Το αλμπουμ-μεγαθήριο που άκουσα κ δν μ έκανε καθόλου εντύπωση

Kαλα, κοιτα απο τη μια ειναι λογικο να πεφτει καποιος απο τα συννεφα αν ακουσει καποιον να μην γουσταρει zepellin, acdc, sabbath. Απο την αλλη ομως, αυτο δεν τον εμποδιζει να ακουει αλλες τοσες μουσικες. και μιλαω για ροκ/μεταλ/πανκ. Δλδ αλλιως ηταν το metal πχ στα 80’s αλλιως στα 70’s, περα απο την οποια επιδραση υπαρχει.

Ντάξει ρε παιδιά, στο ότι δε γουστάρει ζεπελιν και ακεντεκε εστιάζετε; Με γεια του με χαρά του. Εδώ λέει ότι δε γουστάρει το ιντελεξουέλ Μπλακενινγκ αλλά ακούει Μανογουορ πριν του Οντιν:!:

@Moon Madness: Come again?

Και πού είναι το περίεργο :?:

Ότι το μπλακενινγκ δεν είναι κουλτούρα στο θρας ούτε κατά διάνοια και πριν τον Οντιν δεν υπήρχε η γη:!:

μου κανει εντυπωση που αντιμετωπιζετε σαν εξωγηινο καποιον που δεν γουσταρει ενα μεγαλο group…σιγα ρε παιδια… εδω υπαρχουν ανθρωποι που γουσταρουν καρρα και αντζελα δημητριου…

παντως γενικα και μενα δεν μ αρεσουν οι ζεππελιν εκτος απο καποια τραγουδια τους…

Τέσσερα 9+ mins κομμάτια και κοινωνικοπολιτικός στίχος στοιχειοθετεί άνετα “κουλτούρα στο θρας”.

Κοινωνικοπολιτικός στίχος στο ΘΡΑΣ μου? Oh wait!

Δεν εχει δλδ κοινωνικοπολιτικο στιχο του thrash???
Kαι το blackening δεν ειναι ακριβως αυτο που λεμε ενα thrash αλμπουμ. Για να μην παρεξηγηθω παλι, δεν εχει σχεση αυτο αν γαμαει ή αν μου αρεσει εμενα.

Σε μένα το λες ή στον ΚρισΠ; Αν το λες σε μένα, τσεκάρεις το αηρονυ ντητεκτορ σου ;ρ Αν το λες σ’ εκεινον, μαζί σου!

Εσύ τσέκαρε το άηρονυ τρανσμίτερ σου όμως :!:

Το Blackening δεν είναι ένα τυπικό θρας άλμπουμ με τυπικό κοινωνικοπολιτικό στίχο, είναι μια προσπαθεία για κάτι πιο μεγαλεπήβολο και με πιο προσεγμένο στίχο και ο Δαβίδιαν21 θεωρεί ότι του Flynn δεν του βγήκε. So simple.

το the blackening είναι λίγο μακριά από το κλασικό, παλιο thrash…
αλλά και πάλι είναι δισκαρα…
τωρα για τους στίχους πιστεύω οτι εκεί χωλαίνουν οι M.h.
θα μπορούσαν να έχουν και καλύτερους…

*πάντως κάτι ανοιγμένα κεφάλια στα βιντεακια στο youtube τα βλέπω την ώρα που παίζουν κάτι απο το blackening … μάχη γίνεται (τηρουμένων των αναλογιών)

Στον κρισπ πηγαινε, αλλα νταξει ψιλο-συμφωνουμε. Παντως το blackening δεν ειναι thrash σιγουρα. Ασχετα αν εχει κα ιστοιχεια thrash

Ας τα πούμε λίγο στα ίσια λοιπόν.

Σιγά τους κουλτουρέ στίχους που έχουν οι Machine Head. Επιφανειακή, απλοϊκή κοινωνικοπολιτική κριτική/σκατά σε όλους έχουν. Καλά κάνουν, δε λέω, εγώ τους γουστάρω παρέα με τη μουσική τους, απλά στο ΘΡΑΣ αυτό είναι συχνό φαινόμενο και ορισμένες φορές με πολύ πιο κουλτουρέ αποτελέσματα. Και όχι τα τελευταία χρόνια. 15-20 χρόνια πριν λέμε.

Σιγά την κουλτούρα στη μουσική της θρας που έβαλαν οι Μασινχεντ. Δηλαδή τα τεχνοθρας γκρουπς πάλι καμια 15αρια χρόνια πριν τι να κάνουν; Να παίζονται από την εκπομπή της Μπιλιως Τσουκαλά;

Παραδείγματα και για τα 2 πάνω, πάμπολλα.

Τέλος, να πω ότι μου αρέσει το Μπλακενινγκ.

εδιτ: εκμοντερνισμένο “θρας” αν θέλετε να το πούμε, να συμφωνήσουμε όλοι. Κουλτούρα not even close

αν ειναι ποτέ να συζητάμε για τους στίχους των m.h.
είναι πολύ μέτριοι…

και σε αυτό το σημείο να πεταχτώ σαν την τσουτσού και να πω ότι το μπλάκενινγκ είναι ο πιο υπερεκτιμημένος δίσκος των 00ς, και οι μασίνχεντ ο ορισμός του οπουφυσαοανεμοσπάω μπάντας.

Συνεχίστε. :twisted:

Πω μαλάκα, αδυναμία αντίληψης έχεις σήμερα?
Φταίνε οι indie αρλούμπες που ακούς μου φαίνεται.

Αντικειμενικά η ΠΡΟΘΕΣΗ του Flynn ήταν να κάνει κάτι πιο μεγαλεπήβολο με το Blackening σε σχέση με ό,τι είχε κάνει στο παρελθόν, εξ’ ου και τεράστια σε διάρκεια και γεμάτα εναλλαγές κομμάτια, εξ’ ου και στίχος ας πούμε πιο προσεγμένος από το μέσο κοινωνικοπολιτικό θρας στίχο. Αν το πέτυχε ή όχι, είναι στην κρίση του καθενός και ο Δαβίδιαν21 αυτό που λέει είναι ότι ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕ.

Το ότι το πέτυχαν άλλες μπάντες δεν αναιρεί την (ξαναλέω) [B]πρόθεση [/B]του Flynn.

Kαλα ειναι οπουφυσαειοανεμοςπαω αλλα εγω το Burn my Eyes το γουσταρω :oops:

Συμφωνω με μανο στο θεμα στιχων. Σας γραφω σε ενα λεπτο απειρα συγκροτηματα με πολυ πολυ καλυτερους “κοινωνικοπολιτικους” στιχους απο machine head. Και ΘΡΑΣ ε…

Nα βγει ο Flynn στο τηλέφωνο παρακαλώ να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του.

πάντως σε περίπτωση που δεν το καταλάβατε, ο davidian21 ήρθε, έκανε το flame post του αιώνα, και εξαφανίστηκε αφήνοντας όλους τους υπόλοιπους να τσακωθούν μεταξύ τους. :stuck_out_tongue:

και αν και το blackening μου άρεσε αρκετά όταν είχε βγει, τρεισίμησι χρόνια μετά έχει ξεφουσκώσει πολύ και συμφωνώ ότι πρόκειται για τον πιο υπρεκτιμημένο δίσκο των 00’s.

Aν οι Μασινχεντ είναι όπου φυσά ο άνεμος, οι Fates Warning είναι όπουφυσάνοιΜέηντενΚούινσραιχΤουλ.

Στηρίζω για το IntoGloryRide πάντως. Από τα 4 πρώτα Μάνογουορ, αυτό μου έκανε και μου κάνει λιγότερο εντύπωση από τα άλλα, αλλά καταλαβαίνω γιατί είναι μεγαθήριο για κάποιους άλλους.