ok…το παραδεχομαι…ειναι 3 χιτ + 3 που μου αρεσουν απο τα υπολοιπα.
τα εξτρα 3 ειναι:
το Let
το Drink
και το Love
απλα υστερα απο τοσα χρονια…δεν μπορω να πω οτι προτιμω τον “Geordie” απο τον Scott.
μαλλον γι’αυτο δεν μου κανει τοση εντυπωση.
Το ιδιο ποσοστο κομματιων μου αρεσει και απο το Flick of the switch για παραδειγμα,μονο που μεσα σε αυτα ειναι μονο ενα “χιτ” και δεν εχει καμια σχεση (οσο αφορα την δημοτικοτητα) με τα 3 γνωστα του BIB.
Να πω κι εγώ ότι δεν αντέχω κανέναν δίσκο των Stones και επίσης να πω ότι δεν μου αρέσουν εκτός από ελάχιστα κομμάτια, τα Use Your Illusion των Guns, σαφώς και δεν τα θεωρώ δίσκους μεγαθήρια.
λοιπόν δεν μου έκανε εντύπωση το agent orange των sodom το οποίo οι περισσότεροι θεωρούν το καλύτερό τους album, προτιμώ με χίλια το persecution mania.
επίσης (το ξέρω ότι θα πέσουν ντομάτες εδώ) δεν με έχουν συγκινήσει ποτέ ιδιαίτερα τα south of heaven & seasons in the abyss
Να αναφερω επισης chaos ad… Καταλαβαινω οτι σε ατομα με πιο συγχρονα ακουσματα φαινεται τελειο, αλλα οσοι αγαπησαν τους seps των schizophrenia και beneath the remains καπου εκει τους μισησαν:p
Αν και για να γινω λιγο ιεροσυλος τα πρωτα δειγματα γραφης της κατω βολτας ειχανε ψιλοφανει απο το arise:lol: