Το αλμπουμ-μεγαθήριο που άκουσα κ δν μ έκανε καθόλου εντύπωση

Πφφφφ ΣΚΑΤΟΦΛΩΡΟΙ κι οι δυο σας.

Νταρθ πάμε να δούμε κανένα Σμάκνταουν.

Ξενερωσα! Παω να κανω παραγγελια πυτογυρα…

Εντιτ: Ρε συ ο απο πανω…βαζω τα γυρονια βαζεις μπυρες να ερθω να δουμε τον Αντερτεικερ να κοβει κωλους;

ΑΥΤΟ ΘΑ ΔΕΙΤΕ?

Μεγάλες κότες Γκράκχε, άστα να πάνε. Τσάμπα τα ποπ κορν.

Nightwing, managernick…

Ρε παιδια…δηλαδη…πως να το εξηγησω…[SIZE=“5”]NTAΞΕΙ ΓΕΛΑΣΑΜΕ, ΟΚ?ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ…[/SIZE]

Μα οχι παραδεξου το οτι μας θες στο θρεντ.

Ξυλο με Earendil λοιπον.

Αχ τα σβησανε. Μπαη μπαη λοβ =(

Ετσι θα καταληξει.

Ον τοπικ επειδη σβηνονται ποστ,και το παραχεσαμε.

Για οσους λενε για το master of puppets,θα συμφωνησω.Εκτος απο καποια “χιτακια” το υπολοιπο δεν μ’αρεσει.Το ιδιο συμβαινει με ολα τα cd των μεταλλικα.

Ποιά χιτάκια απ’τα 8 που έχει?

Battery
Master of Puppets
Orion
Αντε και ισως το welcome home.

καλά, κενό σύνολο ορίζεις. εξ αρχής δηλαδή, ποιός είπε progressive ROCK το O:M ρε, θα τραβάμε τα βυζιά μας σε λίγο.

επίσης, έτσι για μια αλλαγή ρε αδερφέ, μη συγκρίνεις τους μισούς δίσκους με το αενιμα και τους άλλους μισούς με το άνιμαλς…

[SIZE=“7”]CURACELL.[/SIZE]

Εγώ τα συγκρίνω όχι γιατί έχουν καμμία σχέση αλλά γιατί τα πάντα συγκρίνονται. Μήπως δεν μπορώ να συγκρίνω Μαραντόνα με Κολομπούρδα επειδή δεν παίζουν στην ίδια θέση; Και ναι λατρεύω το Animals αλλα προσκυνώ στον για μένα κορυφαίο metal δίσκο όλων των εποχών Operation Mindcrime

Γελάνε και οι φαβορίτες μου ρε. :lol:

Και για να συμπληρώσω τον ντουντ με δική του ατάκα

ψωνίζετε από ράδιο Κουρασίδη

όχι φίλε μου το εννοώ.Οκ δεν ήταν τιτανοτεράστια παπαρία αλλα undertow και aenima δεν τα μπορώ.Απο εκεί και μετά μάλιστα.Τι να πω…ίσως να τα έχω αδικήσει θα δοκιμάσω να τα ξανα ακούσω και θα σου πω

Εγώ πάλι αναρωτιέμαι πώς ένα album που σου αρέσουν 4/8 κομμάτια “δε σου έκανε καθόλου εντύπωση”… :-k

Ως άλμπουμ “της σειράς” το χαρακτηρίζεις, ή μέτριο, κοκ.

Συμβαίνει, αν το έχεις ακούσει απο samples.

Των 30’’ κι όλας, με τους μεταλικατς συμβαίνει και συχνά άλλωστε:p

Αυτο ειπα και γω πριν σε ενα ποστ μου,το topic ουσιαστικα ειναι “τα πιο υπερτιμημενα αλμπουμς-μεγαθηρια”(και εχει μεγαλη διαφορα γιατι ο τιτλος του τοπικ προυποθετει το αλμπουμ που θα αναφερουμε να το θεωρουμε κακο/μετριο,ενω με το “overrated” δεν εννοουμε απαραιτητα αυτο).Τα περισσοτερα αλμπουμς που αναφερονται εδω μεσα ειναι,topictitlewise,off topic.Ειναι λιγα τα πραγματικα αλμπουμς-μεγαθηρια(η μαλλον δεν ερχονται πολυ ευκολα στο μυαλο γιατι ουτως η αλλως υποσεινηδητα τα χουμε ξεχασει γρηγορα:p)που δε μας καναν καμια μα καμια εντυπωση(ακομα και ο Bleeding γουσταρει R.Calling απο OM ξερω γω).Αν βεβαια διαλεξουμε αλμπουμ απο καποιο ειδος που δε τη παλευουμε μια,ειναι πιο ευκολο,αλλα σε αυτη τη περιπτωση δεν εχει και τοσο νοημα.

κλαιω.

τι ποστ σβηστηκαν? αφηστε τα να γελαμε. επεσαν και μπινελικια?