο για μπαντες συγχρονες σε σχεση με την προωθηση που τους γινεται και κρινεται απο τον χρονο. Για αυτο και πιστευω οτι δεν εχουν ουσια οι εννοιες αυτες για μπαντες οπως φλουντ, νιρβανα, ραντιοχεντ κτλ. γιατι καποιος μπορει να πει “υπερεκτιμημενο γιατι το αλμπουμ τον ταδε που βγηκε τοτε εχει καλυτερα ριφ” αλλα αυτο δεν μειωνει την αξια του πρωτου οποτε παλι δεν στεκει.
Αν πω οτι τα 2 πρώτα των Floyd είναι τα αγαπημένα μου πόσοι θα με περάσουν για τρελό;
Συμφωνώ απόλυτα. Είναι ακριβώς η σκέψη που έκανα όσο διάβαζα το thread. Π.χ. εγώ θεωρώ υπερεκτιμημένα τα 2 Keepers, όμως αυτό συμβαίνει γιατι απλούστατα σιχαίνομαι τους Helloween. Πόσο αντικειμενική είναι αυτή η άποψη; ΚΑΘΟΛΟΥ
Πωωωωωωωωωω.πολύ φασαρία για το τπτ.κάποιοι κανουν λες και 8έλουν να επιβάλλουν τι γνώμη τους.τι σημασία έχει η γνώμη των άλλων?όταν είσαι μόνος σου και ακους είτε nightwish είτε floyd είτε κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο και νιώθεις ανατριχίλα δεν μετράει η γνώμη κανενός.ειναι κάτι το προσωπικό η μουσιή πιστεύω.
Δεν συμφωνώ με το Nevermind the Bollocks. Δεν θα επρεπε να περιεχεται γιατι είναι ενα απο τα σπουδαιοτερα ντεμπούτα στην ιστορια αυτής της μουσικής. Αλλά ούτε και το Nevermind θα επρεπε να είναι. Δεν είμαι φανατική των Nirvana αλλα όπως και να το κάνουμε άλλαξαν τα δεδομένα στη μουσική στις αρχές των '90.