Το αλμπουμ-μεγαθήριο που άκουσα κ δν μ έκανε καθόλου εντύπωση

ρε razor τι φλώρικα είναι αυτά ? άστους να πλακωθούν λίγο ! δώστε θέαμα στο λαό ! :frowning:

fixed:)

Λοιπον, με βαση τη λογικη ‘‘το πηρα το ακουσα και δεν το ξεχωρισα’’ κι οχι το στυλ’’ το ακουω 15 χρονια και δε μου λεει κατι πλεον’’.

Βlack Sabbath, ολα οσα θεωρουνται κλασσικα απο τα 70ς. Αθλιος ηχος, μαστουριλα, βλαχοφωνητικα, και καλα evil-χιπικη ατμοσφαιρα. Ανατριχιασαμε Δισκοι με Ντιο-Μαρτιν 5 φορες καλυτεροι ο καθενας. Οπως και τα σολο Οζζυ, βεβαια.
ΑC/DC. Ολα.
Led Zeppelin. Ολα
Judas Priest, ολα πριν το British Steel, που γινεται πιο μπομπατη η παραγωγη.
Queensryche Operation Mindcrime. Εδω ειναι λιγο περιεργη η επιλογη καθοτι μου αρεσουν υπερβολικα 5-6 τραγουδια. Το βαζω εδω γιατι το υποτιθεμενο βαθυστοχαστο κονσεπτ ειναι μια μπαρουφα και μιση.
Iron Maiden-Fear of the Dark. Αν θεωρειται κλασσικος δισκος βεβαια
Machine Head- The Blackening ή αλλιως μια απεγνωσμενη προσπαθεια να το παιξουμε κουλτουρα στο thrash. Προσωπικα μου φερνει υπνηλια
και η πιο ακυρη επιλογη Manowar-Into Glory Ride. Προτιμω να βαλω να ακουσω οποιοδηποτε Μanowar πριν του Odin εκτος απ’αυτο. Δεν ξερω τι φταιει, μπορει επειδη το ακουσα τελευταιο

Λοιπον αμα ξαναπει καποιος κακο λογο για ΚΟΥΗΝΣΡΑΗΧ και ΜΑΗΝΤΚΡΑΗΜ,βρισκω το κινητο του και το δινω στον αλεξ1992.
Αντε να πουμε,ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ.

:lol2::lol2:

wot?

[SPOILER]μα που ειστε ολοι?
:lol:[/SPOILER]

Ειναι ψευτικος.Αν οχι βαλσαμωστε τον.

με την καμία…

σε περίπτωση που τα εννοεί δεν έχει μέλλον αυτός ο κόσμος…

*αυτό με το o.m. οσο το ακούω απο πολλούς , τόσο θέλω να χαρακωθώ με μια απο τις 4 εκδόσεις που το έχω…

Αφού δεν μας αρέσει η φωνή του Τεητ. Δεν την παλεύω εγώ προσωπικά.
Πάντως νομίζω ότι ΑΝ το χα ακούσει στα 15-16 και όχι στα 21, θα ήταν εντελώς διαφορετικό.
Αλλά θα μου πεις, τους Judas τους λάτρεψα στα 19 μου ξέρω γω.

οχι και άλλος.!! θα τρελαθώ…
τουλάχιστον εσύ δεν είπες για την μισή ιστορία της σκληρής μουσικής…

*[U]μεχρι ενός σημείου[/U] το καταλαβαίνω αυτό με την φωνή του geoff…

Εντάξει ρε Scourge, πές και κάτι άλλο από αυτό, στα 21 το άκουσες δεν το άκουσες στα 50 για να είσαι ο σοφογέροντας και να το απορρίπτεις σαν παιδικό.

σκορτζ προσεχε ξερω που μενεις και παμε και για μπαλα μαζι,τακλινγκς στο λαιμο και αιμα

Δεν μας λες και τι σου αρέσει σε αυτήν την μουσική ,έτσι για να καταλάβουμε καλύτερα ?
επειδή είναι off topic ,καλύτερα εδώ
[B] http://www.rocking.gr/modules/forum/forumdisplay.php?f=47[/B]

Ντάξει ρε παιδιά, απλά δε γουστάρει 70ς ξερωγώ, δεν τρέχει και κάτι…

Oχι φιλε, αυτα ειναι τοτεμ, αν δεν τα γουσταρεις δεν μπορεις να ακουσεις τιποτα αλλο!

Δεν ξερω αν ειρωνευεσαι, αλλα συμφωνω 100%. :lol:

Δλδ εγω που δεν γουσταρω Led Zeppelin τι θα με εμποδισει να ακουσω αλλες τοσες μουσικες που υπαρχουν??

Πλακα κανω ρε.

Απλα για καποιους μερικα πραγματα ειναι τοσο αυτονοητα, που μενουν λιγο καγκελο οταν διαβαζουν ποστ σαν του Davidian21. :wink:

[B]Moon_Madness[/B] αυτο που ποσταρες μονο άλμπουμ-μεγαθήριο δεν είναι

Φυσικά, απλά είπα να γράψω μια μαλακία…'ασχετα αν εμένα όμως μου αρέσει!