Το αλμπουμ-μεγαθήριο που άκουσα κ δν μ έκανε καθόλου εντύπωση

Ντροπή και αίσχος! Να μου λεγες το Blues For The Red Sun που στο μεγαλύτερο μέρος του δεν είναι καθόλου εύπεπτο και μαστούρα σκέτη να καταλάβω. Ή το Circus που μάλλον είναι ένα τσικ χειρότερο από τ’άλλα 2. Αλλά εδώ μιλάμε για το ένα και μοναδικό στόουνερ αριστούργημα. Άκουσε το ξανά!!!

Ντροπή και σε σένα!!! Καλά, που έχεις δει άνθρωπο να θεοποιεί τους Kyuss; Εγώ μόνο τον εαυτό μου ξέρω…

Τι λε ρε μαν ! Μεχρι και εγω που ακουω 5 στονερ μπαντες θεους τους θεωρω. :stuck_out_tongue:

Έτσι μπράβο! Να ακούω σωστές κουβέντες!:D:D:D

Αδίκως.Ακόμα έχω κάπου την κριτική του Hammer.Eννιαράκι πήρε αν δεν κάνω λάθος.
House On the Hill,Church Of Saint Anne,Burn In Hell,μακελειό κανονικό!
Αλήτες όσοι λένε μλκιες για Kyuss.

Ε δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιος που ασχολειται με το stoner και δεν τους
θεωρει θεους.Ο Chrisp ειναι η εξαιρεση και ο Karvou ειναι ΠΑΣ Γιαννινα οποτε
δεν πιανεται.

Το θυμαμαι και εγω.Αλλα εδω οι Mercyful Fate γινανε γνωστοι μετα το Garage Inc.
Εγω παντως εχω λιωσει πιο πολυ την προσωπικη καριερα του King.

οχι ότι δεν ήταν γνωστοί και πριν το Garage όμως ρε συ Deathster:!: μια χαρά γνωστοί ήταν.

Στην ελλαδα ? Ξερω γω.Μπορει να μην θυμαμαι καλα. :stuck_out_tongue:

εντάξει, δεν είχαν και την δημοτικότητα των Maiden, αλλά αν κρίνω από την παρέα μου τουλάχιστον, όλοι είχαμε κασσέτες τους.

Solo King Diamond δε μ’αρέσει ιδιαίτερα. Προτιμώ τους Fate.

(οπότε ό,τι κ άν θεωρείται δισκάρα από δαύτον για μένα εμπίπτει στο παρόν topic… :p)

Pain Of Salvation-Be.Το θεωρώ άθλιο.

εγώ γουστάρω και τους 2, πιο πιτσρικάς ίσως να είχα μια μικρή προτιμήση στον King, ίσως να φταίει και το ότι δίκσοι όπως το Oath είναι λίγο δύσπεπτοι αρχικά, αλλά μετά από λιγο καιρό συν κυκλοφορίες όπως In the shadows, time, 9 συν το ότι τους Fate τους είχα δει και λαηβ, ε δεν είχα περιθώρια και έκλινα προς Fate και εγώ.

Δεν εχει μπει ακομα ο Μανος,προλαβαινεις να κανεις ενα τελευταιο ποστ εδω μεσα.

#-oΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΑΤΟΣ#-o#-o

δεν το θεωρω μετριο η κακο αλλα για το ονομα που εχει δεν με ενθουσιασε. σπανιες φορες θα το βαλω να το ακουσω ολοκληρο σε αντιθεση με το apsog.

Πραγματι, σαν πιτσιρικας ημουν πολυ περισσοτερο στη σολο καριερα του.Πλεον και τα 2 μου αρεσουν εξισου καθως τα αλμπουμ της σολο καριερας του κοντου ΔΕΝ μπορουν να ξεχασθουν/παραμεληθουν/αγνοηθουν!

ζουζουνια - μπαλα μπαλα

πολυ παιδικο

άμπαλος ο αποπάνω

metallica black album!αν και μερικα κομματια ειν ορεα δν μαρεσε!μαλλον γιατι προτιμω τουσ παλαιοτερουσ metallica!

ΟΧΙ ΡΕ ΣΥ, τι ειπες τωρα? Και εγω προτιμω Master Of Puppets και Ride The Lightning, αλλα [SIZE=“2”]ΔΕΝ[/SIZE] γινεται να μην σου αρεσει το Black Album, να μην ειναι το αγαπημενο σου απο Metallica ναι, αλλα οχι να μην σου αρεσει… Τι δεν σου αρεσει, οι κομματαρες, η παραγωγη?

Για Mercyful Fate που ειχα πει οτι εχουν καποιες καλες στιγμες δεν εννοουσα οτι δεν μου αρεσουν, απλα δεν ειναι απο τα αγαπημενα μου, δεν τους εχω λιωσει και οσο αλλα… Πολυ καλο συγκροτημα παντως. Κορυφαιο φυσικα θεωρω το Melissa…

Απο τους King Diamond μου αρεσουν πολυ τα Abigail και Them που γουσταρω λογω και των concept να τα ακουω σαν να βλεπω ταινια με ιστορια κτλ, σπανια ακουω ενα μονο κομματι…

νταξ ακουγετε!αλα δεν το θεορω και απο τα καλυτερα αλμπουμς οπως λενε πολυ!αν το συγκρινεις με kill 'em all kai ride the lightning ειναι αδιαφορο!