Το αλμπουμ-μεγαθήριο που άκουσα κ δν μ έκανε καθόλου εντύπωση

ποιος τα λεει αυτα?? ποιος τα λεει αυτα!!! απλα κατα καιρους ετυχε να εχουν την ιδια εμπνευση με αυτους που αναφερεις!λιγο αργοτερα βεβαια, αλλα και παλι δεν σε καταλαβαινω! μια ζωη υπερβολικος βρε παιδι μου!!!

καλά σας γαμάει το blackening…

με davidian21 γελάσαμε κυρίως εδώ βέβαια

Judas Priest, ολα πριν το British Steel, που γινεται πιο μπομπατη η παραγωγη.

:lol:

τι άλλο θα ακούσουμε ΦΙΛΕ ΧΡΗΣΤΗ.

Μαζί σου.
Γενικά το χω ξαναπεί, πέρα ότι έχουν αφελείς στίχους, δεν με χουν συγκινήσει ποτέ οι Μ.Χ.
Το μοναδικό ρησπεκτ που έχουν από μένα είναι ότι έμειναν μια βδομάδα άπλυτοι σε μια περιοδεία τους.

Σιγά το ρισπέκτ, απλά δεν έχεις πάει στρατό! :lol:

Δλδ εσεις υπο φυσιολογικες συνθηκες δεν εχετε μεινει βδομαδα απλυτοι??? :-s :roll:

Ναι, αλλά γιατί δεν βγαίνει ο κύριος Flynn στο τηλέφωνο?

[SPOILER][/SPOILER]

Καλά εσείς τρώγεστε για κάποιους Queensryche και κάποιους Machine Head, αλλά όλο το ζουμί βρίσκεται στην αρχή του ποστ…

Χάρισε απλόχερα γέλιο ο Davidian21 ! :lol: (…εκτός αν είναι κανας fake)

Nαι πηγε να κανει κατι μεγαλεπηβολο, δε διαφωνω, οπως και μπορω να καταλαβω τους λογους που αυτο σε καποιους μπορει να αρεσει. Αλλα τοση εναλλαγη ριφς και τοσο μεγαλεπηβολα κομματια εμενα προσωπικα με κουραζουν. Να πω οτι ο προηγουμενος δικοσς απο αυτο μου αρεσε παρα πολυ.

Στα υπολοιπα, περι flame (που δεν υπαρχει). προσωπικα εχω ακουσει απο 10αδες ανθρωπους να εκφραζουν την προτιμηση τους στους Black Sabbath με Dio παρα στους Black Sabbath με τον Ozzy opote de moy fainetai kati periergo. Kαι καλως ή κακως, δε μου αρεσουν ηχητικα σε στυλ τα 70ς πλην Rainbow, UFO, Deep Purple και Aerosmith.

Judas Priest, αν θα βαλω κατι να παιξει θα ειναι 80ς δισκος. Αν θελω να βαλω τραγουδι απο το Stained Class ή το Sad Wings, θα βαλω το live. Αγαπημενος δισκος παντως ειναι (μετα το Παινκιλλερ) μακραν το Jugulator οπου οι τυποι ΚΑΙ γαμανε, και σκληραινουν τον ηχο, και πρωτοπορουνε και φυσικα σπανε τα μουτρα τους αφου ο μεταλας που και καλα κλαιγεται γιατι το αγαπημενο του συγκροτημα δεν εξελισσεται, ενδομυχα το μονο που θελει απο αυτον ειναι να ακουσει για 5η φορα το Rapid Fire εν ετει 1996.

Το Queensryche σαν κονσεπτ ειναι πολιτικος στιχος επιπεδου Λαζοπουλου. Politically correct αριστερισμος. Δεν ειναι τυχαιο που το 2ο μισο που ασχολειται με τα γκομενικα του τυπου ειναι υμνικο επος σε σχεση με το καραμετριο πρωτο μισο.

Αυτα.:stuck_out_tongue:

Σαφώς και υπάρχει φλεημ φίλε. Δεν είπες απλά “δεν μου αρέσουν οι σάμπαθ” ή “δεν ακούω μέταλ”:lol:, μίλησες για μαστούρα, evil και βλαχιά.

Εχμ, εμενα αυτο μου βγαζει, τι να κανω?

Νομιζω οτι το evil και η ‘‘μαστουριλα’’ ειναι και στοχος της μπαντας, κιολας.

ΘΕΟΣ(δεν το λεω ειρωνικα!)

ε, για τα υπολοιπα διαφωνω αλλα οκ:p

Τι φλέημ και μαλακίες γράφετε μωρέ, μόλις πάει να γίνει μια κουβέντα που ξεπερνά το επίπεδο δημοτικού “γαμάει ο δίσκος φίλε”, “πωωωωωωωωωω ΜΠΙΓΚ-ΦΟΡ”, “γιατομπούτσο οι φλωρόπεθ” αμέσως να τη χαρακτηρίσουμε φλέημ και να συνεχίσουμε με safe ποστς στις κυκλοφορίες.

Αντί να ποστάρεις και να ξαναποστάρεις το ίδιο πράγμα, και να κατηγορείς για αριστερισμό (σικ) γιατί δε πας να γράψεις ένα καλύτερο κόνσεπτ που να μας αναλύσεις το κεφάλαιο του μαρξ? Πιο πολύτιμη θα είναι η συμβολή σου :lol:

Καλά ασελγούν πάνω στα αυτάκια σου τα Speak, The Mission, Spreading the disease (ειδικά αυτά τα 3), το ομώνυμο κσι το Revolution Calling.

καραμετριo το πρωτο μισο και στιχος λαζοπουλου λεει.
ζζζμπουφ.

[B]Ac/Dc[/B] ακουω απο μικρος οπως και [B]Black Sabbath[/B]
[B]Led Zeppelin[/B] ακουω “σοβαρα” τα τελευταια 5 χρονια
[B]Maiden[/B] ακουσα τα αλμπουμ μετα τα 2 πρωτα…ΑΦΟΥ τελειωσα το Λυκειο
[B]Queensryche[/B] ακουσα το OM “σοβαρα” πριν 11 χρονια.ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι δεν μπορω να ακουσω τα πρωτα τους λογω φωνης/κατευθυνσης.

Αλλα μην μπλεκουμε τα μπουτια μας…το ποτε ακουσε ο καθενας τι ειναι εντελως ασχετο με το αν μπορει ή δεν μπορει να “πιασει” το λογο για τον οποιο μπορει ενα γκρουπ ή ενα αλμπουμ να θεωρηθει ΜΕΓΑΛΟ.
Αυτα,ειναι μπαρουφες του στυλ [I]“υποτιθεμενο βαθυστοχαστο κονσεπτ ειναι μια μπαρουφα και μιση.”
[/I]

[SPOILER]επισης…

[SPOILER][B][I]μαστούρα, evil και βλαχιά?!?!?!?![/I][/B]
wtf…[-X[/SPOILER][/SPOILER]

διορθωστε με αν κανω λαθος αλλα ποσο ευκολο ηταν στην Αμερικη των 80ς να εισαι αριστερος? εστω και πολιτικαλι κορεκτ!!!

ο λαζοπουλος το κανει εν ετει 2010 και στην Ελλαδα! καμια σχεση δηλαδη.

Ε αυτό λέω κι εγώ! Και το χω πει πολλές φορές για το συγκεκριμένο κονσεπτ. Αν δε βλέπεις ορισμένα πράματα στο δεδομένο ιστορικοκοινωνικοοικονομικοπολιτικο πλαίσιο πως να το καταλάβεις όμως?

Σιγα μη μεταφερουμε το O.M και στο podium στις Ιδεολογικες Συζητησεις…Οι Ryche αμερικανακια ειναι και τραγουδανε πλεον για τους φανταρους στον Κολπο,για ποιους αριστερισμους και πιπες λεμε?Εδω ο βλακας ο Βοno θελει να παει για Νομπελ Ειρηνης και κανει sold out σταδια και απορριπτουμε τελεια δομημενα τραγουδια εξαιτιας "οχι τρου αριστερων"στιχων?

@Κρισπ:Δεν ειναι συζητηση επιπεδου δημοτικου το"δε μ αρεσουν οι Σαμπαθ και οι Ζεππελιν γιατι ειναι μαστουρα και βλαχοφωνητικα"??Το ιδιο επιχειρημα θα λεγε και η μανα μου που ακουει Παριο.Μονο αλητες-μαλλιαδες με τατουαζ δεν τους ειπε.Υποθετω οτι οι Acdc δεν του αρεσουν γιατι παιζουν συνεχεια τα ιδια,οι Dream Theater γιατι κανουν επιδειξη τεχνικης κτλ κτλ.Οσο για τη βλαχια και δη την αμερικανικη καλα χωνει,απο τη Southernila και το Nashville μεχρι τους Down kai τις καμενες Stoner-ιες που βαζει ο Pot.Ενταξει αλλα πραγματα ακουει το παλικαρι,καταλαβαμε το μηκος κυματος στο οποιο κινειται και απο αλλα ποστ,απλα η γενικευση ηταν λιγακι ακυρη κατ’εμε.

Δηλαδή για να καταλάβω, δεν ισχύουν η μαστούρα, η βλαχιά και το evil image στους 70s Sabs? Δεν ήταν απ’ το Birmingham, δεν τραγουδούσαν για sweet leafs, οι καταχρήσεις του Οzzy είναι μύθος ή οι (ανάποδοι και κανονικοί) σταυροί του Geezer ήταν οφθαλμαπάτη?

Δεν ειπώθηκε κάτι που δεν ισχύει, άσχετα αν η πλειοψηφία (και εγώ μαζί!) θεωρεί ότι τα στοιχεία αυτά μαζί με το ταλέντο τους ήταν που έκαναν μοναδική αυτή τη μπάντα.

Ρε παιδιά, οι Ράιχ ποτέ τους δεν παριστάνανε τους “αριστερούς”, μην τρελαθούμε κιόλας. Το μόνο που ήθελαν με το Mindcrime ήταν να στηλιτεύσουν τα κακώς κείμενα της εσωτερικής αλλά και εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ, μέσα σ’ ένα στρεβλό πλαίσιο που ευνοεί την ανάδυση σκοτεινών τύπων όπως ο Dr. X, σκηνικό εκμετάλλευσης δηλαδή της οργής νέων ανθρώπων. Με άλλα λόγια, ασχολήθηκαν με τη διπλή εκμετάλλευση που υφίστανται άνθρωποι όπως ο Nikki, με το σάπιο σύστημα που καταστρέφει νέους ανθρώπους και τη μεταξύ σχέση (βλ. Nikki - Mary). Παρά τις εύστοχες παρατηρήσεις τους, δεν το παίξανε επαναστάτες. Οπότε τα περί “politically correct αριστερισμού” και “στίχου Λαζόπουλου” είναι (το λιγότερο) άκυρα.

Φυσικα και ισχυουν.Ομως τα στοιχεια αυτα,για το image μονο η ως πραγματικος τροπος ζωης ισχυουν για το μεγαλυτερο ποσοστο των γκρουπ που υπαρχουν στο μεταλ απ τα γενοφασκια του,οποτε το βρισκω λιγακι υποκριτικο το να ειναι αυτο το επιχειρημα για να μη σ αρεσει καποιο γκρουπ,εφοσον ακους metal γενικα και οχι Eυτυχη και την Κουζινα της Μαμας.Δλδ ειναι σαν να φερνω επιχειρημα οτι δεν γουσταρω black metal γιατι ειναι ψευτοσατανιστες και βαφονται γελοια και ο Γκααλ ειναι γκεη.