Το αλμπουμ-μεγαθήριο που άκουσα κ δν μ έκανε καθόλου εντύπωση

κοιτα να δεις που τον ξερεις, ο Βασιλης ειναι ρε σοβαρεψου, WarDanceR/^MorTreD^ απο #grindcore, θυμασαι;

ατιμο IRC, εχεις καταστρεψει κοσμο :stuck_out_tongue:

οχι, τα καλυτερα παιδια εχει!

Χεχ, I know, αλλα τα ξενυχτια που εχει προκαλεσει και οι χαμενες “φοιτητο-ωρες” !
Το 'χω κοψει μαχαιρι, και ειμαι “καθαρος” πλεον :lol::stuck_out_tongue:

Πάμε να το συνεχίσουμε στο [SIZE=“7”]Ozzy [/SIZE]vs [SIZE=“1”]Dio [/SIZE]:stuck_out_tongue:

Eπίσης το Revolver. Όχι φυσικά ότι δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση. Απλά δεν τρελαίνομαι τόσο όσο λέει ο θρύλος ότι πρέπει. Εντάξει Eleanor Rigby και Τοmorrow Never Knows είναι θεμέλιοι λίθοι της ροκ και επίσης και άλλα κομμάτια μου αρέσουν πολύ όπως π.χ. το And Your Bird Can Sing ή το For No One αλλά μερικά με ξενερώνουν όπως το Yellow Submarine, Here there and Everywhere κτλ. Προτιμώ με τα χίλια τα επόμενα 3 album τους…

:frowning: To καλύτερό τους κατά την ταπεινή μου…

ΒΑCK IN BLACK…

Δεν θα πω οτι δεν μου εκανε καθολου την εντυπωση που ισως “θα επρεπε”, γιατι μου εκανε…
απλα το θεωρω “δευτερο” καθως κυκλοφορησε μετα το Highway και μου αρεσουν μονο τα μισα κομματια (περα απο το γεγονος οτι και σε οσα μου αρεσουν, λειπουν και οι στιχαρες που γραφανε παλια).

ωχ ωχ ωχ ποιος τους ακουει τωρα

ετοιμασου ηδη βλεπω τον crabsody να ερχεται απο απενανι με το ιαπωνικο σπαθι :stuck_out_tongue:

συμφωνω κ βαζω μεσα κ το sgt pepper’s

πολυ ντορος για το τιποτα

τα 2 επομενα τουs ομως σκοτωνουν τα παντα εκεινης της περιοδου και οντως ειναι οι κορυφες των beatles

Γκντουπ!

Γκντουπ^2

Γκντουπ^3

Ποιά μισά; Τους στίχους δεν τους γράφανε. Τους έγραφε ο Βοn. Οπότε λογική και η πτώση σε αυτόν τον τομέα.

Ρε οι Beatles έχουν μόνο κορυφές ρε αλήτες!!!

α, ξεχασα να πω πως με εχουν αφησει αδιαφορο ολα τα αλμπουμ-μεγαθηρια του δεινοσαυρικου ροκ (Stones, zeppelin, beatles κλπ)… :smiley:
πλακα πλακα, δεν εχω την ιδια αποψη για Stooges & Doors & Velvet Underground …
iggy rules

Aλήτες!
:stuck_out_tongue:

Stairway to Heaven κ μαλακιες! Αυτα ειναι τραγουδια για φλωρους! Μονο Aura Noir κ ξυλο… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Οπως ανεφερε και ο crabsody, τους στιχους τους εγραφε ο Bon και ειναι λογικο να μην ειναι ακριβως στο στυλ που μπορει να προτιμας, αλλα δεν ειναι με τιποτα κακοι. Ειδικα στο Back In Black ειναι κορυφη οι στιχοι και ολα τα τραγουδια ειναι ενα και ενα…

άλλο ένα άλμπουμ π εκτός από 2-3 καλές στιγμές με κουράζει είναι από Judas Priest - Sad Wings Of Destiny .:expressionless: