Το αλμπουμ-μεγαθήριο που άκουσα κ δν μ έκανε καθόλου εντύπωση

πραγματικα δεν την καταλαβαινω αυτη την εμμονη να τα βαφτιζουμε ολα μεταλ! [-X

το HEAVY METAL ειναι ενα κομματι της ηλεκτροδοτουμενης μουσικης και σιγουρα οχι το μεγαλυτερο.

βαφτιζετε τα ειδη, παντρευεστε το μεταλ για παντα… μα τι εχετε παθει με τα χριστιανικα εθιμα?? οξω οι χριστιανοι απο την ανθρωποτητα και ολα θα στρωσουν… και στην μουσικη.:lol:

οι 70ς μπλακ σαμπαθ ηταν ΡΟΚ (ξωγαμο,αβαφτιστο και μπασταρδο) και μαλιστα οχι και το καλυτερο της εποχης. αυτα…

ε ναι, λίγο συνουσιάστηκε το θέμα και απεβίωσε. σε λίγο θα ψάχνουμε το ροκ με το τουφέκι

Δεν ξέρω αν ήταν πιό μέταλ από τα 80s, πιστεύω όμως ακράδαντα ότι ήταν πολύ πιό HEAVY από τα 80s. 8)
Συμφωνούμε πάντως.

ξωγαμο ,αβαφτιστο καΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ μεν…αλλα με τετοιο ηχο…τι το λες?
χεβυ ροκ?

[B][U]>>Black Sabbath<<[/U][U][/U][/B]

διαφωνω αλλα αυτο ΗΔΗ το ξερετε.
με το ροκ να “βαραινει”, βγηκε το χεβυ ροκ και το μεταλ.
Εννοειται οτι υπαρχει συνδεση αλλα με δεδομενη την εποχη και τους μεχρι τοτε ηχητικους πειραματισμους…ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΜΕΤΑΛ!
Παρ’τε το χαμπαρι!
ΤΟ ΜΕΤΑΛ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ/ΤΡΟΠΟΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΖΩΗΣ.8)

τελικα για να ακουσει οτιδηποτε αλλο ενας χεβιμεταλας πρεπει να το βαφτισει μεταλ :frowning:

ενταξει παιδια, μαζι σας και γω! καταφερατε να πεισετε ολο τον κοσμο οτι οι μπλακ σαμπαθ, οι μοτορχεντ και οι ει σι/ντι σι ειναι χεβι μεταλ! ελατε τωρα να τους πεισουμε οτι και οι κοροσιον οφ κονφορμιτι, οι γουαιτ ζομπι, ο ντανκο τζοουνς, οι τουρμπονεγκρο κτλ… ειναι ΑΓΝΟ ΠΑΡΘΕΝΟ FUCKIN HEAVY METAL ΑΤΣΑΛΙ! η μηπως οι iron maiden πχ εχουν μεγαλυτερη σχεση με τους πρωτους απ οτι εχουν οι δευτεροι!

δεν βλεπω ομως κανεναν ζηλο να βαφτισουμε μεταλ οτι ροκ βγηκε την τελευταια 20ετια! αντιθετως τα 70ς τα εχετε μουλιασει στον Ιορδανη ποταμο του μεταλ! ωχου πρωι πρωι :stuck_out_tongue:

βασικα, ναι ρε φιλε…
ωχου πρωι-πρωι…
μυγα σε τσιμπησε?
ΔΕΝ βαφτιζω κατι μεταλ για να το ακουσω.Ακουω τοσα αλλα πραγματα που απλα δεν το εχω αναγκη:wink:
Οι Σαμπαθ ειναι πρωτο-μεταλ.Οι μοτορχεντ ειναι πανκιζον Χεβυ-ροκ εν ρολ και οι Εσι-Ντισι ειναι μπουγκυ μπλουζ ροκ.
Οι κοροσιον ΜΕΤΑΛΛΕΨΑΝ σε αρκετα κομματια/αλμπουμ, ο Ζομπι εκανε κατι σχεδον αποκλειστικα δικο του και οι Τουρμπονεγκρο δεν ειναι μεταλ.
Και γιατι μεταφερεις το προβλημα στο τωρα?Εννοειται πως ΜΕΤΑ την υπαρξη του μεταλ,το ροκ απεκτησε πιο ξεκαθαρες “γραμμες” σε συγκριση με το βαρυτερο ηχο.Οποτε δε βλεπω και το λογο να μιλησει κανεις για κατι που υπαρχει παραλληλα τα τελευταια 20 χρονια.

εδιτ: ok…oi Sabbs ειχαν και ψυχεδελεια…add it up.

με τσιμπησε μια μεγαθηριωδης μυγα!!:lol::lol: οχι μωρε, με τσιτωσε το εσπρεσακι :slight_smile: ολα καλα ομως, παντως ορισμενοι οντως νιωθουν μια ακατανικητη αναγκη για βαφτισια!

δεν το μεταφερω στο σημερα, μια παρατηρηση εκανα…
και οι turbonegro ειναι οι φυσικη συνεχεια των judas priest!!! HELL BENT FOR SCANDINAVIAN LEATHER!!:metal:

χαχαχαχαχα!
ναι!

λοιπον…στο τοπι (επιτελους???)

[B]Heaven and hell.[/B]
ΔΕΝ το λεω για να προκαλεσω, απλα ειναι το πρωτο πραγμα που μου ερχεται στο μυαλο μετα απο τοση καραμελα.
Ειναι ισως το μονο αλμπουμ των Σαμπς που εχω ακουσει τοσο λιγο.
Και πιστευω οτι ειναι ψυχολογικο, μιας και αν το αναλυσω ΔΕΝ θα επρεπε να εχω προβλημα.Ο τραγουδιαρης ηταν κομπλε, την μπαντα τη προσκυνουσα…το ιδιο και την ΔΕΚΑΕΤΙΑ στην οποια βγηκε (για το “ηχητικο” της φασης.)
Ομως ολα αυτα στην ιδια εξισωση απλα δε μου κανουν “κου-κου”

πάντως μιας και αναφέρθηκαν οι Maiden , δν ξέρω αν υπάρχει κ άλλος π νομίζει το ίδιο αλλά μόνο εγώ ακούω σε όλα σχεδόν τα κομμάτια τους εμφανέστατα αυτή την επιρροή ?

και να μη μιλήσω για τον Harris ο οποίος εμφανισιακά τουλάχιστον ήθελε σίγουρα να μοιάσει στον Pete Way .

όχι δεν είσαι ο μόνος…και όπως είχα αναφέρει και στο θρεντ με τα κλεψιά ριφφ και το Achille’s Last stand των Led Zeppelin είναι εμφανέστατη επιρροή…

και για να είμαι οντοπικ

Σχεδόν όλα τα “μεγαθήρια αλμπουμ” των μεηντεν δεν μου αρέσουν… (για την ακρίβεια μόνο το seventh son μ’αρεσει σαν άλμπουμ, ολόκληρό) κατα τ’αλλα τραγουδάκια απο δω κ απο κει αλλά κ αυτα σπάνια θα τα βάλω να τα ακούσω στο σπίτι μου…

Σιγά την ανακάλυψη του πρωπατορικού αμαρτήματος ρε δισκοβόλε. Ο Harris σε συνεντεύξεις του το έχει πει άποιρες φορές ότι οι UFO είναι από τις βασικότερες επιρροές του.

α) Αυτό που λέει ο Νταρθ και

β) http://www.youtube.com/watch?v=Yl8o-wKlWuY

Θυμάμαι τα ποστ που κοροϊδεύεις τον περβανίδη και ΓΕΛΑΩ.

ναι…ειχα ΡΕΝΤΑ.
διαβασε, δοκιμασε διαφορετικες προσεγγισεις, κατανοησε και μετα κανε οτι θες.

edit:
ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΒΑΖΕΛΟΣ…βγαζουμε τα λεγομενα απο το context και προσπαθουμε να διασκεδασουμε τις εντυπωσεις.

πωω τα εχω δει ολα εδω μεσα!!!
gutter ballet ειπε ο αλλος ρε!!! (ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ)
κ ο αλλος seventh son of a seventh son!!!

on topic.
metallica-master of puppets
ok το μαστερ ειναι υμνος του μεταλ κ το battery αλλα σε καμια περιπτωση δεν το θεωρω στα καλυτερα αλμπουμ του μεταλ…
φυσικα κ μ’αρεσει σαν αλμπουμ απλα δεν ειναι αυτο π περιμενεις με τα σχολια π ακους…

Στα λόγια μου έρχεσαι:p

Metallica - Ride The Lightning
Rage Against The Machine - Rage Against The Machine

:-s

1.Metallica - Metallica aka The Black Album
οκ καλο το sandman, το sad but true κλπ αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι αυτο που γενικοτερα παρουσιαζουν οτι ειναι…

Ποιος είπε ότι το Black Album είναι άλμπουμ μεγαθήριο;

Μπορεί να φανώ ιερόσυλος(άρα ον-τοπικ) αλλά θα πω το Piper at the gates of dawn. Έχω προσπαθήσει τόσες φορές να το ακούσω και να το ευχαριστηθώ αλλά δεν.

:expressionless: