οτι θεωρειται μεγαθηριο απο rage against the machine δεν με εντυπωσιαζει.Γενικα το συγκροτημα δεν μου αρεσει ιδιαιτερα…!
ζητω συγγνωμη απο την NegativeCreep για αυτο που θα πω…αλλα το ομωνυμο του Jovi…εκτος απο 2 κομματια…δεν!
βαλε ολον τον jοvi και θα εισαι κομπλε
ΙRON MAIDEN - Piece of mind (εντάξει, τώρα το ανέχομαι πια μετά από άπειρα χρόνια)
BLIND GUARDIAN - Nightfall in Middle Earth (ήταν και της εφηβείας μου αλλά απλά προσπέρασε)
ΜΑΝΟWAR (με την καμία)
CANNIBAL CORPSE (πρέπει να εχώ κάποια ακουστική δυσλειτουργία, ποτέ δεν το “έπιασα” το θέμα με αυτούς, δλδ ποτέ δεν έπιασα μουσική)
SLIPKNOT από Vol.3 και δώθε.
Ωραίο πράμα όμως η γκρίνια 8)
ρεεεε όχι
Ε καλά, οι Jovi δεν έχουν και αυτό που λέμε “album μεγαθήριο”. Άντε το New Jersey που και πάλι δε το λες. Σε κάθε δίσκο έχουν απο 1-2 fillers.
και όμως το slippery είναι μεγαθήριο αλμπουμ
E δεν ειναι και η πιο ευκολοακουστη μπαντα στον κοσμο.
Απλα αν εχεις ακουσει αρκετα death metal μου φαινεται δυσκολο να μην
σ’αρεσουν οι CC.Ειναι πραγματικα φανταστικη μπαντα.Και ειδικα τεχνικα/παιχτικα
ειναι ισως η καλυτερη απο τις μεγαλες.
Deathster αυτό σκεφτόμουν κι εγώ όταν ήμουν 20, και προσπάθησα, σοβαρά!
Ε, μέχρι που αποφάσισα ότι υπάρχουν τόσα άλλα ωραία deathoκαλούδια που μπορεί να ακούσει κανείς…
Kαλα ναι.Απλα πιστευω οτι ειναι μεγαλη μπαντα και οι περισσοτεροι απογοητευονται
απο την βαβουρα που ακουνε ωντας απαιδευτοι στον ηχο και δεν τους ακουνε.
Αλλα λογια να αγαπιομαστε
Εννοείται πως το death είναι θέμα εξάσκησης.
To πρώτο death άλμπουμ που αγοράσα ever ήταν το Failures for Gods των ΙΜΜΟLATION όταν είχε κυκλοφορήσει και στην αρχή μου φάνηκε εντελώς απογοητευτικό, βάλε που τότε άκουγα μόνο black.
O έρωτας ήρθε σιγά σιγά, με προσπάθεια.
το ίδιο και με το 666 international, που μου είχε φανεί η μεγαλύτρερη αηδία που είχα ακούσει ποτέ μου, σκέτος θόρυβος (σε ένα σημείο άκουγα καζανάκι).
Το άφησα στο ράφι για κανά εξάμηνο. Μου πήρε κοντά χρόνο να το “ανεχτώ”, αλλά μετά με κατέστρεψε κανονικά…:roll:
καλα… εσυ απο τη μερια σου μια χαρα τα λες… εμενα ομως η αποψη μου ηταν ξεκαθαρη και θα παραμεινει η ιδια και για το gutter ballet και για το streets και για το edge of thorns και εχω αφιερωσει οσο χρονο δε φανταζεσαι… απλα δε συμφωνουμε, μη τρελενεσαι…
επισης το when the crowds are gone το βαριεμαι απιστευταααα και το Thorazine Shuffle ειναι στα μπονους και ειναι ΥΜΝΟΣ!!!!!!
α… και σορι για το λαθος στο ονομα… απο βιασυνη!!!
…αυτα!!!
To θεμα ηταν εθιστικο το διαβασα ολο και μου βγηκαν τα ματια(λογω της ωρας που διαβαζα ντεεε)
@chrisp Το Somewhere in time ειναι γενικα γαμαουα δισκος ο οποιος μ αρεσει παρα πολυ κυριως λογω καποιων κομματιων αλλα ναι και γω δεν πιστευω οτι ειναι μπεστ μειντεν η κατι τετοιο.Τον τελευταιο καιρο κατι συμμβαινει και ολοι τον θεωρουν υπερδισκαρα(και εδω και στο χαμερ ξερω γω) ενω λενε το number υπερτιμημενο.χμμμ…
Μηπως παιζει ρολο οτι το ιδιο το συγκροτημα φερεται ηλιθιως στις περιοδιες του και παιζει συνεχεια τα κατα τα αλλα εξοχα run to the hills,number of the beast και το υπερεπος hallowed be thy name και μας εχει πρηξει τα παπαρια ενω αντιθετα αδιαφορει για αντιστοιχα καλα κομματια απο το somewhere?Επιπλεον στο number υπαρχουν τα 22 acacia avenue,children of the damned,prisoner που ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ για την εποχη τους ηταν απιαστα(ειδικα το μεσαιο) το συναυλιακο περισσοτερο invaders και ενα αδιαφορο(gangland)…Βαση των παραπαν εγω θεωρω δικαιολογημενο το hype που εχει ο συγκεκριμενος δισκος οπως θεωρω και σε ενα βαθμο δικαιολογημενη τη δυσαρεσκια των οπαδων αφου εχουν ακουσει τα ιδια 3 κομματια 342927 φορες.
Επισης θεωρω το master of puppets λιγο πιο υπερεκτιμημενο απο οσο θα επρεπε και μ αρεσει το ride καλυτερα(και το kill 'em all αλλα γενικα δεν το θεωρω ανωτερο χουχουχου)…
Το bonded by blood και μενα δεν μου ειπε τιποτα ενω θα συμφωνησω οτι το rust in peace ειναι δισκαρος αλλα θεωρω λανθασμενη τη λογικη με την οποια εχει παρει τον θρονο στο βασιλειο των Megadeth.(Oποιον ρωτησεις για Megadeth θα σου υμνησει αυτο)…
Το painkiller ειναι απο τους πιο αρτιους δισκους εβερ:)…Προσωπικα ολοι* οι Priest δισκοι βρισκω οτι καπου χανουν(γαματα-μετρια κομματια) ενω αυτος ειναι κλυσμα.
Για disintegration μεχρι πριν λιγες μερες θα συμφωνουν με ΒΤΔ αλλα τωρα εχω αρχισει και το ακουω καλυτερα περα απο τα χιτς του και λεει ασχημα.Βεβαια τα 4 πρωτα δεν πιανονται απο κανεναν.
Sad wings ξεφευγει του κανονα ε…Αλλα δεν ειναι μεταλ και δεν σου μπαινει κλυσμα οπως το painkiller.
Αν το θεμα ελεγε για αλμπουμ που υμνει η πλειοψηφια μεσα στο φορουμ παντως θα ειχα πολυ περισσοτερα να γραψω…(κακια:))
ETERNAL BAN :!:
queensryche - operation mindcrime
metallica - kill 'em all
sex pistols - sex pistols
bruce dickinson - tattoed millionaire (αν θεωρειται μεγαλο)
οσο για το number που διαβασα πιο πανω, εννοειται πως το αγαπαμε οσο λιγα, αλλα το somewhere in time χωνει χαλαρα σε ολη την υπολοιπη δισκογραφια των maiden, ακομη και στο 7th son με μικρη διαφορα
(αμα θες θα κανω οτι εγραψε και ο παπαρδελας για το gutter:p)
υ.γ. δεν διαβαζω χαμερ
Προλαβαινεις να το παιξεις αορατος.
το operation mindcrime θα ελεγα κ εγω.
ενταξει παιχταραδες ολοι, φωναρα ο Tate αλλα το αλμπουμ δε με αγγιξε.
επισης το number of the beast, οχι σαν αλμπουμ αυτο καθε αυτο, αλλα σε συγκριση με αλλα maiden, δεν θα ελεγα οτι ειναι το μεγαθηριο τους. προτιμω το somewhere in time η το seventh son. εχει μεν 2 υπερ-υμνους και μια κομματαρα, αλλα θεωρω τα αλλα ανωτερα.
τι ειναι, εγραψα λαθος τον τιτλο του αλμπουμ?:oops: