Το αλμπουμ-μεγαθήριο που άκουσα κ δν μ έκανε καθόλου εντύπωση

ok…το παραδεχομαι…ειναι 3 χιτ + 3 που μου αρεσουν απο τα υπολοιπα.

τα εξτρα 3 ειναι:

το Let
το Drink
και το Love

απλα υστερα απο τοσα χρονια…δεν μπορω να πω οτι προτιμω τον “Geordie” απο τον Scott.

μαλλον γι’αυτο δεν μου κανει τοση εντυπωση.

Το ιδιο ποσοστο κομματιων μου αρεσει και απο το Flick of the switch για παραδειγμα,μονο που μεσα σε αυτα ειναι μονο ενα “χιτ” και δεν εχει καμια σχεση (οσο αφορα την δημοτικοτητα) με τα 3 γνωστα του BIB.

ποιές είναι οι 2-3 καλές στιγμές? :?

Κάτι είπα για Priest (σ’άλλο αντίστοιχο topic…) :lightsabre:

PS. Συν του ότι το Sad Wings το’ψαχνα καιρό κ χάρηκα ιδιαίτερα π το βρήκα (κ σε βινύλιο παρακαλώ) τραγικέ ιερόσυλε βάνδαλε! [-o<

trying to pick a fight,are we?:stuck_out_tongue:

To Let και το Love είναι στο ίδιο τραγούδι :):):wink:

σωστοοος…#-o

Shake a leg…

σίγουρα το Victim of Changes και το Genocide . το άλλο μεταβάλεται διαρκώς .:stuck_out_tongue:

Εδιτ

3 Tyrant
4 The ripper
5 Deceiver
6 Island of domination…

και αυτα ειναι ολα κραχτες!
[-X

μηπως μιλας για αλλη μπαντα?:-k

Μήπως έχεις ακούσει κανένα ντέμο; Κανένα μπούτλεγκ της εποχής ίσως;

Η αλήθεια είναι ότι για να καταλάβεις τί εστί Σαντ Γουίνγκς βέβαια, πρέπει να ακούσεις το Ανλίσντ ιν δι Ιστ!

μιας και τα πυρά των συμφορουμιτών είναι ακατάπαυστα και ισχυρά :stuck_out_tongue:

θα ξαναδώσω μια ευκαιρία στο αλβουμ .

ίσως να δώσω λίνκ για το κολοτούμπα θρεντ .

(ο καιρός γαρ εγγύς)

εδιτ: τι με έπιασε σήμερα ;

Χαχ και πάνω που νόμιζα ότι είπατε όλους τους μέταλ δίσκους που είναι τέλειοι απ’ την αρχή μέχρι το τέλος :Ρ

Να πω κι εγώ ότι δεν αντέχω κανέναν δίσκο των Stones και επίσης να πω ότι δεν μου αρέσουν εκτός από ελάχιστα κομμάτια, τα Use Your Illusion των Guns, σαφώς και δεν τα θεωρώ δίσκους μεγαθήρια.

Aftermath?

λοιπόν δεν μου έκανε εντύπωση το agent orange των sodom το οποίo οι περισσότεροι θεωρούν το καλύτερό τους album, προτιμώ με χίλια το persecution mania.
επίσης (το ξέρω ότι θα πέσουν ντομάτες εδώ) δεν με έχουν συγκινήσει ποτέ ιδιαίτερα τα south of heaven & seasons in the abyss

ναι το άκουσα ! και ναι … ειχα σχηματίσει λάθος άποψη . αλλά διορθώθηκα !

η απόδειξη !

πάντα τέτοια !:lol:

Άντε, πάλι καλά… :wink:

WE’VE GOT ANOTHER ONE!

μονο μην μου πεις οτι τα ειχες ακουσει πριν χρονια κτλ…
γιατι παιζει να ειναι αλλη μια περιπτωση-κωλοτουμπα!:stuck_out_tongue:

Να αναφερω επισης chaos ad… Καταλαβαινω οτι σε ατομα με πιο συγχρονα ακουσματα φαινεται τελειο, αλλα οσοι αγαπησαν τους seps των schizophrenia και beneath the remains καπου εκει τους μισησαν:p
Αν και για να γινω λιγο ιεροσυλος τα πρωτα δειγματα γραφης της κατω βολτας ειχανε ψιλοφανει απο το arise:lol:

κοιτα το στα ματια…και πες “το ξερω,το παρατραβηξα.ΣΥΓΓΝΩΜΗ,δεν θα επαναληφθει”!:stuck_out_tongue: