Κάνενα μέηντεν δε θα φτάσει [U]ποτέ[/U] το SEVEN SON :!:
Πφφφ, μετά τους “progsters”, ιδού και οι “blacksters” :!:
Καλα μην ξαναλεμε παλι οτι τα καλυτερα Μεηντεν ειναι τα 2 πρωτα γιατι εχουμε
γινει πιο γραφικοι και απο τα Κερκυραϊκά Καντούνια !
Καλά για σένα δε σχολιάζω καν, το λέει το νικνέημ σου :!:
[SPOILER]Πέρα απ’ την πλάκα, για το Killers μαζί σου, 2ο τη τάξει μετά από Somewhere in Time όπως έχω ξαναγράψει.[/SPOILER]
Έτσα. 8)
Επειδη λεμε για Maiden αν θεωρητε το Fear of the Dark μεγαθηριο τοτε ναι αυτο μου ηταν και μου ειναι αδιαφορο. Οπως και το Dark Saga αλλα και το Operation που ειπατε προηγουμενως.
Το Killers είναι μετριότητα, όπως και το Number. Το σεβεν σαν τα χώνει όλα με ευκολία. Η τριάδα μάιντ-σλεηβ-τάιμ έρχετε δεύτερη και καταϊδρωμένη. Μετά το χάος.
Αυτο, μαζι με Piece of Mind!
+1…
κ το revelations στα καλυτερα τους κομματια για μενα…
Ω ναι!!!
επειδη εγω το ξεκινησα να πω λιγο πιο αναλυτικα τη γνωμη μου…
το σεβεν σαν το θεωρω καπως ανισο εχει μεσα επη(the evil that men do,the clairvoyant,only the good die young +το ομωνυμο) και ολα τα αλλα απλως καλα…
σε αντιθεση με το somewhere kai to piece που εχουν μονο τραγουδαρες…το poweslave εχει μια μικρη αδυναμια(back to the village) αλλα μονο το rime να ειχε θα ηταν ενα σκαλι πιο πανω απο ολα…
ολα αυτα ιν μαι οπινιον οφ κορς…
Tα Infinite Dreams, The Prophecy συγκαταλεγονται στα “απλως καλα”;;;
Συγγνωμη που στο λεω, αλλα η γνωμη σου απορριπτεται.
[COLOR=“Blue”]Περί ryche…[/COLOR]
Rage for Order και τα μυαλά στα κάγκελα, υπερθεικό, το OM πολύ θα ήθελε να έχει τέτοιες συνθέσεις…
Εντάξει καλό το OM, του βάζω και ένα 8ρι για το Suite Sister Mary αλλά rage for order 10ρι διαστημικό,από την άλλη όμως δεν είσαι ο μόνος που θεωρεί ότι το Powerslave χώνει όλα τα Maiden άλμπουμ…αυτό εννοούσες με λίγα λόγια έτσι δεν είναι:naughty:
Άνθρωπέ μου!!
[COLOR=“blue”]περί Maiden[/COLOR]
Έ λίγα με το Dark Saga:twisted:
Ε όχι και το Killers μετριότητα, εδώ το Number που είναι και δεν λές μέτριο, να πείς για το ομώνυμο hit που μας τα κανε εξάγωνα τα @@ με το six six six ναι οκ
Και το Infinite Dreams και το Back In The Village? no shit
Ωραία κλασική maidenoκουβέντα, που δείχνει το μέγεθος της μπαντάρας που ήταν κάποτε. Για μένα το Powerslave είναι το λιγότερο καλό από τις μπόμπες που έβγαζαν τότε…
Όχι ρε φίλε! Έχει μέσα mariner!
Για μένα σεβεν σαν>σλεηβ>μαηντ>ταημ>ομώνυμο>>>>τα υπόλοιπα.
Powerslave > Seventh Son > Somewhere In Time > Piece Of Mind κτλ.
edit: Το Powerslave τέλος πάντων είναι (όχι εύκολα) στα σημεία το κορυφαίο άλμπουμ maiden.
Πις οφ μάιντ και Δυναμόσκλαβος είναι πολύ μπροστά. Αιώνες πίσω έρχονται Σέβενθ, Σάμγουερ και Μπρέιβ νιου Γουόρλντ για μένα.
Seventh Son Of A Seventh Son > Piece Of Mind > Somewhere In Time > Powerslave.
Aυτη ειναι για μενα η κορυφη.
Seventh Son >> Powerslave>Number Of The Beast>Piece Of Mind>Somewhere In Time > Iron Maiden>Killers
piece of mind>somewhere in time>powerslave>seventh son