Το αλμπουμ-μεγαθήριο που άκουσα κ δν μ έκανε καθόλου εντύπωση

γαμαει το power metal!!!8)

Αν είναι έξυπνο να βλέπεις τον τίτλο ενός θρεντ και να διαβάζεις το πρώτο πόστ πριν ποστάρεις, το δέχομαι

Μία γενίκευση έκανα προφανώς επειδή δεν μου ερχόταν κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό.
Όπως είναι γνωστό εσύ είσαι και ξυπνοπούλι και δεν άργησες να πουλήσεις ειρωνεία σε κάτι προφανές.
Αχ καλέ πόσο γέλασα!!!

Αν δεν σου ερχόταν κάτι στο μυαλό θα μπορούσες να περιμένεις να σου έρθει ή απλά να μην ποστάρεις.
οντοπικ: Pink Floyd δισκογραφία. Άκουσα ένα κομμάτι στο ραδιόφωνο και δεν μου άρεσε καθόλου. Λογικά χάλια θα είναι αυτοί

Μου λείψανε…:roll:

Δεν διαφωνώ,το δέχομαι.
Αλλά κοίτα τι είπα παραπάνω.Έκανα γενίκευση.Συνεπώς γνωρίζω ότι είναι κάτι το έωλο σαν επιχείρημα.Προφανώς και δεν έχω ακούσει όλο το Power Metal παρά μόνο ένα αντιπροσωπευτικό ποσοστό του,υποθέτω,και έβγαλα το συμπέρασμα.
Αν εσένα για παράδειγμα σου αρέσει το prog. rock,έχεις ακούσει ότι prog υπάρχει μέχρι σήμερα;

Με την ίδια λογική:Εγώ άκουσα Αθηνά Χαϊκάλη στο ραδιόφωνο ένα τραγούδι και δεν μ’άρεσε καθόλου!!
Μπα θα την αδικώ την κακομοίρα.Πάω να ακούσω δισκογραφία

καλα ρε μλκες.τι τσακωνεστε?ειστε σοβαροι να λογομαχειτε σε φορουμ?και εσυ ντεκαρντ τι σε νοιαζει τι απανταει ο αλλος?και ειρωνευεσαι ετσι!

πες τα ρε razor έχω βαρεθεί τους τσακωμούς εδώ μέσα!!!

χαιρομαι που δεν μιλατε για το power metal των pantera…
συνεχιζω στον κοσμο μου…
σας αφηνω…

Δεν νομίζω να τσακώθηκε κανείς.
Οκ κόβω τις ειρωνείες. Θα έπρεπε αρχικά να απαντήσω: “Φίλτατε floydized, με συγχωρείς πολύ, αλλά νομίζω ότι είσαι οφτόπικ”

ρε εσυ ντεκαρντ και οφτοπικ να ειναι αστον να γραφει οτι θελει!:slight_smile:

Cool δεν υπάρχει πρόβλημα.Το έθεσε μια χαρά το θέμα μετά.
Άσε που εγώ είμαι και βλαμμένος

μπράβο ρε razor
peacemaker είναι ο τύπος
εύγε!

Με ανάγκασε ο σιδερένιος πολεμιστής του power, που κρύβω μέσα μου. να ειρωνευτώ. :stuck_out_tongue:

τελος καλο,ολα καλα:D

razor?

τι ειναι και συνεχιζουμε να ειμαστε οφτοπικ?:slight_smile:

ε ναι,κατι τετοιο θα ηταν υπερβολικο και σιγουρα ον τοπικ

λιγο να το συνεχιζες θα γινοταν συγκεκριμενος:x

(on topic)

The Who - Quadrophenia

Προσπάθησα αρκετά με αυτό, αλλά δεν

Αν και το τι είναι μεγαθήριο είναι σχετικό τολμώ και λέω

Queensryche- Empire (ποτέ δεν κατάλαβα γιατί τόσος ντόρος γι’αυτό, ειδικά τότε)

Metallica- Black album (όχι τόσο κακό όσο ότι για τα γούστα μου ήταν η αρχή του τέλους για το γκρουπ)