Περιμένοντας το αποπάνω να πούμε ότι κυκλοφόρησε και ο καινούργιος δίσκος των Beehoover, “Concrete catalyst” στο γνωστό ποιοτικό noise rock που παίζουν.
Επίσης, περιμένω την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ των “πουλέν” μου Red Fang, οι οποίοι υπέγραψαν στη Relapse. Ελπίζω να μην την πατήσουν όπως οι Black Tusk!
Finnish extreme metallers IMPALED NAZARENE will release their eleventh full-length album, “Road To The Octagon”, on November 20. The CD was recorded at Hellhole studio in Helsinki with the band’s soundman Tero Kostermaa and was mastered by Mika Jussila. The artwork for the album was created by Darkgrove Design and can be viewed below.
Για να δουμε τι μας περιμενει.Οντως καλο το εξωφυλλο αν και θα μ’αρεσε αν
ηταν ζωγραφισμενο στο χερι.Ειχα κανει επικη κωλοτουμπα για το προηγουμενο
μιας και στην αρχη δεν μ’αρεσε καθολου.
Πριν από μερικές μέρες οι Down κυκλοφόρησαν νέο live cd/dvd.
Ονομάζεται “Diary Of A Mad Band” (καλό το λογοπαίγνιο, έτσι?)
Diary of a Mad Band features a 2 CD full concert, live in London. The DVD highlights documented footage marking the 2006 return of DOWN from the practice room through their first European tour, and a bonus behind-the-scenes featurette entitled ?Tirades and Shenanigans?. The DVD closes in at a blistering 130 minutes! See below for a complete tracklisting of the set:
DVD: Diary of a Mad Band
Lysergik Funeral Procession
Lifer
Losing All
Rehab
New Orleans Is A Dying Whore
Ghosts Along The Mississippi
Learn From This Mistake
Underneath Everything
Temptation?s Wings
There?s Something On My Side
Hail The Leaf
Lies
The Seed
Eyes Of The South
Jail
Stone The Crows
Bury Me In Smoke
2 CD: LIVE IN EUROPE
Losing All
Lifer
Lysergic Funeral Procession
Rehab
Temptations Wings
Ghosts Along The Mississippi
Learn From This Mistake
Hail The Leaf
New Orleans Is A Dying Whore
Lies, I Don?t Know What They Say But?
Underneath Everything
The Seed
Eyes Of The South
Jail
Stone The Crows
Bury Me In Smoke
Όπως καταλάβατε περιέχεται υλικό μόνο από τα δύο πρώτα albums και τα setlist είναι διαφορετικά μεταξύ cd και dvd (διαφέρουν στη σειρά των τραγουδιών δηλαδή) διότι πρόκειται για διαφορετικές συναυλίες.
Ειμαι στα τελειωματα της 3ης ακροασης του Valley of Smoke και μπορω να πω πως ειναι φοβερο!Δεν ξερω αν ειναι καλυτερο απο το Prehistoricisms,θα δειξει στο μελλον.Σιγουρα ειναι πιο μελωδικο και πιο ηπιο,κατι το οποιο απο οτι φαινεται εχουν ενσωματωσει στον ηχο τους αρκετες μπαντες φετος,ανεξαρτητα μουσικου ειδους.
Ξέρεις μήπως εάν έχει κυκλοφορήσει σε κανένα γνωστό δισκάδικο στην Αθήνα ; γαμώ το κοράκι μου γαμώ …α και αν αξίζει ή όχι τα λεφτά του δεν ξέρω κάντε καμιά έρευνα πρώτα γιατί έχω διαβάσει πράγματα που δεν μου αρέσουν και με κάνουν λίγο σκεπτικό ως προς το να σκάσω 22 ευρώ για να το αποκτήσω σε φυσική μορφή :-k
αυτό έχει κυκλοφορήσει εδώ και αρκετό καιρό, και είναι ίσως η κορυφαία φετινή κυκλοφορία στον ηλεκτρονικό χώρο.
άκου και το EP pattern grid world, που κυκλοφόρησε πριν από λίγες εβδομάδες.
Δεν γνωρίζω αν έχει κυκλοφορήσει στα δισκάδικα.
Πάντως, προσωπικά δεν ξέρω αν θα το αγόραζα. Ψιλο-απογοητεύτηκα.
Δυστυχώς ο Anselmoς την έχει “κάψει” τη φωνάρα του τα τελευταία χρόνια και στη συγκεκριμένη κυκλοφορία αυτό φαίνεται. Σε μερικά σημεία δε, είναι έως και τραγικά τα πράγματα (βλέπε π.χ. “Jail”).
Οι καταχρήσεις τόσα χρόνια έχουν αρχίσει και φαίνονται στην κουρασμένη φωνή του (στα live) και νομίζω πως πρέπει πλέον να σοβαρευτεί λιγάκι γιατί δεν τον “παίρνει” πια.
Εντάξει βέβαια για τους φανς σαν εμάς, είναι μια ευκαιρία να έχουμε ένα live album Down στην δισκοθήκη μας, αλλά δεν σας κρύβω πως με στεναχώρησε λίγο αυτή η κυκλοφορία.
Άσχετο αλλά ρε σεις όταν κάνετε quote ένα post με φωτό, είτε αφαιρέστε την φωτό, είτε βάλτε την σε spoiler :!:
Η προηγούμενη σελίδα έχει τις ίδιες εικόνες δύο και τρεις φορές…