Το αλμπουμ-μεγαθήριο που άκουσα κ δν μ έκανε καθόλου εντύπωση

πάντως μπράβο σου ,που ενω δεν σου αρέσουν (ακόμα) οι Rush και τους αναγνωρίζεις και λές θα ξαναπροσπαθήσω να δω τι γίνεται .
H επιμονή θα ανταμειφθει ,αν οχι τωρα ,σίγουρα πιο μετά.

[SPOILER]αφού θες να ασχοληθείς θα σου πρότεινα να μπεις στο topic των Rush , να γράψεις σε τι στυλ μουσική ακούς ,και να σου προτείνουν το αντίστοιχο album ή τραγούδι να μπεις στο κλιμα πιο ήπια ,
αφου δεν υπάρχει είδος μουσικής που να μην έχουν παίξει έστω και λίγο.[/SPOILER]

Ε δεν παίζουν εύκολη μουσική. Θέλουν ακροάσεις, πολλές.
Τους έχουν για θεούς τόσα συγκροτήματα που γουστάρω, δεν μπορεί, κάτι θα ξέρουν :stuck_out_tongue:
Το ίδιο είχα πάθει με τους Voivod. Τους εκτίμησα, και αργότερα τους “θεοποίησα” αρχικά μέσω από αυτούς που επηρέασαν :slight_smile:

[SPOILER]Έχω ακούσει πολλά άλμπουμς Rush :slight_smile: Ξέρω περίπου με ποιά να πιαστώ στην αρχή. Τα πιο “νορμάλ” Permanent Waves και Moving Pictures, είναι και αυτά που μου αρέσουν περισσότερο, μέχρι τώρα τουλάχιστον, οπότε με αυτά μάλλον θα ξεκινήσει ο μαραθώνιος 8)[/SPOILER]

άκου εκεί δν του αρέσουν οι RUSH ! 8O

Κάτι θα κάνουμε και με δαυτους :!: :stuck_out_tongue:

[SPOILER]Καλά είχε ξεχαστεί τι το επανέφερες στο προσκήνιο :p[/SPOILER]

Κάτω τα χέρια από τον Γκρυμ, ακούει The Dubliners και The Tossers :!:

Όσο για τη σχέση του με τους Rush, ε, κανείς δεν είναι τέλειος μωρέ.

Στηρίζω Grym στο αντι-Rush μέτωπο.
Να μας πει και τη γνώμη του για το Operation Mindcrime γιατί τον κόβω για ΔΙΚΟ ΜΑΣ. :blues:

Ωχ, ήρθε ο αρχιάμπαλος :!:

Μ’ έδωσες ιδέα. Πάω να ανοίξω θρεντ.

Για μενα, ακομα και ενα τεχνικο συγκροτημα να σ αρεσει, “πρεπει” να σ αρεσουν και οι Rush :wink:

Ωχ…
Και κάπου εδώ θα “αδειάσω” και τον Γράκχο για το πιο πάνω ποστ…

[SPOILER]Λατρεύω παλιό καλό US heavy/power. Ξέρω ότι όλοι όσοι παίξαν US heavy/power είχαν για θεούς τους Queensryche. Μέχρι The Warning γουστάρω κάργα, Rage For Order ΠΑΡΑ πολύ καλό… και κάπου εκεί αρχίζει η αδιαφορία…
Anyway βαριέμαι να αναλύω τώρα :stuck_out_tongue:
Γενικώς prog metal δεν θα πάρω ευχαριστώ, εκτός 2-3 εξαιρέσεων.[/SPOILER]

Γκρυμ, με την αξία σου μαν:

Ευχαριστώ :stuck_out_tongue:

δεν ακούω ρας και μ’ αρέσουν οι σιτζις ήβεν, χελλ γιέα :!:

ο Γκρυμ είναι ο πορωτικότερος χρήστης για το 2011
Δάκρυα χαράς μονάχα. :’) :’)

λιγα με το οπερεισον α…:!:

σειρα μου… ε να τωρα,χμμμ,ειμαι ο μονος που θεωρει οτι τα piece-powerslave-somewhere χωνουν στο seventh son???

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι το χωνουν :!:

ετσι :thumbup:και νομιζα οτι μονο εγω το θεωρουσα αυτο.

[SPOILER]προβλεπω αντιδρασεις απο τν λαο:lol:[/SPOILER]

Μμμμ. Το Somewhere το χώνει, δεν τίθεται θέμα (καλά, είναι και το αγαπημένο μου Μέηντεν, οπότε…). Για τα Piece…/Powerslave δεν ξέρω, αλλά δεν αποκλείεται. Α, και σίγουρα το χώνει ΚΑΙ το Killers.

Έχει πλάκα γιατί παλιά έλεγα ότι το καλύτερο Μέηντεν είναι το ΣΕΒΕΝ ΣΑΝ. Βέβαια τότε δήλωνα και “progster” :!:

Άσχετοι :!:

Τοποθετήσου χωρίς να βαριέσαι μωρή χαμούρα :!: