Πραγματικά αυτό το thread ΔΕΝ πρέπει να το διαβάσει νέος ή υποψήφιος μεταλάς! Θα χάσει πάσα ιδέα! Ειδικά όταν βλέπει εδώ μέσα αριστουργήματα τύπου Arise, Master Of Puppets, Number of the Beast
Φιξντ
:lol::lol: Γαμησε… Νταξει το παρατραβηξα, μ αρεσει το arise μην κανετε ετσι…
ρε συγκεντρώσου ρε.
όσο για το καος μΧ, ρε. ρεεεε δίσκος που έχει βάλει το χέρι του, έστω και ξώφαλτσα, ο biafra δεν γίνεται να μην προσκυνείται :p:p
Τι να σου πω, εμενα δε μ αρεσει, τωρα ο biafra κανει και λαθη:lol:
Οσο για το arise μην τσιτωνεστε αλλο:p
:lol: Κοίτα η αλήθεια είναι ότι τα είχα πρωτοακούσει από αντιγραφή της αντιγραφής ω αντιγραφή κασσέτες, οπότε ίσως να έπαιξε και αυτό το ρόλο του. Πάντως γενικά δεν είμαι και πολύ φαν των slayer και τα αγαπημένα μου άλμπουμ τους είναι τα hell awaits, undisputed attitude, diabolus in musica, reign in blood, ίσως όχι τόσο προφανείς επιλογές όλα.
το undisputed attitude ειναι με τις διασκευες, ενα δικο τους κομματι εχει μεσα, το Gemini που ειναι και ψιλοκομματαρα.
Υπερβολες!!!(τοτε και οι “Δαιμονες” ειναι αριστουργημα:lol:)
Δισκάρα!Πολύ ωραίες κιθάρες ο Nohrum.
Για το Chaos A.D. τα είπα και εγώ, για το Arise όντως έχεις δίκιο, τα πρώτα δείγματα γραφής της μετέπειτα περιόδου τους ήταν εκεί, καλά κρυμμένα βέβαια!! Και δεν είπε κανείς ότι το Arise δεν μαμεί και δέρνει, ίσα ίσα, αλλά όταν στο εξώφυλλο του Beneath γράφει Sepultura καταλαβαίνεις ότι ακόμα και το Arise σου φαίνεται λίγο, τέτοια cohones είχαν οι cavalareoi.
Xα κατι τετοιο ηθελα να πω κι εγω…
Matia και Cynic κάντε ρε παλικάρια μια εξέταση σε κάνα ωριλά που κοντεύεται να βγάλετε και το Arise μέτριο.
Αχαχαχαχα… μετριότατο θα έλεγα…Just joking…ρε μαμούσε και έδερνε τι λέμε τώρα…απλά κάνοντας μια micro-metaliki analysis των particles του κάθε άλμπουμ διαπιστώσαμε ότι δύο από τα βασικά στοιχεία του Beneath The Remains, το ωμό brutality και το hyper-technicality, ήταν πεσμένα στο Arise, αντιληπτόν?
Μερικές φορές νομίζω ότι υπάρχουν αυτοί που το αγαπημένο τους κομμάτι από το Beneath είναι το Inner Self και υπάρχουν και οι υπόλοιποι που απλά το προσπερνάνε…:-k
Ελα ρε που εβγαλα το arise μετριο… Απλα καποια στοιχεια απο τα παλια αμβλυνθηκαν. Αυτο μονο, τελος
Λοιπόν σκέφτηκα δυο άλμπουμ που για το είδος τους είναι μεγαθήρια κι εγώ τα προσπερνώ χωρίς ιδιαίτερη προσοχή.
Exodus “Bonded By Blood”
Testament “The Gathering”
Αλλά αυτό μάλλον σημαίνει ότι το bay-area δεν είναι το φόρτε μου.
Απ’οτι εχω παρατηρησει, πολλοι προσκυνατε το ‘‘La Masquerade Infernale’’ των Arcturus.
To ξαναεβαλα να το ξανακουσω τωρα, και με το τελος εχω να πω παλι το ιδιο:
ΚΟΥΡΑΣΗ
το sham mirrors σ’αρεσει?
MΑΛΑΚΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΜΠΑΛΟΣ:!::!::!::!:
Σημερα το ακουγα κ εχω να πω παλι το ιδιο.Χωνει το κωλι του Ντι Μαιο για πλακα :p:lol:
Ναι.
Αλλα αυτο που γουσταρω περισσοτερο ειναι το μεγαλειωδες Aspera Hiems Symphonia.
Νταξει και το La Masquerade εχει καποιες καλες και εξυπνες στιγμες, αλλα στο συνολο του ειναι τιγκα στην υπερβολη και το βαριεμαι.