Το αλμπουμ-μεγαθήριο που άκουσα κ δν μ έκανε καθόλου εντύπωση

δεν υπάρχει τέτοιο άλμπουμ.

το πρωτο τους τελοςπαντων:oops:

φανταζομαι το χει λιωσει

εδω γραφουμε στο ‘‘αλμουμ μεγαθηριο που ακουσα και ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΝΤΥΠΩΣΗ’’

φυσικα και δεν το χω λιωσει

Το περιμενα:p
Ισυχει ρε sin after sin,stained class(και αυτο αγαπημενο),british steel,screaming και defenders (αυτα εχω ακουσει ολοκληρα) εχουν κομματαρες και πιο μετρια…Οκ το βουλωνω…:slight_smile:

…και συνεχίζεις!! :lol:

ακου τον 2ο δισκο τους, μπορει να σ’αρεσει

το εχω στα υποψη:)

λωλ~~

ξερω, δεν υπαρχει δευτερο:p

με το που είδα το thread, τα 2 άλμπουμ που μου ήρθαν κατευθείαν στο μυαλό είναι τα Radiohead - OK Computer και Tool - Lateralus

Καλα για radiohead και εγω μεσα. Εκανα το λάθος μια φορά να κατεβασω το ok computer απο περιεργεια και δεν άντεξα με ΤΙΠΟΤΑ να το ακουσω ολοκληρο. Δεν τους ανεφερα βασικα πιο πριν γιατι δεν ειναι τους θεωρω καν rock ακουσμα (προσωπικη καθαρα άποψη μην αρχισεται με τις ντοματες οι φαν :stuck_out_tongue: ) αλλα συνεχιζει να μου κάνει μεγάλη εντυπωση το πόσο τους γουσταρουν ακομα και στους μεταλ κυκλους.

Οι Tool και το lateralus είναι πάντως και γαμω. Απο τα πιο ενδιαφεροντα ακουσματα στον χωρο του progessive χωρου (μαζι με το be των pain of salvation).

οι radiohead δεν ειναι μπαντα που περιμενεις να ακουσεις παπαδες η να τους γουσταρεις για το ποσο γαματα παιζουν. ειναι μπαντα που ειτε δενεσαι με την μουσικη της και τους προσκυνας ειτε οχι και σε αφηνουν αδιαφορο. αντε το πολυ να ακουσεις κανα creep.

ακριβώς… και κανα street spirit, paranoid android…

όσο για tool… το aenima το γουστάρω τρελά, είναι απτα αγαπημένα μου των 90ς… το lateralus όμως καθόλου… ποτέ δεν μπόρεσα να το ακούσω ολόκληρο, όπως και το OK computer… και τα 2 προσπάθησα πολλές φορές αλλά δεν τα κατάφερα…:stuck_out_tongue:

Def Leppard - Euphoria

για το lateralus το εχω ακουσει απο αρκετους

ειναι μαλλον απο τα ‘‘hate it or love it’’ πραγματα

λοιπον… καταλαβαινω το λαθος μου και ζητω ταπεινα συγωμη απο τους απανταχου μεταλλαδες στη γη που δεν εξαιρεσα κ αυτον τον υμνο…

ειχα πολυ καιρο να το ακουσω…

για τα υπολοιπα η αποψη μου παραμενει η ιδια!!!

Να το πω? Θα το πω κι ειμαι ετοιμος για το ξυλο της αρκουδας…δε θα λεγα καθολου εντυπωση…αλλα δεν τρελαινομαι κιολας με τοοο…Master of Puppets! (και γενικα με τους μεταλλικα)
Προς αποφυγη παρεξηγησεων : το νικνεημ μου ειναι απο δισκο του king diamond (the puppet master). To γαματο (και αναμενομενο) ειναι οτι στους περισσοτερους σε μεταλλικα θα πηγαινει το μυαλο τους :stuck_out_tongue:

Δεν το εννοεις αυτο για συμπολικ ετσι;

Οπερεισον σακς.
ΑΛΛΑ ΡΕ ΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΛΟΤΕΡ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ

Nirvana - Nevermind. Όταν το πρωτοάκουσα την εποχή του μου άρεσε. Στην πορεία όμως δεν είχε το βάθος που χρειάζεται για να με κρατήσει.

Το ίδιο και με το Black Album.

Παρόλο που είμαι φαν Dream Theater, το Awake δεν μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση όσο και αν προσπάθησα.
Προτιμώ Change of Seasons, I&W ή ακόμη και το When Dream and Day Unite απο εκείνη την εποχή των DT

British Steel απο Priest. Υπερβολικά απλοϊκό το ύφος και αρκετά μονότονα τα τραγούδια.
2 επίπεδα τουλάχιστον κάτω απο Killing Machine-Stained Class κλπ.