Το αλμπουμ-μεγαθήριο που άκουσα κ δν μ έκανε καθόλου εντύπωση

Aχ η καρδια μου με πιανει. Οχι ρε και τους Αρκτουρους!
To Sham Mirrors και το Masquerade Infernale ειναι ουμπερβαρβατοδισκαρες.
Εδικα τα Chaos Path και Alone μπορω να τα ακουω οταν οδηγαω, οταν τρωω, οταν χεζω, οταν κανω sex, οταν παιζω ξυλο, οταν τρωω ξυλο…

:frowning:

+1000000000

ρε παιδια μην κανετε σχολια, απλα να λετε ενα δεν μου αρεσει. δεν χρειαζονται τα σχολια! μετα θα συ-σκεφτουμε εμεις της ελιτ και θα σας κραζουμε πισωπλατα, αλλα οχι σχολια. ισχυει το ασπερα ανηκει στα 3 καλυτερα ντεμπουτα, το σαμ μιρρορς στα 3 καλυτερα της δεκαετιας και λμι στα καλυτερα της αλλης. αυτα ειναι. καλο που δεν αναφερθηκε και το τελευταιο εδω, γιατι θα πηδαγα απ’ τον 5ο. στη θεση του βγηκε το The Dystopia Journals, των Vulture Industries, με Garm στις φωνες.

Πώς γίνεται να υπάρχει ανθρώπινο ον που το κουράζει το ομώνυμο των Sabbath. Πωωωως

E??? ρε θα τριζουν τα κοκκαλα του Κρισ.το γκατερ ξεπερναει την λεξη μεγαθηριο για να το βαλεις εδω μεσα…και ξεκινω.

.Of rage and war.ξεκιναει με τη γαμιστεροτερη μπασσογραμμη,συνεχιζει με ακομα γαμιστεροτερο riff και τα φωνητικα του τζον δειχνουν με την πρωτη ακροαση οτι ο δισκος αυτος προκειται να σου λιωσει το μυαλο,και ειναι ωριμοτερος μουσικα του mountain king

.Gutter Ballet.ειπες το εξαιρεις…ευτυχως για την υγεια σου

.Temptation Revalation και Silk And Steel. Τα καλυτερα instrumental απο Savatage και τα καλυτερα Instrumental ever και αντε γεια

.When the crowds are gone. τι να μη σου αρεσει σε αυτο το κομματι?η πιανομελωδια ?το ξεψυχησμα του Τζον στο τελος?το σολο του Κρισ που σε αφηνει σε κομα?ΤΙ? ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ?

.She’s in love. δυνατο,γρηγορο,SAVATAGE

.Hounds. περναει σε ντουμιλα ακομα και το beyond the doors of the dark και το αφηνει χιλιομετρα πισω…απτην ριφφαρα που μας αξιωσε ο Κρισ να ακουμε μεχρι την σολαρα που κλανω βενζινη και τις κραυγες του θεου στο τελος.το κομματι αυτο δεν αγγιζεται.

.The Unholy. ε αν δεν σου αρεζε και αυτο να μαζευομασταν ολοι μαζι ξερω γω να τρωγαμε τα χερια μας

.Mentally Yours. ξεκιναει με εισαγωγαρα.εχει γαμω τους στιχους.και μετα ειναι δυνατο,γρηγορο,SAVATAGE!.δεν μπορω να βρω λογο να μην ειναι ισαξιο με τα επη του Mountain king και να ξεπερναει και πολλα απο αυτα.

.Summers Rain. Ειναι η απολυτη μπαλαντα,το απολυτο τραγουδι …απτη μελωδια στην ακουστικη,μεχρι την καθε γαμημενη νοτα,ειναι η απολυτη μπαλαντα,το απολυτο τραγουδι…το Σολο του τραγουδιου αυτου ειναι καταθεση ψυχης απτον Κρισ.αν σου αρεσουν οι Savatage,και δεν ΚΛΑΙΣ με το κομματι αυτο,φορα ασπρη καμπανα και χορεψε spice girls ξερω γω…

.Thorazine Shuffle. ΚΑΘΕ φορα που ακουω αυτο το τραγουδι,φανταζομαι τον εαυτο μου με ζουρλομανδυα να περιμενω τα χαπια μου σε ποτηρακι.Αυτο.α .και ειναι δυνατο.γρηγορο.Savatage+εχει μεσα απιστευτη ψυχιλα.

Συνοπτικα…Μαλλον δεν εχεις αφιερωσει τον χρονο που θα πρεπει στην περιπτωση σου για να αξιολογησεις σωστα το καλυτερο αλμπουμ του γαλαξια.

Και επισης…το “CHRISS” γραφεται Criss(r.i.p.) και …καθαρισε το μυαλο μου και το διαβασα τωρα…αρχισαν να πεφτουν μετα απτο Hall Of The Mountain King?πτωση ειναι το Gutter?πτωση ειναι το Streets?πτωση ειναι το Edge of Thorns?..τα πηρες αναποδα…

συμφωνω με παπαρδελα. ανησυχω.

τι να σχολιασεις για το all that i bleed, δεν είναι κομμάτι του δίσκου :stuck_out_tongue:

+n, n>apeiro ston papardela

μεγαλωσα με το reissue που εχει και το all that i bleed με Jon μεσα και μπερδευτικα…περιττο να πω οτι τον εχει ανετα τον Ζακ στο κομματι.

operation mindcrime

ασε ρε τρεντι

Θα συμφωνήσω κ εγώ με papardela γιατί το Gutter Ballet μ’είχε αφήσει κ εμένα για πολύ καιρό με το σαγόνι στο πάτωμα σε αθώες εποχές προ internet (όπως έχω αναφέρει κ σ’άλλο topic) :wink:

:D:D:D πεθαινω…
αλλα εχει δικιο ο παπαρδελας…ειναι δυνατον να μη σ’αρεσει αυτο το αλμπουμ??

Και εγω πιστευω οτι το Gutter Ballet ειναι δισκαρα, το 2ο καλυτερο των Savatage μετα το θεικο Hall Of The Mountain King. Επη και τα 2.

μακαρι να μπορουσα να συγκρινω hall με gutter…αλλα δεν γινεται ρε…το ενα ειναι us power και σε ανατιναζει και με το αλλο θελεις να κατσεις να σε γαμησουν οι 'tage ενας ενας

ποσο…ΜΑ ΠΟΣΟ γκεϊ και λαθος μπορει να ακουστηκε αυτο…

ΠΟΣΟ ομως?:-k

ΠΟΛΥ??

you think?:-k
WHAT ON EARTH IS WRONG WITH THIS BOY?!?!?!?[-X

μη σπαμαρετε ρε…αν αγαπουσατε τους Savatage θα με νιοθατε.

Μωρέ ότι τους αγαπάμε είναι γεγονός… Αλλά μ’άλλη έννοια… :lol: