Το αλμπουμ-μεγαθήριο που άκουσα κ δν μ έκανε καθόλου εντύπωση

Προφανώς και δεν το εννοεί, το έχει και στο Spoiler.

Όταν υπάρχει η πρώτη πρόταση περιμένεις να σου απαντήσουμε στα σοβαρά για τη δεύτερη?

Δωστα μια ακομα ευκαιρια γιατι ειναι απο τα καλυτερα αλμπουμς ολων των εποχων.8)
Τωρα ισως δεν σου αρεσουν τα συγκεκριμενα συγκροτηματα γι’αυτο να μην τα νιωθεις σε βαθος.

Αγαπάμε Aionio :!:

Με το Slaughter κι εγώ δεν πολυτρελάθηκα, ε. Ντάξει δεν μπορώ να πω ότι το βαριέμαι βέβαια, αλλά δεν βρήκα και το σούπερ αριστούργημα.

Προς υπεράσπιση του Asyftaou, κάποια στιγμή στα 00ς κυκλοφόρησε ένα box set για sex pistols με τίτλο “Sex pistols”.

Ον τόπικ, χθες θυμήθηκα το “Welcome to sky Valley” από Kyuss. Όσες φορές κι αν το άκουσα, με εξαίρεση 1-2 κομμάτια ο υπόλοιπος δίσκος δεεεεεεεεε

Πλάκα πλάκα, οι Kyuss μ’ αρέσουν παααααάρα πολύ, απλά όχι και στο βαθμό θεοποίησης που βλέπω από τον πολύ κόσμο. Και για να γίνω και λιγάκι προκλητικός προτιμώ κατά τι τους QUOTSA.

το tyrany των shadow gallery
αν και γενικα μαρεσουν σαν συγκροτημα (ειδικα οι δυο πρωτοι δισκοι) το tyrany στο συνολο του με αφηνει αδιαφορο

Όσοι είπατε για Kyuss είστε ανίδεοι.:stuck_out_tongue:

Το Τyranny αν και έχω αιώνες να το ακούσω είναι Έ-Π-Ο-Σ!

:lol2::lol2::lol2:

Νιωσε πρωτα εσυ σε βαθος το νοημα του τοπικ.

sign-:oops::–

Ειναι ξεκαθαρο οτι πρεπει να αναθεωρησεις την αποψη σου για τη μουσικη…
Sorry ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΓΟΥΣΤΟΥ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ Τ GUTTER BALLET-STREETS-EDGE OF THORNS!!!

Κατσε να περασει λιγο ο καιρος να ξεθολωσεις κ σε βλεπω εγω να ζητας τις συγγνωμες με το τσουβαλι…:stuck_out_tongue:

[SIZE=“5”]ΑΚΥΡΟ!!![/SIZE]

Το Don’t Break The Oath απο Mercyful Fate.

Μια παλια εποχη που ημουν στο τριπακι να ψαχνομαι με μπαντες που εχουν δισκευασει οι Metallica ειχα τσεκαρει κι αυτο το δισκο αλλα τιποτα.

Κ εγλω ποτέ μου δεν την πάλεψα μ’αυτό το δίσκο κ ας θεωρείται μεγάλος. Δώσε όμως μια ακόμη υκαιρία στους Mercyful Fate με το “Melissa” ή το “In The Shadows” θα’λεγα εγώ γιατί είναι μπαντάρα κ κρίμα να σ ξεφύγουν… :wink:

Εχουν οντως καποιες πολυ καλες στιγμες, ωραιες κιθαρες και φωνη…

8O8O8O8O

εκτός από τα προαναφερθέντα που είναι αλλ ταημ κλασσικς, υπάρχει και το 9 που γαμάει ό,τι κλασσικ χεβι είχε βγει εκείνη την περίοδο:!:

Να ένα ακόμα μεγάλο album που δε μ’αρέσει… :stuck_out_tongue:

(θα σε σκάσω το ξέρω… :lol:)

Αντιθέτως τη βρίσκω πολύ με τα “Time” κ “Into The Unknown”… Ναι είμαι λίγο μυστήριος με τους Mercyful Fate παρότι τους καραγουστάρω… :stuck_out_tongue:

To 9 όντως έσπερνε.

Παντως τοτε -καλα ακομα και τωρα- δεν θεωρουταν και καμια δισκαρα το 9.